Ανακαλύψτε μαζί μας τις ακτοπλοϊκές εταιρείες

Ψάχνετε για μια συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή εταιρεία; Το δίκτυο της directferries σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών με περίπου 212 εταιρείες! Κάντε κλικ στο όνομα της ακτοπλοϊκής εταιρείας παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οδηγούς, πρόγραμμα δρομολογίων, τιμές, κρατήσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Δημοφιλείς ακτοπλοϊκές εταιρείες

Άλλες ακτοπλοϊκές εταιρείες

 • 2GO Travel

  2GO Travel

  Η 2GO Travel είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία στις Φιλιππίνες, με βάση τη Μανίλα, παρέχοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο θαλάσσιων μεταφορών μεταξύ κάποιων από τα εφτά χιλιάδες νησιά της χώρας.

  Μάθετε περισσότερα για την 2GO TravelΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία 2GO Travel Διαδρομή
 • Adria Ferries

  Adria Ferries

  Η Adria Ferries παρέχει υπεραδριατικά δρομολόγια μεταξύ Ιταλίας και Αλβανίας, από τις ιταλικές πόλεις της Ανκόνας, του Μπάρι και της Τεργέστης προς το Δυρράχιο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αλβανίας.

  Μάθετε περισσότερα για την Adria FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Adria Ferries Διαδρομή
 • Aegeon Pelagos

  Aegeon Pelagos

  Η Aegeon Pelagos είναι θυγατρική εταιρεία της ελληνικής ναυτιλιακής Anek Lines, παρέχοντας διανησιωτικά δρομολόγια μεταξύ Κρήτης, Κυκλάδων και Δωδεκανήσων, καθώς και δρομολόγια από πόλεις συμπεριλαμβανομένου του Πειραιά και του Ηρακλείου.

  Μάθετε περισσότερα για την Aegeon PelagosΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Aegeon Pelagos Διαδρομή
 • Agoudimos Lines

  Agoudimos Lines

  Η Agoudimos Lines είναι μια ελληνική παραδοσιακή οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρεία με τριάντα χρόνια εμπειρία.

  Κορυφαία Agoudimos Lines Διαδρομή
 • Akgunler Denizcilik

  Akgunler Denizcilik

  Η Akgünler Denizcilik είναι μια τούρκικη ναυτιλιακή εταιρεία που συνδέει τη νότια Τουρκία με την Κύπρο και τον Λίβανο, με έναν στόλο από ιπτάμενα δελφίνια και συμβατικά πλοία.

  Μάθετε περισσότερα για την Akgunler DenizcilikΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Akgunler Denizcilik Διαδρομή
 • Algerie Ferries

  Algerie Ferries

  H Algérie Ferries είναι μια αλγεριανή ναυτιλιακή εταιρεία που διασχίζει τη Μεσόγειο, μεταξύ της ηπειρωτικής Ευρώπης και πολλών λιμανιών στην Αλγερία.

  Κορυφαία Algerie Ferries Διαδρομή
 • Alilauro

  Alilauro

  Η Alilauro είναι μια πολύχρονη ιταλική ναυτιλιακή εταιρεία με βάση τον Κόλπο της Νάπολης, προσφέροντας δρομολόγια μεταξύ της Νάπολης, του Σορέντο, των Αιολίδων Νήσων και των όμορφων νησιών του Κάπρι και της Ίσκιας στη Τυρρηνική Θάλασσα.

  Μάθετε περισσότερα για την AlilauroΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Alilauro Διαδρομή
 • Amakusa Takarajima Line

  Amakusa Takarajima Line

  Η Amakusa Takarajima Line εκτελεί δρομολόγια μεταξύ του νομού του Κουμαμότο και των Νησιών Αμακούσα (Amakusa Islands) στη νότια Ιαπωνία, προσφέροντας ταξίδια από και προς το Μισούμι, το Χόντο και τη Ματσουσίμα.

  Κορυφαία Amakusa Takarajima Line Διαδρομή
 • AML

  AML

  Η Africa Morocco Link, ή AML, παρέχει τακτικά δρομολόγια κάθε μέρα μεταξύ του λιμανιού της Ταγγέρης στο βόρειο τμήμα του Μαρόκο και της πόλης της Αλχεθίρας στη νότια Ισπανία.

  Κορυφαία AML Διαδρομή
 • Andaman Wave Master

  Andaman Wave Master

  Η Andaman Wave Master είναι μια ταϊλανδέζικη ακτοπλοϊκή εταιρεία με ειδίκευση στα καθημερινά ταξίδια και μεταφορές προς τα νησιά Φι Φι στην Θάλασσα Ανταμάν από το Πουκέτ, το μεγαλύτερο νησί της χώρας.

  Κορυφαία Andaman Wave Master Διαδρομή
 • Anek Lines

  Anek Lines

  Η Anek Lines εκτελεί έναν μεγάλο αριθμό δρομολογίων μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, καθώς και στα πολυάριθμα ελληνικά νησιά.

  Μάθετε περισσότερα για την Anek LinesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Anek Lines Διαδρομή
 • Aquabus

  Aquabus

  Η Aquabus εκτελεί όλο τον χρόνο ταξίδια μεταξύ των νησιών της Ίμπιζας και της Φορμεντέρας και ιδρύθηκε το 1985, παρέχοντας μια φιλική υπηρεσία με ελαστικά δρομολόγια.

  Μάθετε περισσότερα για την AquabusΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Aquabus Διαδρομή
 • Aremiti

  Aremiti

  Η Aremiti καλύπτει την πορθμειακή γραμμή γεφυρώνοντας την δεκαεφτά χιλιομέτρων απόσταση μεταξύ των νησιών της Ταϊτής και της Μοορέας της Γαλλικής Πολυνησίας στο νότιο Ειρηνικό Ωκεανό.

  Κορυφαία Aremiti Διαδρομή
 • Arthamas Express

  Arthamas Express

  Το Μπαλί έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, ιδιαίτερα με τους νέους ταξιδιώτες και αυτούς που ταξιδεύουν με ένα σακίδιο, και η Arthamas Express έχει εκμεταλλευτεί τη ζήτηση παρέχοντας ένα πολύ γρήγορο και άνετο ταξίδι στον Πορθμό του Μπαντούνγκ, μεταφέροντας επιβάτες μεταξύ του Σανούρ και το νησί Λεμπονγκάν.

  Κορυφαία Arthamas Express Διαδρομή
 • AT Ferries

  AT Ferries

  Η AT Ferries ήταν το εμπορικό όνομα της υπηρεσίας πορθμείων μεταξύ του Πόρτσμουθ και του Μπιλμπάο υπό τον χειρισμό της Acciona Trasmediterranea που σταμάτησε τη λειτουργία της πριν από κάποια χρόνια.

  Κορυφαία AT Ferries Διαδρομή
 • Atlanticoline

  Atlanticoline

  Η Atlânticoline εκτελεί δρομολόγια για επιβάτες και οχήματα μεταξύ των εννιά νησιών Αζόρες στον βόρειο Ατλαντικό.

