Από Μπέλφαστ προς Μπίρκενχεντ Λίβερπουλ

Η γραμμή Μπέλφαστ Μπίρκενχεντ Λίβερπουλ συνδέει Βόρεια Ιρλανδία με Αγγλία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Stena Line. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 14 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 8 ώρες.

Μπέλφαστ Μπίρκενχεντ Λίβερπουλ εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μπέλφαστ - Μπίρκενχεντ Λίβερπουλ Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Μπέλφαστ Μπίρκενχεντ Λίβερπουλ

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Μπέλφαστ Μπίρκενχεντ Λίβερπουλ με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Μπέλφαστ Οδηγός

Το Μπέλφαστ είναι η πρωτεύουσα και παράλληλα η μεγαλύτερη πόλη της Βορείου Ιρλανδίας. Η πόλη έχει μια μακρά παράδοση στην παραγωγή της ιρλανδικής βιομηχανίας λινών, καπνού, σχοινιού και κυρίως στην ναυπηγία. Στην πραγματικότητα, ο κύριος φορέας ναυπηγίας είναι η εταιρεία ''Harland & Wolf'' γνωστή για την κατασκευή του Τιτανικού. Σήμερα, το Μπέλφαστ είναι ένα κύριο κέντρο για το εμπόριο, τις τέχνες, την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το δίκαιο, τις επιχειρήσεις και τον τουρισμό.

Το λιμάνι του Μπέλφαστ είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος και αποτελεί κύριο κόμβο στην εισαγωγή και εξαγωγή αγαθών και υπηρεσιών της επιβατηγού ναυτιλίας. Υπάρχει μόνιμη διάβαση προς Cairnryan στη Σκωτία, με διάρκεια πλου στις 2 ώρες και 15 λεπτά. Τέλος, υπάρχει ακόμα μία τακτική ακτοπλοϊκή υπηρεσία προς Λίβερπουλ και εποχιακά δρομολόγια προς Ντάγκλας της Νήσου Μαν.