Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Λιμάνι Πόρτσμουθ

 • Πώς θα φτάσετε στο Πόρτσμουθ με αυτοκίνητο

  Μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο Πόρτσμουθ από οποιοδήποτε σημείο της χώρας. Ο αυτοκινητόδρομος M275 σας οδηγεί από το εθνικό οδικό δίκτυο στο λιμάνι. Σημείωση: Το λιμάνι του Πόρτσμουθ χρησιμοποιείται για τα δρομολόγια επιβατών προς το Ράιντ από την εταιρεία Wightlink Fastcat. Για οδηγίες προς το λιμάνι του Πόρτσμουθ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Portsmouth Ferry Port.

 • Πώς θα φτάσετε στο Πόρτσμουθ με μέσα μαζικής μεταφοράς

  Τα δρομολόγια των εταιρειών National Rail, National Express και τοπικά λεωφορεία καταφτάνουν έξω από το λιμάνι του Πόρτσμουθ και τον σταθμό των λεωφορείων. Για περισσότερες πληροφορίες για τα τρένα, επισκεφθείτε τη σελίδα, Trains to Portsmouth Harbour.

 • Διεύθυνση

  Portsmouth Harbour Station, The Hard, Portsmouth, PO1 3PS

 • Πώς θα φτάσετε στο Πόρτσμουθ με αυτοκίνητο

  Το Πόρτσμουθ έχει καλύτερη πρόσβαση μέσω του οδικού δικτύου από οποιοδήποτε άλλο λιμάνι και είναι πιο κοντά στο Λονδίνο από το Ντόβερ ή τη Σήραγγα της Μάγχης. Μέσω του M275 θα φτάσετε από το εθνικό δίκτυο απευθείας στο λιμάνι.

 • Πώς θα φτάσετε στο Πόρτσμουθ με τρένο

  Υπάρχουν συχνά δρομολόγια με τρένο μεταξύ του Πόρτσμουθ και του σταθμού Waterloo στο Λονδίνο. Το ταξίδι διαρκεί 85 λεπτά. Τα δρομολόγια από τον σταθμό Victoria στο Λονδίνο περνούν από το Τσίτσεστερ, το Μπράιτον και το Γκάτγουικ. Τα δρομολόγια προς το Κάρντιφ περνούν από το Σάλισμπούρι και το Μπρίστολ. Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Πόρτσμουθ απέχει 3 μίλια από το λιμάνι. Υπάρχει ένα λεωφορείο που πραγματοποιεί δρομολόγια προς το λιμάνι. Το λιμάνι από όπου αναχωρούν τα πλοία για τη Νήσο του Γουάιτ βρίσκεται δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας, trains to Portsmouth Harbour ή trains to Portsmouth .

 • Χώροι Στάθμευσης

  Ο χώρος στάθμευσης είναι μέσα στο λιμάνι. Χρησιμοποιήστε την αριστερή λωρίδα για να φτάσετε στην περιοχή όπου γίνεται το check-in των αυτοκινήτων κι ακολουθήστε τις πινακίδες. Ο χώρος στάθμευσης για τους αναπήρους είναι στο ισόγειο. Υπάρχουν διαθέσιμα καρότσια για τις αποσκευές σας με εγγύηση £1.00. Υπάρχουν 516 θέσεις. Το μέγιστο υψος για τα οχήματα στον χώρο στάθμευσης είναι 2,2μ. Η πληρωμή για τον χώρο στάθμευσης γίνεται κατά την έξοδο. Ο χώρος στάθμευης διαχειρίζεται από την εταιρεία APCOA με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 02392 873378. Μπορείτε να σταθμεύσετε τα τροχόσπιτά σας στη λωρίδα του check-in μετά την τελευταία αναχώρηση. Οι εγκαταστάσεις δεν είναι ανοικτές κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 • Διεύθυνση

  Brittany Ferries Wharf Road, Portsmouth, PO2 8RU Condor Ferries Continental Ferry Port, George Byng Way, Portsmouth, PO2 8SP Wightlink (For Ryde sailings) Portsmouth Harbour Station, The Hard, Portsmouth, PO1 3PS (For Fishbourne sailings) Gunwharf Terminal, Gunwharf Road, Portsmouth, PO1 2LA LD Lines Continental Ferry Port, Wharf Road, Portsmouth, PO2 8QW P&O Ferries Continental Ferry Port, George Byng Way, Portsmouth, PO2 8QW

 • Λιμάνι Πόρτσμουθ Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Λιμάνι Πόρτσμουθ πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Λιμάνι Πόρτσμουθ Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Λιμάνι Πόρτσμουθ Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.