  Μάθετε περισσότερα για την AtlanticolineΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Atlanticoline Διαδρομή
 • Awesome Adventures Fiji

  Awesome Adventures Fiji

  Η Awesome Adventures Fiji προσφέρει μεταφορές με ταχύπλοα φέρι μεταξύ του κύριου νησιού των Φίτζι και των νησιών Γιασάουα & Μαμανούκα.

  Κορυφαία Awesome Adventures Fiji Διαδρομή
 • Babou One

  Babou One

  Η Babou One εξυπηρετεί τη Γουαδελούπη, το υπερπόντιο διαμέρισμα της Γαλλίας στην Καραϊβική, παρέχοντας δρομολόγια όλο το χρόνο προς το νησί Λα Ντεζιράντ και εποχιακές εκδρομές προς τη νήσο Μαρί-Γκαλάντ και Λε Σαιντ.

  Κορυφαία Babou One Διαδρομή
 • Bahamas Ferries

  Bahamas Ferries

  Η Bahamas Ferries εκτελεί τα δρομολόγια μεταξύ των νησιών στις Μπαχάμες συνδέοντας τα σημαντικά νησιά Αμπάκο, Άντρος, Ελεύθερα, Εξούμα, Λονγκ Άιλαντ και Γκραντ Μπαχάμα από το Νασσάου, που βρίσκεται στο νησί Νιου Πρόβιντενς, στο κέντρο περίπου του όλου συμπλέγματος.

  Κορυφαία Bahamas Ferries Διαδρομή
 • Baja Ferries

  Baja Ferries

  Η Baja Ferries διαθέτει δύο φέρι που συνδέουν το νότιο κομμάτι της Χερσονήσου Μπάχα Καλιφόρνια με το υπόλοιπο Μεξικό στον Κόλπο της Καλιφόρνιας.

  Κορυφαία Baja Ferries Διαδρομή
 • Balearia

  Balearia

  Η Balearia συνδέει την ισπανική ηπειρωτική χώρα με τις Βαλεαρίδες Νήσους, τη Μαγιόρκα, τη Μινόρκα, την Ίμπιζα και τη Φορμεντέρα, ενώ παρέχει και δρομολόγια μεταξύ των νησιών, και τακτικά δρομολόγια στο Στενό του Γιβραλτάρ.

  Μάθετε περισσότερα για την BaleariaΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Balearia Διαδρομή
 • Balearia Caribbean

  Balearia Caribbean

  Η Balearia Caribbean, γνωστή προηγουμένως ως Bahamas Express, εκτελεί γρήγορα δρομολόγια μεταξύ της πόλης Φορτ Λόντερντεϊλ στη Φλόριντα, στης Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, και του Φρίπορτ στο νησί Γκραντ Μπαχάμα, στις Μπαχάμες.

  Μάθετε περισσότερα για την Balearia CaribbeanΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Balearia Caribbean Διαδρομή
 • Bali Eka Jaya

  Bali Eka Jaya

  Η Bali Eka Jaya έχει γίνει μια από τις πιο αξιόπιστες και συχνότερα χρησιμοποιούμενες εταιρείες στο Μπαλί, προσφέροντας φτηνά δρομολόγια σε πολύ λογικές τιμές. Η Eka Jaya Fast Boat διαθέτει μια μηχανή 1.500 ίππων, επιδεικνύοντας την ακατέργαστη ενέργεια που χρησιμοποιεί για να μεταφέρει επιβάτες στα βαθιά μπλε νερά. Τα έως και 180 οικονομικά καθίσματα διασφαλίζουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι, με μια ποικιλία από άνετους χώρους καθημένων στο κάτω κατάστρωμα έως και ευρύχωρους εξωτερικούς χώρους που προσφέρουν απίστευτη θέα από το γύρω τοπίο.

  Μάθετε περισσότερα για την Bali Eka JayaΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Bali Eka Jaya Διαδρομή
 • Barcos Caribe

  Barcos Caribe

  Η εταιρεία Barcos Caribe είναι ένα μεξικάνικο τουριστικό πρακτορείο που συνδέει το δημοφιλές για καταδύσεις νησί Κοσουμέλ, στη Θάλασσα της Καραϊβικής, με το λιμάνι της Πλάγια ντελ Κάρμεν, στην ανατολική ακτή του Μεξικού, ακριβώς νότια από το Κανκούν.

  Κορυφαία Barcos Caribe Διαδρομή
 • Batam Fast Ferry

  Batam Fast Ferry

  Η Batam Fast Ferry εκτελεί πολυάριθμα δρομολόγια στο Στενό της Σιγκαπούρης, συνδέοντας τη Σιγκαπούρη με το νησί Μπατάμ στην Ινδονησία.

  Μάθετε περισσότερα για την Batam Fast FerryΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Batam Fast Ferry Διαδρομή
 • Bintan Resort Ferries

  Bintan Resort Ferries

  Η Bintan Resort Ferries εκτελεί το δρομολόγιο μεταξύ του Tanah Merah στη Σιγκαπούρη και του νησιού Μπιντάν στο αρχιπέλαγος Ριάου της Ινδονησίας.

  Κορυφαία Bintan Resort Ferries Διαδρομή
 • Biosfera Express

  Biosfera Express

  Η Biosfera Express είναι μια οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρεία με βάση το νησί La Graciosa στις Κανάριες Νήσους, στη δυτική ακτή της Αφρικής, παρέχοντας συχνά δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Orzola στη βόρεια ακτή του νησιού Λανθαρότε (Lanzarote).

  Μάθετε περισσότερα για την Biosfera ExpressΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Biosfera Express Διαδρομή
 • Blu Navy

  Blu Navy

  Η BN di Navigazione, ή η Blu Navy, είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία συνδέοντας το Πιομπίνο στη Τοσκάνη και το Πορτοφερράιο στη νήσο Έλβα, ενώ η θυγατρική BN Sar Nav προσφέρει δρομολόγια μεταξύ της Κορσικής και της Σαρδηνίας στη Μεσόγειο.

  Μάθετε περισσότερα για την Blu NavyΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Blu Navy Διαδρομή
 • Bluebridge

  Bluebridge

  Η Bluebridge είναι το εμπορικό όνομα μιας διάσημης και σύγχρονης ναυτιλιακής εταιρείας που διευθύνεται από τον όμιλο Strait Shipping Ltd, συνδέοντας τη πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, το Ουέλλινγκτον με το Picton στη περιοχή του Μάρλμπορο στον πορθμό Cook.

  Μάθετε περισσότερα για την BluebridgeΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Bluebridge Διαδρομή
 • Blueline

  Blueline

  Η Blueline εκτελεί δρομολόγια μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα μεταξύ της Κροατίας και της Ιταλίας.

  Κορυφαία Blueline Διαδρομή
 • Bluemar Ferries

  Bluemar Ferries

  Η Bluemar Ferries είναι η πρώτη εταιρεία που συνδέει την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, την Βαρκελώνη με την γεμάτο ζωή παράκτια πόλη του Σίτζες στη Καταλονία στη βορειοανατολική ακτή.

  Κορυφαία Bluemar Ferries Διαδρομή
 • Bluewater Express

  Bluewater Express

  Η Bluewater Express εκτελεί τα δημοφιλή δρομολόγια γύρω από τον ινδονησιακό παράδεισο του Μπαλί, του Λομπόκ και των νησιών Γκίλι.

