Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Πόρτσμουθ

 • Πώς θα φτάσετε στο Πόρτσμουθ με αυτοκίνητο

  Το Πόρτσμουθ έχει την καλύτερη σύνδεση με το οδικό δίκτυο από κάθε άλλη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου με το λιμάνι για το κανάλι της Μάγχης. Επίσης, είναι πιο κοντά στο κεντρικό Λονδίνο από ότι το Ντόβερ ή τη Σήραγγα της Μάγχης. Ο M275 σας οδηγεί από το εθνικό οδικό δίκτυο απευθείας στο λιμάνι.

 • Πώς θα φτάσετε στο Πόρτσμουθ με τρένο

  Υπάρχουν συχνά δρομολόγια με τρένο από το Waterloo στο Λονδίνο προς το Πόρτσμουθ και το ταξίδι διαρκεί 85 λεπτά. Τα δρομολόγια προς το σταθμό Victoria στο Λονδίνο περνούν από το Τσίσεστερ, το Μπράιτον και το Γκάτγουικ. Τα δρομολόγια προς το Κάρντιφ περνούν από το Σάλισμπούρι και το Μπρίστολ. Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Portsmouth Harbour απέχει περίπου 3 μίλια από το λιμάνι και μπορείτε να φτάσετε εκεί με ένα λεωφορείο. Το λιμάνι που αναχωρούν τα πλοία προς τη Νήσο του Γουάιτ βρίσκεται δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό, Portsmouth Harbour, κι είναι μόνο για επιβάτες. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε τις σελίδες μας, trains to Portsmouth Harbour ή trains to Portsmouth.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Ό χώρος στάθμευσης είναι μέσα στο λιμάνι. Χρησιμοποιήστε την αριστερή λωρίδα στην είσοδο, ώστε να μπείτε στον χώρο του check-in των αυτοκινήτων κι ακολουθήστε τις πινακίδες. Υπάρχει χώρος στάθμευης για αναπήρους στο ισόγειο. Μπορείτε να πάρετε ένα καρότσι για τις αποσκευές σας, δίνοντας £1.00 εγγύηση. Υπάρχουν 516 διαθέσιμες θέσεις. Το μέγιστο ύψος για τα οχήματα μέσα στον χώρο στάθμευσης είναι 2,2μ. Οι πληρωμές γίνονται κατά την έξοδό σας. Ο χώρος στάθμευσης διαχειρίζεται από την εταιρεία APCOA με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 02392 873378. Μπορείτε να σταθμεύσετε τα τροχόσπιτά σας το χώρο του check-in μετά την τελευταία αναχώρηση. Οι εγκαταστάσεις είναι κλειστές κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 • Διεύθυνση

  Brittany Ferries Wharf Road, Portsmouth, PO2 8RU Condor Ferries Continental Ferry Port, George Byng Way, Portsmouth, PO2 8SP Wightlink (For Ryde sailings) Portsmouth Harbour Station, The Hard, Portsmouth, PO1 3PS (For Fishbourne sailings) Gunwharf Terminal, Gunwharf Road, Portsmouth, PO1 2LA LD Lines Continental Ferry Port, Wharf Road, Portsmouth, PO2 8QW P&O Ferries Continental Ferry Port, George Byng Way, Portsmouth, PO2 8QW

 • Πόρτσμουθ Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Πόρτσμουθ πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Πόρτσμουθ Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Πόρτσμουθ Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.