Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Rosslare

 • Πώς θα φτάσετε στο Ρόσλεϊρ με αυτοκίνητο

  Από το Δουβλίνο, ακολουθήστε τον N11 προς το νότο μέσω του Ντόνιμπρουκ και του Στιλόργκαν. Το ταξίδι θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες. Από το Κορκ, ακολουθήστε τον N8 μέχρι να φτάσετε στον κόμβο του Ντάνκετλ. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τον N25 και αλλάξτε στον R740 προς το Ρόσλεϊρ. Το ταξίδι διαρκεί 3 ώρες.

 • Πώς θα φτάσετε στο Ρόσλεϊρ με τρένο

  Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Ρόσλεϊρ συνδέεται απευθείας με τους κυριότερους σταθμούς με τρένα από το Δουβλίνο, το Κορκ, το Γουότερφορντ και το Λίμερικ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εταιρεία Irish Rail στο +353 5333114.

 • Πώς θα φτάσετε στο Ρόσλεϊρ με λεωφορείο

  Η εταιρεία λεωφορείων Éireann προσφέρει δρομολόγια από το Δουβλίνο, το Γουέξφορντ, το Άρκλοου και το Γουίκλοου. Η εταιρεία Expressway προσφέρει δρομολόγια από όλη την υπόλοιπη Ιρλανδία. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το +353 5322522.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Ο χώρος στάθμευσης στο λιμάνι στεγάζει περίπου 350 αυτοκίνητα. Ο χώρος στάθμευσης διαχείρίζεται από την εταιρεία NCPS και λειτουργεί με ηλεκτρονικά παρκόμετρα (pay and display). Η χρέωση είναι €1/ώρα, €5 για ολόκληρη τη μέρα και €25 για μια εβδομάδα. Οι πληρωμές γίνονται πριν την αναχώρηση σε ειδικά μηχανήματα στους χώρους στάθμευσης (υπάρχουν μηχανήματα για νομίσματα, χαρτονομίσματα και πιστωτικές κάρτες) ή μέσω τηλεφώνου στο 0818 286 310.

 • Διεύθυνση

  Rosslare Europort, Rosslare Harbour, Co Wexford, Ireland

 • Rosslare Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Rosslare πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Rosslare Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Rosslare Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.