Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Αθήνα (Πειραιάς)

  • Πώς θα φτάσετε στον Πειραιά με αυτοκίνητο

    Αν έρχεστε από τα βόρεια, ακολουθήστε την εθνική οδό E75 προς την Αθήνα. Αν έρχεστε από τα δυτικά, ακολουθήστε τον E65. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις πινακίδες προς τον Πειραιά.

  • Διεύθυνση

    Ακτή Μιαούλη 10, 185 38 Πειραιάς, Ελλάδα

  • Αθήνα (Πειραιάς) Διαμονή

    Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Αθήνα (Πειραιάς) πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Αθήνα (Πειραιάς) Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Αθήνα (Πειραιάς) Δρομολόγια Πλοίων

Αθήνα (Πειραιάς) Οδηγός

Τι μπορείτε να κάνετε στον Πειραιά;

Το μεγαλύτερο λιμάνι στην Μεσόγειο, ο Πειραιάς φιλοξενεί πάνω από 20 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο, με όλους τους να περνάνε μέσα από τη πολυσύχναστη πόλη που κυριαρχεί στην ανατολική ακτή. Ο Πειραιάς είναι μια ιδιαίτερη πόλη, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που επιλέγουν να περάσουν πάνω από μια μέρα στο κέντρο γεμάτο με καταστήματα, γραφεία ναυτιλιακών εταιρειών και πολυσύχναστους δρόμους – αυτοί που όντως επιλέγουν να μείνουν στην ηπειρωτική χώρα τείνουν να ενδίδουν στην γοητεία του κέντρου της Αθήνας. Η κοντινή απόσταση με την πρωτεύουσα, καθώς και η διαρκής θαλάσσια κυκλοφορία συμβάλλουν στο να έχει η πόλη τόσα πολλά να προσφέρει για τη ψυχαγωγία των τουριστών και τους κατοίκους της. Η βόλτα κατά μήκος του παραθαλάσσιου πεζόδρομου είναι μια γραφική διαδρομή με λουλούδια, δέντρα και υπέροχη θέα – τέλεια για να βλέπετε τα καράβια να πλέουν πάνω στην κρυστάλλινη γαλάζια θάλασσα.

Πώς να μετακινηθείτε στον Πειραιά;

Η πόλη είναι σχετικά μικρή σε σχέση με την Αθήνα, που μπορείτε να μετακινηθείτε στο μεγαλύτερο μέρος του κέντρου και της περιοχής του λιμανιού με τα πόδια. Τα λεωφορεία μπορούν να σας μεταφέρουν γύρω από τις σημαντικές περιοχές.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.