Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Harwich

 • Πώς θα πάτε στο Χάργουιτς με αυτοκίνητο

  Από τον M25: Βγείτε από τον M25 στη διασταύρωση 28 κι ακολουθήστε τον A12 (βόρεια) και τις πινακίδες προς Τσέλμσφορντ (Chelmsford) και Κόλτσεστερ (Colchester). Στο Κόλτσεστερ (κόμβος Ardleigh) στρίψτε από τον A12 στον A120, ακολουθώντας τις πινακίδες για το Χάργουιτς. Ο δρόμος γίνεται μονής κατεύθυνσης στην κυκλική διασταύρωση Horsley Cross. Προχωρήστε για 10χλμ μέχρι να φτάσετε την κυκλική διασταύρωση Ramsey Hill. Ακολουθήστε τις πινακίδες για το διεθνές λιμάνι του Χάργουιτς. Από τα Μίντλαντς και τον Βορρά: Είναι ευκολότερο να οδηγήσετε στον A14 προς το Ίπσγουιτς. Εκεί, μπείτε στον A12 (νότια) προς το Κόλτσέστερ. Εκεί ακολουθήστε τον A120 και συνεχίστε όπως παραπάνω.

 • Πώς θα πάτε στο Χάργουιτς με τρένο

  Υπάρχουν τρένα από τον σταθμό Liverpool Street στο Λονδίνο προς το λιμάνι του Χάργουιτς. Τα τοπικά δρομολόγια φτάνουν στο κτήριο του λιμανιού, όπου ένας ανελκυστήρας θα σας πάει απευθείας στο σημείο του check in. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε τη σελίδα μας, trains to Harwich.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Υπάρχουν πινακίδες που θα σας οδηγήσουν στους χώρους στάθμευσης μικρής και μεγάλης διάρκειας στην είσοδο του λιμανιού. Οι χρεώσεις είναι ανά ημέρα παραμονής.

 • Διεύθυνση

  Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR

 • Harwich Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Harwich πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Harwich Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Harwich Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.