Συχνές Ερωτήσεις

Η βάση δεδομένων μας για τις 'Συχνές Ερωτήσεις' περιλαμβάνει ερωτήσεις και απαντήσεις σύμφωνα με τις πιο συχνές ερωτήσεις που έγιναν για ακτοπλοϊκές κρατήσεις και για ταξίδια με πλοίο! Κάντε κλικ σε όποια κατηγορία θέλετε παρακάτω για να βρείτε τις σχετικές ερωτήσεις. Εάν η ερώτησή σας δεν απαντηθεί, τότε παρακαλούμε να Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις

 • Πρέπει ο οδηγός να συμπεριληφθεί στον αριθμό των επιβατών;

  Ναι. «Επιβάτες» αναφέρεται σε όσους ταξιδεύουν με το πλοίο, και όχι μόνο τα επιπλέον επιβάτες σε ένα όχημα.

 • Πώς μπορώ να ξέρω αν θα πρέπει να ταξιδεύουν με όχημα μεταφοράς εμπορευμάτων ή όχι;

  Αυτό ποικίλει από ναυτιλιακή εταιρία στην άλλη, ωστόσο, κατά γενικό κανόνα, κάθε όχημα που μεταφέρει τα εμπορεύματα και οχήματα που έχουν σχεδιαστεί για τη μεταφορά εμπορικών αγαθών θα πρέπει να ταξιδέψουν ως εμπορευματικών μεταφορών. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 • Πώς μπορώ να πληρώσω για την κράτησή μου;

  Όλα τα εισιτήρια θα πρέπει να καταβληθεί στο ακέραιο κατά τη στιγμή της κράτησης. Δεχόμαστε όλες τις κάρτες πληρωμής, ορισμένες τοπικές μεθόδους πληρωμής και PayPal. Εμείς γενικά δεν επιτρέπουν τραπεζικές μεταφορές για να χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος πληρωμής και αν μπορεί να δεχθεί σε κάθε περίπτωση χωριστά.

 • Γιατί δεν υπάρχουν δρομολόγια για όταν θέλω να ταξιδέψω εκεί;

  Αυτό σημαίνει είτε ότι τα χρονοδιαγράμματα δεν έχουν ακόμη τεθεί σε πώληση, το πλοίο δεν εκτελείται εκείνη την ημέρα ή το πλοίο είναι γεμάτο. Σε περίπτωση αμφιβολίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 • Γιατί δεν μπορώ να πάρω μια τιμή ή να πληρώσω στο τοπικό μου νόμισμα;

  Όπου είναι δυνατό, θα αναγράφουν τις τιμές σε τοπικό νόμισμα, ωστόσο συλλέγουμε μόνο για την πληρωμή των εισιτηρίων στο νόμισμα που χρεώνονται για το εισιτήριο από τον προμηθευτή. Θα δήλωσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαμόρφωσης των τιμών σε περιπτώσεις όπου έχει χρησιμοποιηθεί μια μετατροπή του νομίσματος και αν αυτή είναι η περίπτωση, το ποσό και το νόμισμα που θα χρεώνονται σε.

 • Μπορώ να τροποποιήσει κράτησή μου πλοίο;

  Αν έχετε εισιτήριο σας επιτρέπει να τροποποιήσει την κράτησή σας, τότε ναι. Παρακαλούμε συνδεθείτε στο Λογαριασμός Για περισσότερες πληροφορίες ή εναλλακτικά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 • Μπορώ να πάρω το κατοικίδιό μου ή οδηγό σκυλί στο πλοίο μαζί μου;

  Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες επιτρέπουν τη μεταφορά των κατοικίδιων ζώων, συνήθως για ένα μικρό ποσό. Το μήκος και το είδος της διέλευσης θα καθορίσει εάν το κατοικίδιο ζώο σας παραμένει στο όχημα ή δαπανά το πέρασμα στην περιοχή ένα Dedicated κατοικίδιου ζώου. Όπου αυτό είναι δυνατόν να περιλαμβάνουν τα κατοικίδια ζώα στην κράτησή σας on-line θα σας ενημερώσουμε για το πού θα το κατοικίδιο ζώο θα περάσουν τη διάβαση. Σε περίπτωση αμφιβολίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Είστε υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι θα συμμορφώνονται με τις αναγκαίες διατάξεις και ικανοποιούν τις απαιτήσεις της κάθε χώρας ή εδάφους που ταξιδεύουν προς ή από.

 • Πότε πρέπει να κάνουν check-in;

  Αυτό διαφέρει από μια διαδρομή πλοίο στο άλλο. Τελευταίες ώρες check-in εμφανίζονται κατά τη στιγμή της κράτησης και εμφανίζονται σε σας κράτηση e-mail επιβεβαίωσης. Αν ταξιδεύετε με τα κατοικίδια ζώα ή χρειάζονται βοήθεια στο λιμάνι, στη συνέχεια, σας συμβουλεύουμε να δοθεί επιπλέον χρόνος.

 • Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά μου για τις επιστροφές και τις αποζημιώσεις σε περίπτωση ματαιώσεων και καθυστερήσεων;

  Εάν ταξιδεύετε προς ή από λιμένα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε το website για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Για ταξίδια από ή προς λιμένες σε άλλες περιοχές παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον αρμόδιο φορέα.

 • Χρειάζομαι διαβατήριο;

  Όταν ταξιδεύετε σε εγχώριες υπηρεσίες στο εσωτερικό της χώρας, όπου το διαβατήριό σας εκδόθηκε ένα έγκυρο δελτίο ταυτότητας αρκεί, πάντως, για τις διεθνείς υπηρεσίες ή αν δεν ταξιδεύουν μέσα σε μια χώρα όπου το διαβατήριό σας εκδόθηκε στη συνέχεια, ένα διαβατήριο απαιτείται για να ταξιδέψουν.

 • Πού μπορώ να βρω τους όρους και τις προϋποθέσεις σας;