Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Χαλ

 • Πώς θα φτάσετε στο Χαλ με αυτοκίνητο

  Από τα βόρεια και τα δυτικά, ακολουθήστε είτε τον M62 ή τον A1079 προς τον A63 και το κέντρο του Χαλ. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς τις αποβάθρες και τα πλοία (King George Dock & Ferries). Από τα νότια, ακολουθήστε τον A15 κατά μήκος της γέφυρας Χάμπερ (Humber Bridge) και στρίψτε προς τα ανατολικά κατά μήκος του A63 προς το κέντρο του Χαλ. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς τις αποβάθρες και τα πλοία (King George Dock & Ferries).

 • Πώς θα φτάσετε στο Χαλ με τρένο

  Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Χαλ Paragon συνδέεται με πόλεις σε όλη τη χώρα μέσω του σιδηροδρομικού δικτύου του Ηνωμένου Βασιλείου. Ένα λεωφορείο που αναχωρεί στις 17:15 σας μεταφέρει από τον σιδηροδρομικό σταθμό μέχρι τις αποβάθρες. Το λεωφορείο αναχωρεί μετά την άφιξη του πλοίου, για να σας μεταφέρει από το λιμάνι προς τον σιδηροδρομικό σταθμό. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις εισιτηρίων, επισκεφθείτε τη σελίδα μας, Trains to Hull.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Υπάρχει ένας πολυόροφος χώρος στάθμευσης για τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς το Ρότερνταμ (Europoort). Επίσης, υπάρχουν 3 ανοικτοί χώροι στάθμευσης μπροστά από το κτήριο του λιμανιού για τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς τη Ζεεμπρούζ. Οι χώροι στάθμευσης στο Χαλ κοστίζουν £5 για 24 ώρες ή για μέρος αυτών.

 • Διεύθυνση

  King George Dock, Hedon Rd, Kingston-upon-Hull, HU9 5PS.

 • Χαλ Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Χαλ πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Χαλ Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Χαλ Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.