  Κορυφαία Bluewater Express Διαδρομή
 • Bodrum Express

  Bodrum Express

  Η Bodrum Express Lines πραγματοποιεί τακτικά δρομολόγια μεταξύ της τουρκικής πόλης του Μπόντρουμ, της αρχαίας Αλικαρνασσού, και των τουριστικών ελληνικών νησιών. Οι προορισμοί της περιλαμβάνουν την Κω, την Κάλυμνο, τη Σύμη, τη Λέρο, τη Ρόδο, την Χίο και την Πάτμο.

  Κορυφαία Bodrum Express Διαδρομή
 • Boonsiri High Speed Ferries

  Boonsiri High Speed Ferries

  Η Boonsiri High Speed Ferries εκτελεί δρομολόγια με ταχύπλοα καταμαράν μεταξύ της ηπειρωτικής χώρας της Ταϊλάνδης και των τροπικών νησιωτικών θερέτρων Κο Μακ (Ko Mak) και Κοχ Κουντ (Koh Kood).

  Κορυφαία Boonsiri High Speed Ferries Διαδρομή
 • BornholmerFærgen

  BornholmerFærgen

  Η BornholmerFærgen είναι μια δανέζικη ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί δρομολόγια μεταξύ της Γερμανίας, της Δανίας, της Σουηδίας και του δανέζικου νησιού του Μπόρνχολμ.

  Κορυφαία BornholmerFærgen Διαδρομή
 • Boston Harbor Cruises

  Boston Harbor Cruises

  Η Boston Harbor Cruises πλέει από τη μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Μασαχουσέτης, τη Βοστώνη, προς τις παράκτιες πόλεις του Σάλεμ και του Προβιστάουν, τα νησιά Georges Island και Spectacle Island.

  Μάθετε περισσότερα για την Boston Harbor CruisesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Boston Harbor Cruises Διαδρομή
 • Brittany Ferries

  Brittany Ferries

  Η εταιρεία Brittany Ferries προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ακτοπλοϊκών δρομολογίων προς τη Δυτική Γαλλία και τη Βόρεια Ισπανία, καθώς και μεταξύ της Γαλλίας και της Ιρλανδίας.

  Μάθετε περισσότερα για την Brittany FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Brittany Ferries Διαδρομή
 • Bundhaya Speed Boat

  Bundhaya Speed Boat

  Η Bundhaya Speed Boat είνα μια από τις πιο καινούριες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ταϊλάνδη, που ξεκίνησε το 2008 και προσφέρει σήμερα γρήγορα δρομολόγια μεταξύ των νησιών στη δυτική ακτή, καθώς και στο αρχιπέλαγος Λανγκάουι στη βορειοδυτική Μαλαισία.

  Κορυφαία Bundhaya Speed Boat Διαδρομή
 • Buquebus

  Buquebus

  Η εταιρεία Buquebus συνδέει ακτοπλοϊκά την Αργεντινή με την Ουρουγουάη, μεταξύ των λιμανιών του Μπουένος Άιρες, Μοντεβιδέο και Κολόνια ντελ Σακραμέντο.

  Κορυφαία Buquebus Διαδρομή
 • Caremar

  Caremar

  Η Caremar είναι μια ιταλική ναυτιλιακή εταιρεία και ήταν θυγατρική της κρατικής επιχείρησης Tirrenia di Navigazione μέχρι το 2009, όταν μεταφέρθηκε στην τοπική διοίκηση της Καμπανίας. Έχει τη βάση της στη Νάπολη και προσφέρει δρομολόγια προς τα εκθαμβωτικά νησιά του Κάπρι, της Ίσκιας και της Προτσίντας.

  Μάθετε περισσότερα για την CaremarΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Caremar Διαδρομή
 • Caronte & Tourist

  Caronte & Tourist

  Η Caronte & Tourist προσφέρει τακτικά δρομολόγια μεταξύ της ηπειρωτικής Ιταλίας και της Σικελίας, μεταξύ των λιμανιών του Σαλέρνο και της Μεσσήνης.

  Μάθετε περισσότερα για την Caronte & TouristΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Caronte & Tourist Διαδρομή
 • Celtic Link Ferries

  Celtic Link Ferries

  Η Celtic Link Ferries συνέδεε ακτοπλοϊκώς το Ρόσλεϊρ (Rosslare) με το Σερμπούρ, ή αλλιώς Χερβούργο, μέχρι την εξαγορά της από την Stena Line τον Μάρτιο του 2014.

  Κορυφαία Celtic Link Ferries Διαδρομή
 • Colonia Express

  Colonia Express

  Η Colonia Express είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που προσφέρει δρομολόγια κατά μήκος του ποταμού Ρίο ντε λα Πλάτα στη Νότια Αμερική, συνδέοντας τη πρωτεύουσα της Αργεντινής, το Μπουένος Άιρες με τη πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο της Ουρουγουάης.

  Μάθετε περισσότερα για την Colonia ExpressΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Colonia Express Διαδρομή
 • Color Line

  Color Line

  Η Color line είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία της Νορβηγίας και μια από τις πιο κορυφαίες στην Ευρώπη, παρέχοντας πάνω από εκατό χρόνια συνεχή δρομολόγια μεταξύ Νορβηγίας και Ευρώπης.

  Μάθετε περισσότερα για την Color LineΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Color Line Διαδρομή
 • Condor Ferries

  Condor Ferries

  Η Condor Ferries διαθέτει γρήγορα και συμβατικά πλοία, συνδέοντας τα Νησιά της Μάγχης, το Τζέρσεϊ και το Γκέρνσεϊ με την Αγγλία και τη Γαλλία.

  Μάθετε περισσότερα για την Condor FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Condor Ferries Διαδρομή
 • Conocemos Navegando

  Conocemos Navegando

  Η Conocemos Navegando εκτελεί δρομολόγια στα όμορφα νησιά Σαν Αντρές, Προβιδένσια και Σάντα Καταλίνα, καθώς και προς το νησάκι Κάγιο Μπολιβαρ (Cayo Bolivar).

  Κορυφαία Conocemos Navegando Διαδρομή
 • Corsica Ferries

  Corsica Ferries

  Η Corsica Sardinia Ferries, γνωστή απλά ως Corsica Ferries, εκτελεί δρομολόγια από τη Γαλλία και την Ιταλία προς τη Κορσική, την Σαρδηνία και την Έλβα, καθώς και μερικά δρομολόγια μεταξύ των νησιών.

  Μάθετε περισσότερα για την Corsica FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Corsica Ferries Διαδρομή
 • Corsica Linea

  Corsica Linea

  Η Corsica Linea είναι το νέο εμπορικό όνομα της Maritima Ferries, που απέκτησε τα πλοία της SNCM το 2016, και έχει ως στόχο να παρέχει τη καλύτερη εξυπηρέτηση προς το γαλλικό μεσογειακό νησί της Κορσικής.

  Μάθετε περισσότερα για την Corsica LineaΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Corsica Linea Διαδρομή
 • Cotai Water Jet

  Cotai Water Jet

  Η Cotai Water Jet παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τα δρομολόγιά της που συνδέουν το Χονγκ Κονγκ με το Μακάου.

