Γιατί να επιλέξετε
την Direct Ferries;

3604 δρομολόγια και 720 λιμάνια σε όλο τον κόσμο

Μας εμπιστεύονται πάνω από 2.5 εκατομμύρια πελάτες

Συντονίζουμε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο

Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πλοία προς Αυστραλία

Τι μπορείτε να κάνετε στην Αυστραλία;

Η Αυστραλία είναι η έκτη μεγαλύτερη γεωγραφικά χώρα στον κόσμο με έκταση 7.692.024 τ.χλμ. και αποτελείται από την ηπειρωτική χώρα, τη Ταζμανία και εκατοντάδες μικρότερα νησιά. Ο πληθυσμός της ανέρχεται στα 24 περίπου εκατομμύρια και βρίσκεται κυρίως στην ανατολική ακτή.

Η Αυστραλία είναι ομοσπονδιακό κράτος που αποτελείται από έξι πολιτείες και χαρακτηρίζεται από ένα μείγμα αστικών τοπίων και ανέγγιχτης φυσικής ομορφιάς. Οι βασικές πόλεις της είναι το Σύδνεϋ, η Μελβούρνη, το Μπρίσμπεϊν και το Περθ, ενώ τα πιο δημοφιλή της νησιά είναι η Ταζμανία, τα νησιά Whitsunday και Tiwi.

To Σύδνεϋ είναι αρκετά δημοφιλές με το επιβλητικό κτίριο της όπερας, την Harbour Bridge που προσφέρει μια μοναδική θέα της πόλης, και τις πανέμορφες παραλίες. Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, η Μελβούρνη είναι το κέντρο του αθλητισμού και του πολιτισμού της Αυστραλίας, αποπνέοντας έναν αέρα ευρωπαϊκό με τα βικτωριανά του κτίρια, το ιστορικό τραμ και τα υψηλής ποιότητας εστιατόρια.

Η πόλη Κερνς προσφέρει πρόσβαση στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, ένα από τα πιο σημαντικά φυσικά χαρακτηριστικά της Αυστραλίας. Η πόλη βρίσκεται βορειοανατολικά, έγινε γνωστή ως η πρώτη περιοχή παραγωγής κρασιού από τροπικά φρούτα και παρέχει εύκολη πρόσβαση στο τροπικό δάσος Daintree και το Cape Tribulation.

Η Αυστραλία χαρακτηρίζεται για τη μοναδική άγρια ζωή της και τα φυσικά της αξιοθέατα, όπως το Ουλουρού, έναν μέγαλο μονόλιθο από ψαμμίτη στο νότιο άκρο της Βόρειας Επικράτειας. Εκτός από τα καγκουρό που κερδίζουν τη καρδιά των περισσότερων επισκεπτών, υπάρχουν κι άλλα εντυπωσιακά είδη όπως ο πλατύποδας, το κοάλα, το ντίνγκο και ο φασκωλόμυς.

Πώς να ταξιδέψετε στην Αυστραλία;

Η Αυστραλία είναι γνωστή για τα πολλά νησιά και το αρχιπέλαγός της που επισκέπτονται και ξένοι τουρίστες και ντόποιοι παραθεριστές. Έτσι η χώρα διαθέτει ένα αρκετά οργανωμένο ακτοπλοϊκό δίκτυο που απλώνεται σε όλο το μήκος της ακτογραμμής. Αναμφισβήτητα ο πιο δημοφιλής προορισμός είναι ο Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος με καθημερινά δρομολόγια από και προς τη Κουίνσλαντ, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται δρομολόγια που συνδέουν τη Ταζμανία με τη Μελβούρνη.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να κλείσετε εισιτήρια για Αυστραλία;

Η Αυστραλία είναι μια μεγάλη χώρα παρέχοντας πολλές επιλογές και για τον χειμώνα και για το καλοκαίρι. Οι ναύλοι κυμαίνονται ανάλογα με τον προορισμό και την εποχή. Γενικά, οι τιμές τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβιο είναι χαμηλές. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθείστε να κλείσετε τα εισιτήριά σας από νωρίς για να εξασφαλίσετε τη καλύτερη τιμή.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Δημοφιλείς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

 • Sealink Kangaroo Island
  • Αποκτήστε τιμή
 • Rottnest Express
  • Αποκτήστε τιμή
 • Sealink Rottnest
  • Αποκτήστε τιμή
 • Rottnest Fast Ferries
  • Αποκτήστε τιμή
Εμφάνιση όλων των Ακτοπλοϊκών Εταιρειών

Δρομολόγια και Λιμάνια σε Αυστραλία