Ακτοπλοϊκή Κράτηση για Cowes

Cowes λιμάνι σε Νήσος Γουάιτ σας συνδέει Σαουθάμπτον in Η Αγγλία με επιλογές 18 διασταυρώσεις πλοίων ανά ημέρα. Η διάρκεια της διέλευσης Από Cowes προς Σαουθάμπτον είναι από 1 ώρα και λειτουργεί με την Red Funnel.

Cowes Χάρτης για Λιμάνι

Κλικ Για Χάρτη

Cowes Εναλλακτικά Πλοία

Cowes Δρομολόγια Πλοίων

 • Red Funnel
  • 18 Καθημερινά Δρομολόγια 1 ώρα
  • Αποκτήστε τιμή

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Cowes

 • Πώς θα φτάσετε στο Κόους με ταξί

  Υπάρχει ένας κόμβος ταξί στο Φάουντεν Γιάρντ (Fountain Yard / τηλ. 0800 043 6343) ακριβώς έξω aπό την είσοδο των γραφείων της εταιρείας Red Funnel's στο Γουέστ Κόους. Το ταξίδι από το Γουέστ Κόους και το Νιούπορτ διαρκεί 15-20 λεπτά.

  Στο Ιστ Κόους, θα βρείτε ταξί έξω από την είσοδο του λιμανιού.

 • Πώς θα φτάσετε στο Κόους με αυτοκίνητο

  Στο Κόους υπάρχουν δύο λιμάνια τα οποία χωρίζονται από τον ποταμό Μεντίνα. Το λιμάνι του Ιστ Κόους (οχηματαγωγά πλοία από το Σάουθαμπτον) είναι στη διεύθυνση Trinity Road, PO32 6RF, ενώ το λιμάνι του Γουέστ Κόους (δρομολόγια με το Red Jet Hi-Speed από το Σάουθαμπτον) βρίσκεται στη διεύθυνση Fountain Yard, PO31 7AR. Μια πλωτή γέφυρα (για επιβάτες και οχήματα χωρίς φορτίο) συνδέει το Ιστ και το Γουέστ Κόους, γλιτώνοντάς σας από ένα ταξίδι μέσω ξηράς διάρκειας 30-40 λεπτών.

 • Διεύθυνση

  Red Funnel's Hi-Speed Red Jet terminal (passenger only):
  Fountain Yard, West Cowes. Postcode PO31 7AR.

  Red Funnel's Vehicle Ferry terminal (includes foot passengers):
  Trinity Road, East Cowes. Closest postcode PO32 6RA

 • Cowes Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Cowes πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Cowes Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!