Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Μπίρκενχεντ Λίβερπουλ

 • Πώς θα φτάσετε στο Λίβερπουλ Μπίρκενχεντ με αυτοκίνητο

  Από τον M53: Ακολουθήστε τις πινακίδες στον M53 προς τις αποβάθρες Wallasey Docks, που είναι στην τελευταία στροφή πριν την έξοδο προς την είσοδο του τούνελ Mersey προς το Λίβερπουλ. Ακολουθήστε αυτόν τον δρόμο (Wallasey Dock Links Road - Dock Road) για περίπου 3χλμ, συνεχίζοντας ευθεία στην πρώτη κυκλική διασταύρωση και στη συνέχεια στρίβοντας δεξιά στη δεύτερη κυκλική διασταύρωση (Tower Road). Έτσι, θα οδηγηθείτε στις Four Bridges (Tower Road). Ο τερματικός σταθμός της Norfolkline Irish Sea είναι στα αριστερά σας, περίπου 0,5χλμ μετά τις γέφυρες. Από το κέντρο του Λίβερπουλ: Μπείτε στο τούνελ του Wallasey (Kingsway) από το Λίβερπουλ. Μόλις περάσετε από τα διόδια, ακολουθήστε τη λωρίδα για την αριστερή έξοδο. Στην κυκλική διασταύρωση, στρίψτε αριστερά στα φανάρια της Gorsey Lane, στρίψτε αριστερά και ακολουθήστε τον Dock Road προς μια άλλη κυκλική διασταύρωση. Αν στρίψετε δεξιά, θα βγείτε στον Tower Road (Four Bridges) και το λιμάνι Norse Merchant βρίσκεται στα αριστερά σας. Καθώς βγαίνετε από το τούνελ του Μπίρκενχεντ(Queensway), κάντε μια στροφή 180 μοιρών στα αριστερά σας προς τα διόδια (δεν έχουν προσωπικό, γι' αυτό πρέπει να διαθέτετε το ακριβές αντίτιμο). Από εκεί θα μπείτε στην οδό Chester. Συνεχίστε προς την οδό Canning μέχρι τα τρίτα φανάρια και τη διάβαση του τραμ. Στρίψτε δεξιά και η είσοδος του τερματικού σταθμού της NorseMerchant είναι στα αριστερά σας.

 • Πώς θα φτάσετε στο Λίβερπουλ Μπίρκενχεντ με τρένο

  Υπάρχουν 3 σιδηροδρομικοί σταθμοί κοντά στο λιμάνι του Λίβερπουλ Μπίρκενχεντ - Hamilton Square, Birkenhead Park και Birkenhead Central. Ο σταθμός Hamilton Square είναι ο κοντινότερος, παρόλο που κι από τους 3 μπορείτε να φτάσετε με τα πόδια στον τερματικό σταθμό της Norfolkline Irish Sea. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε τις σελίδες, Trains to Hamilton Square ή Trains to Birkenhead Park.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Οι χώροι στάθμευσης είναι περιορισμένοι και διατίθονται με σειρά προτεραιότητας.

 • Διεύθυνση

  12 Quays Terminal, Tower Road, Birkenhead, Wirrall, CH41 1FE

 • Μπίρκενχεντ Λίβερπουλ Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Μπίρκενχεντ Λίβερπουλ πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Μπίρκενχεντ Λίβερπουλ Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Μπίρκενχεντ Λίβερπουλ Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.