Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Χόλιχεντ

 • Πώς θα πάτε στο Χόλιχεντ με αυτοκίνητο

  Το λιμάνι του Χόλιχεντ βρίσκεται στο Ανγκλεσέι στη Βόρεια Ουαλία. Απέχει περίπου 100μ από το τέλος του αυτοκινητόδρομου διπλής κατεύθυνσης A55. Απέχει περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά από το Τσέστερ, 2 ώρες από το Λίβερπουλ, 2 ώρες και 20 λεπτά από το Μάντσεστερ και 3 ώρες και 15 λεπτά από το Μπέρμινγχαμ.

 • Πώς θα φτάσετε στο Χόλιχεντ με τρένο

  Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Χόλιχεντ βρίσκεται στην κεντρική γραμμή του σιδηροδρομικού δικτύου και μπορείτε να φτάσετε εκεί από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Το ταξίδι με το τρένο διαρκεί 4 ώρες από το Λονδίνο και 2 ώρες από το Μάντσεστερ. Μόλις κατέβετε από το τρένο στον σταθμό του Χόλιχεντ, ακολουθήστε τις οδηγίες κατά μήκος της πλατφόρμας προς το λιμάνι. Υπάρχουν ταξί και λεωφορεία από/προς τον τερματικό σταθμό 1. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε τις σελίδες trains to Holyhead ή trains to Wales.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Υπάρχει ένας μεγάλος χώρος στάθμευσης μεγάλης διάρκειας με μια υπηρεσία στάθμευσης και μετεπιβίβασης, που μεταφέρει τους επιβάτες στον τερματικό σταθμό 1. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή πιστωτική κάρτα στα μηχανήματα στον χώρο στάθμευσης.

 • Διεύθυνση

  Port of Holyhead, Holyhead, Anglesey, Gwynedd LL65 1DQ

 • Χόλιχεντ Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Χόλιχεντ πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Χόλιχεντ Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Χόλιχεντ Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.