Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Ντόβερ

 • Πώς θα φτάσετε στο Ντόβερ με αυτοκίνητο

  Το Ντόβερ απέχει περίπου 110χλμ από το νότιο Λονδίνο. Από τον M2, ακολουθείστε τον A2 απευθείας προς το Ντόβερ, ή από τον M20, ακολουθήστε τον A20 και πάλι προς το Ντόβερ. Υπάρχουν αρκετές πινακίδες τόσο για τις δυτικές όσο και για τις ανατολικές αποβάθρες.

 • Πώς θα φτάσετε στο Ντόβερ με τρένο

  Το λιμάνι του Ντόβερ βρίσκεται στα ανατολικά της πόλης στις ανατολικές προβλήτες. Μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο λιμάνι του Ντόβερ με τα πόδια, με λεωφορείο ή ταξί από τον σταθμό του Ντόβερ. Τα δρομολόγια γίνονται από τους σταθμούς Victoria ή Charing Cross στο Λονδίνο προς τον σταθμό Priory Station στο Ντόβερ. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα trains to Dover Priory .

 • Πώς θα φτάσετε στο Ντόβερ με λεωφορείο

  Υπάρχουν συχνά δρομολόγια με την εταιρεία National express από τον σταθμό Victoria στο Λονδίνο. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά. Τα λεωφορεία άλλων εταιρειών φτάνουν στον κεντρικό ταθμό λεωφορείων μέσα στο Ντόβερ.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Υπάρχουν χώροι στάθμευσης μικρής και μακράς διάρκειας για όλους τους επιβάτες στο πολυόροφο κτήριο στην είσοδο του λιμανιού.

 • Διεύθυνση

  Eastern Docks, Dover, Kent, CT16 1JA

 • Ντόβερ Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Ντόβερ πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Ντόβερ Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Ντόβερ Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.