  Κορυφαία Cotai Water Jet Διαδρομή
 • Crown Fast Cruise

  Crown Fast Cruise

  Υπάρχουν πολλές ναυτιλιακές εταιρείες που λειτουργούν γύρω από το Μπαλί, ωστόσο, λίγες είναι αυτές που εξυπηρετούν τους επιβάτες που ταξιδεύουν από το Σανούρ προς το νησί Nusa Penida, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά του Μπαλί. Η Crown Fast Cruise εξυπηρετεί ακριβώς αυτό το δρομολόγιο, που αποτελεί εν μέρει τον λόγο για τον οποίο έχει γίνει μια από τις πιο σημαντικές ναυτιλιακές εταιρείες στην Ινδονησία.

  Κορυφαία Crown Fast Cruise Διαδρομή
 • Cruce del Golfo

  Cruce del Golfo

  Η Cruce del Golfo ήταν η πρώτη ναυτιλιακή εταιρεία στην παροχή δρομολογίων στον Κόλπο του Φονσέκα, μεταξύ της επαρχίας Λα Ουνιόν στο Ελ Σαλβαδόρ και του Ποτοσί στα παράλια της Νικαράγουας, στην Κεντρική Αμερική.

  Κορυφαία Cruce del Golfo Διαδρομή
 • Cruise Whitsundays

  Cruise Whitsundays

  Η Cruise Whitsundays παρέχει εκτενή δρομολόγια στα νησιά Whitsundays της πολιτείας Κουίνσλαντ στην Αυστραλία.

  Μάθετε περισσότερα για την Cruise WhitsundaysΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Cruise Whitsundays Διαδρομή
 • CTM Deher

  CTM Deher

  Η CTM Deher εκτελεί δρομολόγια στις Γαλλικές Αντίλλες συνδέοντας τα νησιά της Γουαδελούπης, Μπας-Τερ και Τερ-ντε-Ο στην Καραϊβική Θάλασσα.

  Κορυφαία CTM Deher Διαδρομή
 • CTN Ferries

  CTN Ferries

  Η CTN Ferries, ή η Compagnie Tunisienne de Navigation, εκτελεί πάνω από τέσσερις δεκαετίες δρομολόγια μεταξύ των λιμανιών της Τυνησίας και αυτών της ηπειρωτικής Ευρώπης στη Μεσόγειο.

  Μάθετε περισσότερα για την CTN FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία CTN Ferries Διαδρομή
 • Dain Ferry

  Dain Ferry

  Η Dain Ferry πραγματοποιεί δρομολόγια μεταξύ της Ίντσον στη Νότια Κορέα και του λιμανιού του Νταλιάν στη Κίνα όλο το χρόνο.

  Κορυφαία Dain Ferry Διαδρομή
 • DBS Cruise Ferry

  DBS Cruise Ferry

  H DBS Cruise Ferry πραγματοποιεί δρομολόγια στην Ιαπωνική Θάλασσα, μεταξύ των πόλεων του Βλαδιβοστόκ στη Ρωσία, του Donghae στη Νότια Κορέα και του Σακαϊμινάτο στην Ιαπωνία.

  Κορυφαία DBS Cruise Ferry Διαδρομή
 • Dcamel Fast Ferry

  Dcamel Fast Ferry

  Στόχος της Dcamel είναι να παρέχει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πολυτελή ταξίδια. Με το σκάφος της, το Fast Ferry μπορείτε να ταξιδέψετε από τη λευκή άμμο του Σανούρ στη Νούσα Λεμπονγκαν μέσα σε 30 λεπτά. Το σύγχρονο πλοίο έχει χωρητικότητα 80 επιβατών, και διαθέτει ένα αξιόπιστο και έμπειρο προσωπικό, καθώς και εξοπλισμό ασφαλείας.

  Μάθετε περισσότερα για την Dcamel Fast FerryΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Dcamel Fast Ferry Διαδρομή
 • Destination Gotland

  Destination Gotland

  Η Destination Gotland πραγματοποιεί το δρομολόγιο μεταξύ της ηπειρωτικής Σουηδίας και του νησιού Γκότλαντ.

  Μάθετε περισσότερα για την Destination GotlandΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Destination Gotland Διαδρομή
 • DFDS Lisco

  DFDS Lisco

  Η DFDS Lisco πραγματοποιεί τακτικά δρομολόγια κατά μήκος της Βαλτικής Θάλασσας, συνδέοντας τη Λιθουανία, τη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Λετονία και τη Ρωσία.

  Κορυφαία DFDS Lisco Διαδρομή
 • DFDS Seaways

  DFDS Seaways

  Η DFDS Seaways εξυπηρετεί ένα ευρύ δίκτυο δρομολογίων από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ολλανδία, τη Δανία, τη Νορβηγία και τις χώρες της Βαλτικής.

  Μάθετε περισσότερα για την DFDS SeawaysΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία DFDS Seaways Διαδρομή
 • Dodecanese Flying Dolphins

  Dodecanese Flying Dolphins

  Η Dodecanese Flying Dolphins, γνωστή πριν ως Phoenix Marine, συνδέει τις τουρκικές πόλεις της Φετιγιέ και της Ντάτσα με τα ελληνικά νησιά της Ρόδου και της Σύμης.

  Μάθετε περισσότερα για την Dodecanese Flying DolphinsΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Dodecanese Flying Dolphins Διαδρομή
 • Eckerö Line

  Eckerö Line

  Η Eckerö Line συνδέει τη Φινλανδία με την Εσθονία με το γνωστό δρομολόγιο Ελσίνκι-Ταλίν.

  Μάθετε περισσότερα για την Eckerö LineΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Eckerö Line Διαδρομή
 • Eckerö Linjen

  Eckerö Linjen

  H Eckerö Linjen είναι μια φινλανδέζικη ναυτιλιακή εταιρεία που πραγματοποιεί δρομολόγια μεταξύ του Grisslehamm στην Σουηδία, βόρεια της Στοκχόλμης, και του Eckerö στις νήσους Ώλαντ, στη Φινλανδία.

  Μάθετε περισσότερα για την Eckerö LinjenΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Eckerö Linjen Διαδρομή
 • Ertürk Lines

  Ertürk Lines

  Οι Ertürk Lines εκτελούν δρομολόγια μεταξύ του Τουρκικού λιμανιού στο Τσεσμέ με το Ελληνικό νησί της Χίου.

  Κορυφαία Ertürk Lines Διαδρομή
 • Euroferrys

  Euroferrys

  Η Euroferrys ήταν μια εταιρεία που λειτουργούσε επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία τα οποία συνέδεαν την ηπειρωτική Ισπανία με τη Θέουτα (Ceuta), την Ταγγέρη (Tangier) και τη Ναντόρ (Nador) μέχρι που εξαγοράστηκαν από την Trasmediterranea το 2008.

  Κορυφαία Euroferrys Διαδρομή
 • European Ferries

  European Ferries

  Στην European Ferries λειτουργούν διαβάσεις μεταξύ των λιμανιών της Ιταλίας και της Αλβανίας με το πασίγνωστο πλοίο τους, το St Damian.

