Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Σαουθάμπτον

 • Πώς θα φτάσετε στο Σαουθάμπτον με αυτοκίνητο

  Από το M25 (Λονδίνο), ακολουθήστε τον M3 με κατεύθυνση το Σαουθάμπτον. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς το λιμάνι, οι τερματικοί σταθμοί βρίσκονται στον Town Quay Road. Από τα δυτικά, βγείτε από την έξοδο M27 J3. Ακολουθήστε τον M271 και μετά τον A3024 προς το Σαουθάμπτον. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς το λιμάνι, οι τερματικοί σταθμοί βρίσκονται στο Town Quay Road. Από τα ανατολικά, βγείτε από την έξοδο M27 J7. Ακολουθήστε τον A334 και στη συνέχεια τον A3024 προς το Σαουθάμπτον. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς το λιμάνι και οι τερματικοί σταθμοί είναι στο Town Quay Road.

 • Πώς θα φτάσετε στο Σαουθάμπτον με τρένο

  Από το Λονδίνο υπάρχουν συχνά δρομολόγια από τον σταθμό Waterloo (μέσω Clapham Junction, Woking, Basingstoke, Winchester, Southampton Airport) μέχρι τον κεντρικό σταθμό του Σαουθάμπτον. Το ταξίδι διαρκεί λίγο παραπάνω από μια ώρα. Υπάρχουν συχνά δρομολόγια από την Σκωτία, τον Βορρά, τα Μίντλαντς και το Μπίρμινγχαμ, τη Νότια Ουαλία μέσω του Μπρίστολ και του Σαλισμπούρι, του Γουέιμαουθ, του Πουλ και του Μπορνμούθ, όπως επίσης και δρομολόγια προς το Πόρτσμουθ και το Μπράιτον. Στον κεντρικό σταθμό του Σαουθάμπτον καταφτάνουν δρομολόγια από όλα τα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου. Από εκεί το δωρεάν λεωφορείο, CityLink, θα σας μεταφέρει σε κάποιον από τους τερματικούς σταθμούς. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε τη σελίδα μας,trains to southampton.

 • Πώς θα φτάσετε στο Σαουθάμπτον με λεωφορείο

  Υπάρχουν συχνά δρομολόγια με την εταιρεία National Express προς το λιμάνι του Σαουθάμπτον από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε τη σελίδα μας,coaches to Southampton.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι στάθμευσης στο πάρκινγκ Town Quay Triangle στις οδούς Platform Road και Town Quay Road. Το Δημοτικό Συμβούλιο διαχειρίζεται κάποιους δημόσιους χώρους στάθμευσης στην περιοχή του Γουότερφροντ(Waterfront).

 • Σαουθάμπτον Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Σαουθάμπτον πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Σαουθάμπτον Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Σαουθάμπτον Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.