Γιατί να επιλέξετε
την Direct Ferries;

3604 δρομολόγια και 720 λιμάνια σε όλο τον κόσμο

Μας εμπιστεύονται πάνω από 2.5 εκατομμύρια πελάτες

Συντονίζουμε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο

Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πλοία προς Αγγλία

Τι μπορείτε να κάνετε στην Αγγλία;

Η Αγγλία είναι μια νησιωτική χώρα που ο πληθυσμός της ανέρχεται στα 53 περίπου εκατομμύρια κατοίκους και χωρίζεται σε 48 γεωγραφικές κομητείες.

Η πρωτεύουσά της, το Λονδίνο, είναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, με περίπου 13 εκατομμύρια κατοίκους. Το Λονδίνο αποτελεί το επιχειρηματικό, πολιτικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας, καθώς και έναν σημαντικό πόλο έλξης τουριστών προσφέροντας μια πληθώρα αξιοθέατων, μνημείων και ιστορικών κτιρίων.

Πώς να ταξιδέψετε στην Αγγλία;

Η πρόσβαση στην Αγγλία και γενικά το Ηνωμένο Βασίλειο με το καράβι είναι αρκετά εύκολη καθώς υπάρχει ένα οργανωμένο δίκτυο ακτοπλοϊκών εταιρειών και λιμανιών σε ολόκληρη την χώρα.

Στο Διεθνές Λιμάνι του Πόρτσμουθ καταφθάνουν πλοία από τη Νήσο Γουάιτ, τη Γαλλία, την Ισπανία και τα Νησιά της Μάγχης. Επίσης, υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση από την Γαλλία, την Ισπανία και τα Νησιά της Μάγχης προς τα λιμάνια του Πλίμουθ και του Newhaven.

Το λιμάνι του Ντόβερ, που αποτελεί το πιο πολυσύχναστο λιμάνι του κόσμου, από άποψη επιβατικής κίνησης, βρίσκεται στο νοτιοανατολικό κομμάτι της χώρας. Περίπου 16 εκατομμύρια επιβάτες περνάνε από το λιμάνι του Ντόβερ ετησίως ερχόμενοι από το Καλαί και τη Δουνκέρκη. Τα πλοία που χρησιμοποιούνται σε αυτή τη διαδρομή είναι γενικά πολύ γρήγορα και σύγχρονα, και οι τιμές είναι αρκετά συμφέρουσες. Αν αναζητάτε μια πιο γρήγορη, αλλά και πιο ακριβή επιλογή, τότε μπορείτε να ταξιδέψετε μέσω της Σήραγγας της Μάγχης.

Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Βόρεια Θάλασσα από την Ολλανδία ή την Γερμανία, το πιο άμεσο δρομολόγιο είναι προς το Harwich από τη πόλη Hook of Holland. Τα δρομολόγια εκτελούνται από την Stena Line Super ferries δύο φορές την ημέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πραγματοποιούνται, επίσης, καθημερινά και νυχτερινά δρομολόγια από το Άμστερνταμ προς το Νιουκάσλ και από το Ρότερνταμ και το Zeebrugge προς το Χαλ. Τα πλοία για αυτή τη διαδρομή είναι συνήθως καλά εξοπλισμένα παρέχοντας πολλές ανέσεις στους επιβάτες τους ώστε να έχουν ένα όσο γίνεται πιο ξεκούραστο και ευχάριστο ταξίδι.

Αν ταξιδεύετε από την Ιρλανδική Θάλασσα, δρομολόγια πραγματοποιούνται από το Δουβλίνο και το Μπέλφαστ προς το Λίβερπουλ με μέσο όρο διάρκειας 8 ώρες. Ανάλογα με τον τελικό σας προορισμό, θα μπορούσατε να ταξιδέψετε και μέσω Ουαλίας ή Σκωτίας καθώς τα δρομολόγια αυτά είναι πιο σύντομα και πιο τακτικά. Δρομολόγια εκτελούνται από το Δουβλίνο ή το Rosslare στην Ιρλανδία προς Holyhead, Fishguard και Pembroke στην Ουαλία, και από το Μπέλφαστ και το Larne προς Cairnryan και Troon στη Σκωτία. Όλα αυτά τα δρομολόγια εξυπηρετούνται από σύγχρονα πλοία με εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να κλείσετε εισιτήρια για Αγγλία;

Καθώς υπάρχουν πολλά λιμάνια από όπου μπορείτε να ταξιδέψετε για Αγγλία, οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το δρομολόγιο. Ωστόσο, οι τιμές τείνουν να είναι πιο χαμηλές κατά τον Σεπτέμβρη και Οκτώβρη. Για παν ενδεχόμενο, καλό είναι να κλείσετε τα εισιτήριά σας από πολύ νωρίς για να εξασφαλίσετε τη καλύτερη τιμή.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Δημοφιλείς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

 • Irish Ferries
  • Αποκτήστε τιμή
 • Stena Line
  • Αποκτήστε τιμή
 • P&O Ferries
  • Αποκτήστε τιμή
 • DFDS Seaways
  • Αποκτήστε τιμή
Εμφάνιση όλων των Ακτοπλοϊκών Εταιρειών

Δρομολόγια και Λιμάνια σε Αγγλία