  Μάθετε περισσότερα για την European FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία European Ferries Διαδρομή
 • European Seaways

  European Seaways

  Η εταιρεία European Seaways προσφέρει πορθμεία μεταξύ των λιμένων στην Ιταλία και την Αλβανία.

  Κορυφαία European Seaways Διαδρομή
 • Eurotunnel

  Eurotunnel

  Η εταιρεία Eurotunnel Le Shuttle εξυπηρετεί τη σύνδεση του Φόλκεστοουν, στην Αγγλία, με το Καλαί, στη Γαλλία, μέσω της Σήραγγας της Μάγχης. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Γαλλίας με το αμάξι, μέσα σε 35 λεπτά και με μέχρι και τέσσερις αναχωρήσεις κάθε ώρα σε ώρες αιχμής.

  Μάθετε περισσότερα για την EurotunnelΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Eurotunnel Διαδρομή
 • Ferries Del Caribe

  Ferries Del Caribe

  Η εταιρεία Ferries del Caribe συνδέει τη Δομινικανή Δημοκρατία με το Πουέρτο Ρίκο πλέοντας μεταξύ των λιμανιών του Σάντο Ντομίνγκο και του Σαν Χουάν. Ιδρυθείσα το 2004, η εταιρεία Ferries del Caribe είναι η πρώτη επιλογή για να σας μεταφέρει στο 250 μιλίων ταξίδι μεταξύ του Πουέρτο Ρίκο και της Δομινικανής Δημοκρατίας.

  Μάθετε περισσότερα για την Ferries Del CaribeΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Ferries Del Caribe Διαδρομή
 • Ferrimaroc

  Ferrimaroc

  Η εταιρεία Ferrimaroc λειτουργούσε μια υπηρεσία πορθμείων που συνέδεε την Ισπανία με τη βορειοανατολική περιοχή του Μαρόκου μέχρι το 2010, όταν ανέλαβε η εταιρεία Trasmediterránea.

  Κορυφαία Ferrimaroc Διαδρομή
 • Ferry Las Perlas

  Ferry Las Perlas

  Στην Ferry Las Perlas λειτουργούν γρήγορες διελεύσεις στον Κόλπο του Παναμά συνδέοντας την Πόλη του Παναμά στο αρχιπέλαγος των Νήσων Περλ, της Κεντρικής Αμερικής.

  Κορυφαία Ferry Las Perlas Διαδρομή
 • Finnlines

  Finnlines

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Finnlines προσφέρει ένα μεγάλο δίκτυο διαβάσεων με τακτικά δρομολόγια οχηματαγωγών πλοίων στη Βαλτική Θάλασσα συνδέοντας τη Φινλανδία, τις νήσους Ωλάντ, την Σουηδία, την Γερμανία και τη Ρωσία.

  Μάθετε περισσότερα για την FinnlinesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Finnlines Διαδρομή
 • Fjord Line

  Fjord Line

  H Fjord Line είναι μια Nορβηγική εταιρεία πορθμείων και εκτελεί δρομολόγια μεταξύ της Δυτικής Νορβηγίας και της Δανίας.

  Μάθετε περισσότερα για την Fjord LineΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Fjord Line Διαδρομή
 • Fred Olsen Express

  Fred Olsen Express

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Fred Olsen Express εκτελεί δρομολόγια μεταξύ των Καναρίων Νήσων της Ισπανίας.

  Μάθετε περισσότερα για την Fred Olsen ExpressΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Fred Olsen Express Διαδρομή
 • FreeBird Express

  FreeBird Express

  Η εταιρεία FreeBird Express, είναι γνωστή και ως Pacha Express. Λειτουργεί διελεύσεις υψηλών ταχυτήτων στην Ινδονησία προσφέροντας πολλές επιλογές δρομολογίων μεταξύ Αμέντ στο ανατολικό Μπαλί, Νησιά Τζίλι και Bangasal στη βορειοανατολική Λομπόκ.

  Κορυφαία FreeBird Express Διαδρομή
 • FRS

  FRS

  Η εταιρεία FRS παρέχει γρήγορες υπηρεσίες πορθμείων στο Στενό του Γιβραλτάρ, ανάμεσα στην Ισπανία και το Μαρόκο με στόλο που αποτελείται από ταχύπλοα σκάφη.

  Κορυφαία FRS Διαδρομή
 • FRS Caribbean

  FRS Caribbean

  Η FRS Caribbean ενώνει το Μαϊάμι της Φλόριντας, των Ηνωμένων Πολιτειών, με τα νησιά Μπίμινι, το δυτικώτερο τμήμα στις Μπαχάμες της Καραϊβικής, σαράντα εννιά ναυτικά μίλια ανατολικά.

  Κορυφαία FRS Caribbean Διαδρομή
 • Fullers Ferry

  Fullers Ferry

  Η εταιρεία Fullers είναι μία από τις κορυφαίες και αναπτυσσόμενες εταιρείες πορθμείων στο ‘Ωκλαντ (Auckland). Προσφέρει διαβάσεις πλοίων, ναυλώσεις υπηρεσιών και περιηγήσεις γύρω από το ‘Ωκλαντ και τα νησιά Waiheke, Motutapu, Motuihe και Rangitoto.

  Μάθετε περισσότερα για την Fullers FerryΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Fullers Ferry Διαδρομή
 • G&V Line

  G&V Line

  Η G & V Line σας εξασφαλίζει ένα ομαλό ταξίδι διά θαλάσσης σε όλα τα λιμάνια της Κροατίας προσφέροντάς σας τις καλύτερες υπηρεσίες φέρι μπωτ στην Κροατία. Ιδρύθηκε το 1994, στο Ντουμπρόβνικ, κι εν συνεχεία -το 2013 για την ακρίβεια- αναδιαρθρώθηκε και βελτιώθηκε περαιτέρω. Σήμερα διαθέτει 3 πλοία και πάνω από 50 υπαλλήλους, εξασφαλίζοντάς την καλύτερη δυνατή εμπειρία ταξιδεύοντας με «φέρι μπωτ».

  Κορυφαία G&V Line Διαδρομή
 • Gili Getaway

  Gili Getaway

  Δραστηριοποιούμενη γύρω από τα Νησιά Γκίλι και καλύπτοντας δημοφιλείς περιοχές που ανήκουν στην Ινδονησία, η Gili Getaway έχει γίνει μια από τις βασικές μεταφορικές συνδέσεις στη περιοχή. Πραγματοποιώντας τακτικές συνδέσεις με το Μπαλί, η εταιρεία έχει προωθηθεί ως μια από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες πορθμείου που χρησιμοποιούνται περισσότερο, στην Ινδονησία.

  Κορυφαία Gili Getaway Διαδρομή
 • Gili Gili Fast Boat

  Gili Gili Fast Boat

  Ιδρυθείσα το 2009, η εταιρεία Gili Gili Fast Boat έχει γρήγορα εδραιωθεί ως ένας από τους πιο σεβαστούς και αξιόπιστους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Ινδονησία, Η εταιρεία παρατήρησε μια ζήτηση για γρήγορη και άνετη μεταφορά μεταξύ του Μπαλί και των Νησιών Γκίλι, συνήθως μεταξύ των νησιών Gili Trawangan και Gili Air, και έτσι αξιοποίησαν την αγορά παρέχοντας έναν ασφαλή και γρήγορο τρόπο μεταφοράς.

