Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Σερμπούρ

 • Πώς θα φτάσετε στο Σερμπούργκ με αυτοκίνητο

  Οι πινακίδες προς το λιμάνι είναι αρκετά κατατοπιστικές από την στιγμή που θα φτάσετε στο Σερμπούργκ. Από το Παρίσι, ακολουθήστε τον A15 και μετά τον E05 με κατεύθυνση τη Ρουέν. Μετά ακολουθήστε τον A13 προς το Καέν κι από εκεί, ο E46 θα σας οδηγήσει μέχρι το Σερμπούργκ. Από την Χάβρη, ακολουθήστε τον A13 με κατεύθυνση το Καέν και στη συνέχεια τον E46. Από το Σεν Μαλό, ακολουθήστε τον E401 προς το Καέν και στη συνέχεια τον E46.

 • Πώς θα φτάσετε στο Σερμπούργκ με τρένο

  Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Σερμπούργκ (Avenue Jean-François Millet) συνδέται με την υπόλοιπη Γαλλία με το δίκτυο της SNCF. Θα πρέπει να περπατήσετε για περίπου 40 λεπτά από τον σιδηροδρομικό σταθμό μέχρι το λιμάνι του Σερμπούργκ. Για περισότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα SNCF.

 • Πώς θα φτάσετε στο Σερμπούργκ με λεωφορείο

  Το λιμάνι βρίσκεται σε απόσταση 10-15 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Η κοντινότερη στάση είναι η "Boulevard Maritime" κοντά στον κινηματογράφο.

 • Πώς θα φτάσετε στο Σερμπούργκ με ταξί

  Έξω από το λιμάνι υπάρχουν συνήθως ταξί. Αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα ταξί, τότε επικοινωνήστε με τις πληροφορίες μέσα στο κτήριο του λιμανιού.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης μπροστά από το λιμάνι. Η στάθμευση είναι δωρεάν, αλλά μόνο για παραμονή μικρής διάρκειας. Υπάρχει και μια περιοχή κοντά στο λιμάνι, όπου μπορείτε να σταθμεύσετε τα αυτοκίνητα και τα τροχόσπιτά σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης, κοντά στο λιμάνι, υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης με επίβλεψη για παραμονή μεγαλύτερης διάρκειας.

 • Διεύθυνση

  Brittany Ferries & Condor Ferries: Quai de Normandie, 50100, France Irish Ferries: Gare Maritime, 50100, France

 • Σερμπούρ Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Σερμπούρ πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Σερμπούρ Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Σερμπούρ Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.