Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Heysham

 • Πώς θα φτάσετε στο Χέισαμ με αυτοκίνητο

  Βγείτε από τον M6 J34 κι ακολουθήστε τον A589 προς το Μορεκάμπε και το Χέισαμ για 5,5χλμ. Στη 2η κυκλική διασταύρωση, ακολουθήστε τον A683 προς το Χέισαμ που απέχει 5,5χλμ. Ακολουθήστε τις πινακίδες για το λιμάνι που είναι στο δυτικό άκρο του χωριού Χέισαμ.

 • Πώς θα φτάσετε στο Χέισαμ με τρένο

  Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Χέισαμ βρίσκεται στο λιμάνι που απέχει μόλις 50μ από τον τερματικό σταθμό των επιβατών. Η εταιρεία North Western Trains έχει δρομολόγια τρένων που συγχρονίζονται με τις περισσότερες αφίξεις και αναχωρήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα τρένα συνδέονται με τρένα Inter City προς το Πρέστον και το Λάνκαστερ κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπάρχουν δρομολόγια προς το Στόκπορτ μέσω Μάντσεστερ, Μόλτον και Πρέστον. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε τη σελίδα, trains to Heysham Port.

 • Πώς θα φτάσετε στο Χέισαμ με λεωφορείο

  Η εταιρεία Stagecoach Ribble πραγματοποιεί δρομολόγια από την οδό Combermere Road στο Χέισχαμ. Μέχρι το λιμάνι είναι 10 λεπτά περπάτημα.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Υπάρχουν χώροι στάθμευσης (με ευθύνη του ιδιοκτήτη) δίπλα στο κτήριο του λιμανιού. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια κράτηση και η ημερήσια χρέωση είναι από £3.00.

 • Διεύθυνση

  Isle Of Man Steam Packet Company Passenger Terminal, South Quay, Heysham, Lancashire, LA32XE

 • Heysham Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Heysham πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Heysham Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Heysham Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.