  Κορυφαία Gili Gili Fast Boat Διαδρομή
 • GLD Atlantique

  GLD Atlantique

  Η GLD Atlantique ήταν το εμπορικό σήμα για τον πρώτο ''θαλάσσιο αυτοκινητόδρομο'' μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας για την γραμμή που συνδέει τα λιμάνια του Σαιν-Ναζαίρ (Νάντη) και Χιχόν.

  Κορυφαία GLD Atlantique Διαδρομή
 • Golden Queen Fast Boat

  Golden Queen Fast Boat

  Κατά τα τελευταία χρόνια, οι ταξιδιώτες που λαχταρούν να ταξιδέψουν μεταξύ του Μπαλί και των Νησιών Γκίλι κατέληξαν να βασίζονται στα γρήγορα, άνετα και οικονομικά ταξίδια που παρέχει η Golden Queen Fast Boat. Τα περισσότερα ταξίδια λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της αιχμής του καλοκαιριού της Ινδονησίας, ευτυχώς o χώρος καθημένων που κλιματίζεται στο χαμηλό κατάστρωμα δημιουργεί ένα άνετο ταξίδι. Εξίσου ευχάριστο με το δροσερό περιβάλλον στον κάτω όροφο, θα ήταν κρίμα να μη εκμεταλλευτείτε πλήρως τον πανέμορφο καιρό ενισχύοντας το μαύρισμά σας στον ευρύχωρο χώρο για ηλιοθεραπεία.

  Κορυφαία Golden Queen Fast Boat Διαδρομή
 • Gomo Viaggi

  Gomo Viaggi

  Η Gomo Viaggi είναι μια ιταλική υπηρεσία πορθμείων που έχει τη βάση της στο Πέζαρο, και με ένα παράρτημα στο Τσεζενάτικο, στα ανατολικά παράλια της Ιταλίας, διασχίζοντας την Αδριατική Θάλασσα με κατεύθυνση προς μερικές παραθαλάσσιες πόλεις και νησιά της Κροατίας.

  Μάθετε περισσότερα για την Gomo ViaggiΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Gomo Viaggi Διαδρομή
 • Grandi Navi Veloci

  Grandi Navi Veloci

  Η Grandi Navi Veloci είναι μια ιταλική ναυτιλιακή εταιρεία που μεταφέρει οχήματα και επιβάτες σε όλη τη Μεσόγειο μεταξύ Ιταλίας, Ισπανίας, Τυνησίας, Γαλλίας, Μαρόκο και των νησιών της Σικελίας και Σαρδηνίας.

  Μάθετε περισσότερα για την Grandi Navi VelociΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Grandi Navi Veloci Διαδρομή
 • Great Bay Express

  Great Bay Express

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Great Bay Express εκτελεί δρομολόγια υψηλών ταχυτήτων μεταξύ των Νήσων Saint Maarten και Saint Barthelemy που βρίσκονται στις Μικρές Αντίλλες (Caribbean Lesser Antilles).

  Μάθετε περισσότερα για την Great Bay ExpressΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Great Bay Express Διαδρομή
 • Greenlines DP

  Greenlines DP

  Με έδρα την πόλη του Χο Τσι Μιν, η Greenlines DP είναι μία ακτοπλοϊκή εταιρία που προσφέρει μερικές από τις πιο γρήγορες συνδέσεις φεριμπότ στην πόλη της Χο Τσι Μιν, έχοντας πρόσφατα αναβαθμίσει τον στόλο των πλοίων με την προσθήκη νέων γραμμάτων.

  Κορυφαία Greenlines DP Διαδρομή
 • Hanil Express

  Hanil Express

  Η εταιρεία Hanil Express συνδέει το λιμάνι στο Γουαντό (Wando), στην ηπειρωτική χώρα της Νότιας Κορέας, με τα νησιά Τζετζού (Jeju) και Τσούτζα (Chuja).

  Μάθετε περισσότερα για την Hanil ExpressΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Hanil Express Διαδρομή
 • Helgoline

  Helgoline

  Η Helgoline είναι μια γερμανική υπηρεσία πορθμείων στο μικροσκοπικό αρχιπέλαγος της Ελιγολάνδης μέσα στον φερώνυμο κόλπο, φωλιάζοντας στη νοτιοανατολική γωνιά της Βόρειας Θάλασσας, συνδέοντας το κύριο νησί με το Αμβούργο και το Κουξχάβεν.

  Κορυφαία Helgoline Διαδρομή
 • High Jet

  High Jet

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία High Jet είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες μεταφοράς επιβατών στην Αίγυπτο και ειδικεύεται στα δρομολόγια οχηματαγωγών μεταξύ των διάσημων πόλεων παραθαλάσσιο θέρετρο του Σαρμ ελ-Σέιχ (Sharm el-Sheik ) και Χουργκάντα (Hurghada)

  Κορυφαία High Jet Διαδρομή
 • Horizon Fast Ferry

  Horizon Fast Ferry

  Η εταιρεία Horizon Fast Ferry συνδέει τον κεντρικό τερματικό σταθμό στο Χάρμπουρφροντ (Harbourfront) της Σιγκαπούρης με το λιμάνι Χάρμπουρ Μπέι (Harbour Bay) στο νησί Μπατάμ (Batam) της Ινδονησίας.

  Κορυφαία Horizon Fast Ferry Διαδρομή
 • Hovertravel

  Hovertravel

  Η εταιρεία Hovertravel παρέχει την ταχύτερη υπηρεσία πορθμείων σε όλη την περιοχή με προορισμό την Νήσο Γουάιτ (Isle of Wight), είναι η μακροβιότερη του κόσμου και η μόνη που εκμεταλλεύεται εμπορικά τα αερόστρωμνα σκάφη ή αλλιώς γνωστά ως 'Χόβερκραφτς'.

  Μάθετε περισσότερα για την HovertravelΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Hovertravel Διαδρομή
 • Hy-Line Cruises

  Hy-Line Cruises

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Hy-Line Cruises είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βασίζεται στη Μασσαχουσέττη, Αμερική η οποία διαθέτει τη δεύτερη μεγαλύτερη υπηρεσία πορθμείων και κρουαζιερόπλοιων για το επιβατικό κοινό μεταξύ Cape Cod και τα κοντινά νησιά Martha’s Vineyard και Nantucket.

  Μάθετε περισσότερα για την Hy-Line CruisesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Hy-Line Cruises Διαδρομή
 • Inter Shipping

  Inter Shipping

  Η Inter Shipping είναι μια σχετικά καινούρια Μαροκινή εταιρεία πορθμείων που εκτελεί δρομολόγια στο στενό του Γιβραλτάρ και συνδέει την Ισπανία και το Μαρόκο.

  Κορυφαία Inter Shipping Διαδρομή
 • Interislander

  Interislander

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Interislander διασχίζει το στενό Cook στη Νέα Ζηλανδία μεταξύ Ουέλλινγκτον(Wellington) και Πίκτον(Picton) όπου αποτελούν γέφυρα στη γραμμή μεταξύ των Βόρειων και των Νότιων Νήσων.

