Σχετικά με την Direct Ferries

Η Direct Ferries είναι μια εταιρεία που λειτουργεί μια πολλαπλή πλατφόρμα υπηρεσιών για ακτοπλοϊκά εισιτήρια, γρήγορα και εύκολα. Διαθέτει ένα έξυπνο εργαλείο σύγκρισης 1000 ακτοπλοϊκών δρομολογίων την ίδια στιγμή σε περίπου οποιoδήποτε λιμάνι σε όλη την Ευρώπη και την Αφρική, καθώς και σε πολλά άλλα λιμάνια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Direct Ferries ξεκίνησε το 1999, προσφέροντας μέχρι και σήμερα την πιο ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών στον τομέα ακτοπλοικών μεταφορών σε συνδιασμό από μια σειρά συμπληρωματικών προϊόντων, με προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες όσον αφορά τη στέγαση, τα εισιτήρια τρένων και οχημάτων καθώς και την κάλυψη οδικής βοήθειας.

Ως παγκόσμια εταιρεία με γραφεία σε όλο το κόσμο, η Direct Ferries εμφανίζεται σε πολλούς τομείς της αγοράς με ένα συγκεκριμένο προϊόν για τους ταξιδιώτες που θέλουν να μεταφερθούν ακτοπλοϊκά σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Σλοβακία, Ελλάδα, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Τουρκία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία και Κίνα.

Direct Ferries Ltd, Unit 1 Chester House Kennington Park, 1-3 Brixton Road, London, SW9 6DE, United Kingdom

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την Direct Ferries;

Πλούσιο περιεχόμενο

Έχουμε καταβάλει τη μεγαλύτερη προσπάθεια για να σας διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα μας είναι γρήγορη, εύκολη στη χρήση και πλούσια σε πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε για τα σχέδια του επόμενου ταξιδιού σας, συμπεριλαμβάνοντας την ακτοπλοϊκή εταιρεία, τη διέλευση σας και τις οδηγίες προς το λιμάνι, καθώς και τις αξιολογήσεις των πλοίων από τους προηγούμενες ταξιδιώτες.

Καλύτερες τιμές

Έχουμε τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με τα συστήματα χειριστών - κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών, προσφέροντας σας την ικανότητα να μπορείτε να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τον επιλεγμένο προορισμό σας, με όλες τις κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις, σε μια γρήγορη και εύκολη αναζήτηση εξασφαλίζοντας σας τον καλύτερο διαθέσιμο ναύλο.

Ακτοπλοϊκή Κάλυψη Οχημάτων

Εάν θέλετε να οδηγήσετε ένα ποδήλατο ή ένα φορτηγό, θα καλύψουμε όλους τους τύπους των οχημάτων για τουριστική, επιχειρηματική ή εμπορική χρήση.

Εξαιρετικά Αξιόπιστη

Η φήμη μας μέσα στη βιομηχανία είναι τεράστια αφού συνεχίζουμε να δίνουμε την καλύτερη τιμή, την επιλογή και την εξυπηρέτηση σε εκατομμύρια πελάτες από την ίδρυσή μας μέχρι και σήμερα με κατάταξη νούμερο 1 σε ανεξάρτητους ιστότοπους αξιολόγησης όπως Feefo και Trustpilot.

Αποκλειστικές Προσφορές

Λόγω της αγοραστική μας δύναμης, είναι φυσικό να έχουμε άμεση πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού όσον αφορά το ακτοπλοϊκό εισιτήριο σας (εγγραφείτε στο newsletter ή ακολουθήστε μας στο Facebook or Twitter για να σιγουρευτείτε ότι δεν θα παραλείψετε καμία προσφορά!)

Τι είναι σε προσφορά;

  • 204 ακτοπλοϊκές εταιρείες και Eurotunnel

  • 2936 ακτοπλοϊκά δρομολόγια σε ολόκληρο τον κόσμο

  • Επιλογές γύρω από 687 λιμάνια

  • Διελεύσεις από και προς 179 Χώρες και Νησιά

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την Direct Ferries;

Θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας; Μάθετε τις ώρες λειτουργίας εξυπηρέτησης και πως να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Διεύθυνση μας

Direct Ferries Ltd, Unit 1 Chester House Kennington Park, 1-3 Brixton Road, London, SW9 6DE, United Kingdom