Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Cowes

 • Πώς θα φτάσετε στο Κόους με ταξί

  Υπάρχει ένας κόμβος ταξί στο Φάουντεν Γιάρντ (Fountain Yard / τηλ. 0800 043 6343) ακριβώς έξω aπό την είσοδο των γραφείων της εταιρείας Red Funnel's στο Γουέστ Κόους. Το ταξίδι από το Γουέστ Κόους και το Νιούπορτ διαρκεί 15-20 λεπτά. Στο Ιστ Κόους, θα βρείτε ταξί έξω από την είσοδο του λιμανιού.

 • Πώς θα φτάσετε στο Κόους με αυτοκίνητο

  Στο Κόους υπάρχουν δύο λιμάνια τα οποία χωρίζονται από τον ποταμό Μεντίνα. Το λιμάνι του Ιστ Κόους (οχηματαγωγά πλοία από το Σάουθαμπτον) είναι στη διεύθυνση Trinity Road, PO32 6RF, ενώ το λιμάνι του Γουέστ Κόους (δρομολόγια με το Red Jet Hi-Speed από το Σάουθαμπτον) βρίσκεται στη διεύθυνση Fountain Yard, PO31 7AR. Μια πλωτή γέφυρα (για επιβάτες και οχήματα χωρίς φορτίο) συνδέει το Ιστ και το Γουέστ Κόους, γλιτώνοντάς σας από ένα ταξίδι μέσω ξηράς διάρκειας 30-40 λεπτών.

 • Διεύθυνση

  Red Funnel's Hi-Speed Red Jet terminal (passenger only): Fountain Yard, West Cowes. Postcode PO31 7AR. Red Funnel's Vehicle Ferry terminal (includes foot passengers): Trinity Road, East Cowes. Closest postcode PO32 6RA

 • Cowes Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Cowes πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Cowes Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Cowes Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.