  Μάθετε περισσότερα για την InterislanderΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Interislander Διαδρομή
 • Irish Ferries

  Irish Ferries

  Η Ιρλανδική εταιρεία Irish Ferries πρωταγωνιστεί στην ακτοπλοϊκή γραμμή μεταξύ της Ιρλανδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας και παρέχει υπηρεσίες για επιβάτες, οχήματα και φορτηγά.

  Μάθετε περισσότερα για την Irish FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Irish Ferries Διαδρομή
 • Iscomar

  Iscomar

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Iscomar λειτουργεί υπηρεσίες στις Βαλεαρίδες Νήσους και συνδέει τα ισπανικά λιμάνια Αλκούδια (Alcudia) στη Μαγιόρκα με τη Θιουταντέγια (Ciutadella) στην Μινόρκα.

  Κορυφαία Iscomar Διαδρομή
 • Ishigaki Dream Tours

  Ishigaki Dream Tours

  H Ishigaki Dream Tours είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία από την Ιαπωνία με βάση το νησιωτικό σύμπλεγμα Yaeyamas στο αρχιπέλαγος Okinawa Prefecture. Τα νησιά είναι τα Taketomi, Kuroshima, Iriomote, Ishigaki and Hatoma

  Κορυφαία Ishigaki Dream Tours Διαδρομή
 • Isles Of Scilly Travel

  Isles Of Scilly Travel

  Η εταιρεία Isles of Scilly Travel λειτουργεί μια υπηρεσία μεταφοράς επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου από το λιμάνι Πενζάνς (Penzance) της Κορνουάλης - νοτιοδυτική Αγγλία, με το λιμάνι της Αγίας Μαρίας (St Mary’s ) στη δυτική πλευρά των νησιών Σκίλι (Isles of Scilly).

  Μάθετε περισσότερα για την Isles Of Scilly TravelΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Isles Of Scilly Travel Διαδρομή
 • Jadrolinija

  Jadrolinija

  Στη Jadrolinija προσφέρουν πλοία με διαβάσεις από την Ιταλία σε πολλά λιμάνια στην Κροατία, και επίσης, εξυπηρετεί εγχώριες υπηρεσίες στην Κροατία.

  Μάθετε περισσότερα για την JadrolinijaΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Jadrolinija Διαδρομή
 • Joy Lines

  Joy Lines

  Έχοντας λειτουργήσει εδώ και πολλά χρόνια, η Joy Lines Fast Ferry -πρώην Sarris Cruises και Lines Fast Ferry- αποτελεί μία από τις κυριότερες εταιρείες φέρι μποτ σε όλη την Αλβανία και ήταν η πρώτη ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρέτηση την τόσο σημαντική γραμμή φέρι μποτ μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.

  Μάθετε περισσότερα για την Joy LinesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Joy Lines Διαδρομή
 • Kefalonian Lines

  Kefalonian Lines

  Η Kefalonian Lines χρησιμοποιεί υπηρεσίες πορθμείων προς και από στα νησιά της Κεφαλλονιάς και της Ζακύνθου.

  Κορυφαία Kefalonian Lines Διαδρομή
 • Kobee

  Kobee

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Kobee (του ομίλου Miraejet) λειτουργεί με ιπτάμενα δελφίνια - ταχύπλοα μεταξύ Μπουσάν (Busan), Νότια Κορέα και Φουκουόκα (Fukuoka), Ιαπωνία.

  Κορυφαία Kobee Διαδρομή
 • Kompas

  Kompas

  H Atlas Kompas εκτελεί ταχύπλοα δρομολόγια μεταξύ της ρομαντικής ιταλικής πόλης της Βενετίας και των κορεάτικων πόλεων του Ούμαγκ, του Πόρετς, του Ροβίνι και της Πούλας στην Ίστρια, τη μεγαλύτερη χερσόνησο στην Αδριατική.

  Μάθετε περισσότερα για την KompasΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Kompas Διαδρομή
 • Kume Line

  Kume Line

  Η Kume Line είναι μία ιαπωνική εταιρία πορθείων, με βάση της την πόλη Νάχα, στο νότιο άκρο του Νομού της Οκινάουα, με πλεύση στα νησιά Kumejima και Τονάκι, στη δυτική ακτή.

  Μάθετε περισσότερα για την Kume LineΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Kume Line Διαδρομή
 • La Meridionale

  La Meridionale

  Η εταιρεία La Méridionale πραγματοποιεί εβδομαδιαία δρομολόγια μεταξύ της Σαρδηνίας, της Κορσικής και της Γαλλίας.

  Μάθετε περισσότερα για την La MeridionaleΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία La Meridionale Διαδρομή
 • Langkawi Ferry Services

  Langkawi Ferry Services

  Η Langkawi Ferry Services είναι μια καθιερωμένη εταιρία στην Μαλαισία, συνδέοντας δύο από τα πιο διάσημα νησιά της χώρας, το Πενάνγκ και το αρχιπέλαγος Λανγκάουι, που βρίσκονται στην δυτική ακτή, στο στόμα του Πορθμού του Malacca.

  Κορυφαία Langkawi Ferry Services Διαδρομή
 • LD Lines

  LD Lines

  Η εταιρεία LD Lines λειτουργεί υπηρεσίες πορθμείων, που συνδέουν το Ηνωμένο Βασίλειο με την Ισπανία, τη Γαλλία με την Ισπανία και την Ιρλανδία, ενώ η γραμμή Πόρτσμουθ – Χάβρη (Le Havre) και Νιουχέβεν - Διέππη εξυπηρετούνται πλέον από τη DFDS Seaways.

  Κορυφαία LD Lines Διαδρομή
 • Leve Ferries

  Leve Ferries

  Η εταιρεία Leve Ferries εκτελεί δρομολόγια μεταξύ του Λιμένα Πειραιά με την Αίγινα στον Σαρωνικό Κόλπο.

  Κορυφαία Leve Ferries Διαδρομή
 • Liberty Lines Fast Ferries

  Liberty Lines Fast Ferries

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Liberty Lines (είναι πολύ γνωστή με το όνομα Ustica Lines επίσης) συνδέει την ηπειρωτική χώρα τα νησιά Aeolian, Pelagie and Egadi και τη Σικελία, Ούστικα και Παντελερία.

  Μάθετε περισσότερα για την Liberty Lines Fast FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Liberty Lines Fast Ferries Διαδρομή
 • Limbongan Maju

  Limbongan Maju

  Η Limbongan Maju είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία, η οποία καλείται από τη Λιμενική Αρχή του Johor, να εξυπηρετήσει το σύντομο πέρασμα μεταξύ Changi της Σιγκαπούρης και Tanjung Belungkor στο νότιο τμήμα της Μαλαισίας.

  Κορυφαία Limbongan Maju Διαδρομή
 • Lineas Maritimas Romero

  Lineas Maritimas Romero

  Η εταιρεία Líneas Maritimas Romero μεταφέρει επιβάτες μεταξύ των Κανάριων Νήσων όπως στα νησιά Λανθαρότε (Lanzarote), Φουερτεβεντούρα (Fuerteventura) και Λα Γκρατσιόζα (La Graciosa).

