Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Δουβλίνο

 • Πώς θα φτάσετε στο Δουβλίνο με αυτοκίνητο

  Μπορείτε να φτάσετε στο λιμάνι του Δουβλίνου από τον βορρά μέσω του M1, από τον νότο μέσω του N11 κι από τα δυτικά μέσω του N7. Το λιμάνι του Δουβλίνου είναι κοντά στο κέντρο της πόλης και οι πινακίδες ειναι αρκετά κατατοπιστικές. Από το κέντρο της πόλης, ακολουθήστε την προβλήτα από τη γέφυρα O'Connell μέχρι τον συναυλιακό χώρο Point Depot. Στη συνέχεια, στρίψτε αριστερά και ακολουθήστε τον δρόμο μέχρι το λιμάνι.

 • Πώς θα φτάσετε στο Δουβλίνο με τρένο

  Ο σιδηροδρομικός σταθμός Connolly πραγματοποιεί δρομολόγια προς τη Νότια και τη Βόρεια Ιρλανδία. Από το λιμάνι τυο Δουβλίνου απέχει 6,5χλμ ή 15 λεπτά με το λεωφορείο. Ο σταθμός Heuston πραγματοποιεί δρομολόγια προς τη Δυτική Ιρλανδία και απέχει από το λιμάνι του Δουβλίνου 11χλμ ή 30 λεπτά με το λεωφορείο.

 • Πώς θα φτάσετε στο Δουβλίνο με λεωφορείο

  Ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων Busárus απέχει 6,5χλμ από το λιμάνι του Δουβλίνου. Υπάρχουν λεωφορεία που πραγματοποιούν δρομολόγια ανάμεσα στο λιμάνι και το κέντρο της πόλης. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια στο πλοίο πριν την άφιξή σας στο Δουβλίνο. Σε πολύχναστα δρομολόγια (ειδικά σε μονοήμερες εκδρομές) μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε αμέσως ταξί από το λιμάνι προς το κέντρο της πόλης, εκτός κι αν έχετε κάνει νωρίτερα κάποια κράτηση.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Έξω από το λιμάνι υπάρχει χώρος στάθμευσης με ηλεκτρονικά παρκόμετρα (Pay and display). Υπάρχει και χώρος στάθμευσης μακράς διάρκειας με ημερήσια χρέωση στα αριστερά του κυρίως κτηρίου του λιμανιού (όπως φτάνετε σε αυτό).

 • Διεύθυνση

  Norfolk Line Irish Sea Alexandra Road Extension, Dublin Port, Dublin 1, Ireland P&O Irish Sea Terminal 3, Dublin Port, Dublin 1, Ireland Irish Ferries Terminal Road South, Dublin 1, Ireland Isle of Man Steam Packet Terminal Road South, Dublin 1, Ireland Stena Line Alexandra Road, Dublin 1, Ireland

 • Δουβλίνο Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Δουβλίνο πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Δουβλίνο Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Δουβλίνο Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.