Από Διέππη προς Newhaven

Η γραμμή Διέππη Newhaven συνδέει Γαλλία με Αγγλία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η DFDS Seaways. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 18 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 4 ώρες.

Διέππη Newhaven εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Διέππη - Newhaven Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Διέππη Newhaven

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Διέππη Newhaven με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Διέππη Οδηγός

Η πόλη Διέππη (Dieppe) βρίσκεται στα βόρεια της Γαλλίας και περιλαμβάνει το λιμάνι της περιοχής στην Περιφέρεια Haute-Normandie. Θα την εντοπίσετε στις ακτές της Μάγχης, στις εκβολές του ποταμού Arques ο οποίος είναι διάσημος για τα χτένια του. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε και να δείτε στην πόλη, συμπεριλαμβανομένου του Chateau de Dieppe που είναι μουσείο και εκθεσιακός χώρος. Η συλλογή του μουσείου επικεντρώνεται στο ναυτικό παρελθόν της περιοχής με εκθέματα του 17ου και 18ου αιώνα, θα βρείτε επίσης τα γλυπτά, τα έπιπλα και τα χαρτιά του Camille Saint-Saens. Επίσης στην πόλη είναι η πλατεία du Canada, η οποία βρίσκεται κοντά στο κάστρο όπου πρόσφατα έχει ανεγερθεί μνημείο για τον εορτασμό της μακράς σχέσης μεταξύ της πόλης και του Καναδά.

Η Διέππη είναι γνωστή για τα θαλασσινά της, θα βρείτε πολλά εστιατόρια στο κέντρο μέχρι τον παραλιακό δρόμο όπου μπορείτε να παρατηρήσετε το τοπίο με τις αγκυροβολημένες βάρκες. Οι σπεσιαλιτέ είναι μοναδικές για να δοκιμάσετε! Marmite dieppoise που είναι ψάρι με θαλασσινά στιφάδο, μαγειρεμένο σε κρέμα, μηλίτη και τα κρεμμύδια, ελαφρά αρωματισμένο με μπαχαρικά, δημιουργώντας γευστική εμπειρία.

Το λιμάνι της Διέππης συνδέεται ακτοπλοϊκά με Νιου Χέιβεν (Newhave) στα νότια της Αγγλίας που βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού Ouse στο East Sussex. Δυο δρομολόγια την ημέρα λειτουργούν με την LD Lines.