  Μάθετε περισσότερα για την Lineas Maritimas RomeroΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Lineas Maritimas Romero Διαδρομή
 • Lomprayah High Speed Ferries

  Lomprayah High Speed Ferries

  Η Lomprayah High Speed Ferries ήταν μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ταϊλάνδη που προσέφερε υπηρεσίες ταχύπλοου πορθμείου από το Κο Σαμουί στο Κο Φανγκάν, Κο Τάο και Τσουφόν.

  Μάθετε περισσότερα για την Lomprayah High Speed FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Lomprayah High Speed Ferries Διαδρομή
 • LYG Ferry

  LYG Ferry

  Η Lianyungang Ferry Co. είναι μία κυρίαρχη εταιρία στην Νότια Κορέα, που διασχίζει την Κίτρινη Θάλασσα από την Ίτσον και το Πιονγκτέκ (Pyeongtaek) στη δυτική ακτή της Νότιας Κορέας ως το Λιανγιουγκάνγκ (Lianyungang), Επαρχία της Τσιανγκσού στην ανατολική Κίνα.

  Κορυφαία LYG Ferry Διαδρομή
 • Majestic Fast Ferry

  Majestic Fast Ferry

  Η Majestic Fast Ferry εκτελεί διάβαση στο πολυσύχναστο στενό της Σιγκαπούρης μεταξύ της Σιγκαπούρης με το Νησί Μπατάμ (Batam) στην Ινδονησία.

  Κορυφαία Majestic Fast Ferry Διαδρομή
 • Manche Iles Express

  Manche Iles Express

  Η ακτοπλοική εταιρεία Manche Iles Εxpress λειτουργεί πορθμεία μεταξύ των νήσων της Μάγχης και της περιοχής της Νορμανδίας στη Γαλλία, επίσης παρέχει υπηρεσίες στα νησιά μεταξύ τους.

  Κορυφαία Manche Iles Express Διαδρομή
 • Mandarin Cruises

  Mandarin Cruises

  Η Mandarin Cruises είναι μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες ταχύπλοων επιβατηγών πλοίων στο Βιετνάμ, προσφέροντας διεθνικά δρομολόγια μεταξύ της Πνομ Πεν (Phnom Penh) στην ανατολική Καμπότζη και του Τσάου Ντοκ (Chau Doc), στο Βιετνάμ, κατά μήκος του ποταμού Μεκόνγκ.

  Κορυφαία Mandarin Cruises Διαδρομή
 • Mar de Ons

  Mar de Ons

  Η Mar de Ons είναι η κυριότερη ακτοπλοϊκή εταιρεία στις ακτές της Γαλικίας, στο βορειοδυτικό σημείο της Ισπανίας με δρομολόγια από τα λιμάνια Vigo, Cangas, Baiona και Panxon προς τα νησιά Ons, San Simon και Cies archipelago.

  Μάθετε περισσότερα για την Mar de OnsΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Mar de Ons Διαδρομή
 • Marina Srikandi

  Marina Srikandi

  Στην Marina Srikandi προσφέρουν ακτοπλοϊκές μεταφορές με ταχύπλοα γύρω από τα νησιά Μπαλί, Λομπόκ (Lombok), και Τζίλι (Gili) στην Ινδονησία. Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους φορείς εκμετάλλευσης πορθμείων της περιοχής και υπερηφανεύεται για τον επαγγελματισμό της κατέχοντας έμπειρους καπετάνιους και εκλεκτά μέλη στο πλήρωμα.

  Κορυφαία Marina Srikandi Διαδρομή
 • Maritima Ferries

  Maritima Ferries

  Η εταιρεία Maritima Ferries απέκτησε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την μεγάλη εταιρεία SNCM από τον Ιανουάριο του 2016. Είναι ένας τεράστιος φορέας πορθμείων συνδέοντας την Κορσική με την Ηπειρωτική Γαλλία, Αλγερία και Τυνησία.

  Μάθετε περισσότερα για την Maritima FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Maritima Ferries Διαδρομή
 • Marlin Fast Boat

  Marlin Fast Boat

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Marlin Lembongan Cruiser δημιουργήθηκε το 2012, προσφέροντας καθημερινά δρομολόγια υψηλών ταχυτήτων μεταξύ των Sanur στο νοτιοανατολικό Bali και Nusa Lembongan το μικρό νησί στα βορειοδυτικά στην Ινδονησία.

  Μάθετε περισσότερα για την Marlin Fast BoatΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Marlin Fast Boat Διαδρομή
 • Mediterranea Pitiusa

  Mediterranea Pitiusa

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Mediterranea Pitiusa λειτουργεί μια γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία μεταξύ των Βαλεαρίδων Νήσων της Ίμπιζα (Ibiza) και της Φορμεντέρα (Formentera).

  Μάθετε περισσότερα για την Mediterranea PitiusaΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Mediterranea Pitiusa Διαδρομή
 • Medmar

  Medmar

  Η εταιρεία Medmar λειτουργεί πολυάριθμες διαβάσεις πλοίων στον Κόλπο της Νάπολης που συνδέουν τα νησιά Ίσκια (Ischia) , Προτσίντα (Procida) και Πόντσα (Ponza) με την ηπειρωτική χώρα.

  Μάθετε περισσότερα για την MedmarΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Medmar Διαδρομή
 • Moby Lines

  Moby Lines

  Η εταιρεία Moby Lines συνδέει την ηπειρωτική Ιταλία με τα νησιά της Σαρδηνίας, της Κορσικής και της Έλβα με ένα στόλο από πολύχρωμα πλοία.

  Μάθετε περισσότερα για την Moby LinesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Moby Lines Διαδρομή
 • MOL Ferry

  MOL Ferry

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία MOL Ferry σας προσφέρει υπηρεσίες στα εγχώρια λιμάνια της Ιαπωνίας που συνδέουν το κύριο νησί Χονσού (Honshu) με το βόρειο νησί Χοκάιντο (Hokkaido) από τα λιμάνια Τομακομάι (Tomakomai) και Oarai αντίστοιχα, μέχρι 12 φορές την εβδομάδα.

  Μάθετε περισσότερα για την MOL FerryΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία MOL Ferry Διαδρομή
 • Montenegro Lines

  Montenegro Lines

  Η εταιρεία Montenegro Lines προσφέρει όλο το χρόνο δρομολόγια και πορθμεία που συνδέουν το Μαυροβούνιο με την Ιταλία.

  Κορυφαία Montenegro Lines Διαδρομή
 • MS Ferry

  MS Ferry

  H ENA CarFerry, ή αλλιώς η Northeast Asia Car Ferries, είναι μια νοτιοκορεάτικη εταιρεία, που συνδέει τη πόλη Μπουσάν, με το νησί Τζέτζου, που βρίσκεται στα ανοιχτά των ακτών της κορεατικής χερσονήσου, νοτιoδυτικά της South Jeolla Province.

  Μάθετε περισσότερα για την MS FerryΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία MS Ferry Διαδρομή
 • Namhae Gosok Ferry

  Namhae Gosok Ferry

  Η Namhae Gosok συνδέει την Επαρχεία Ζεζού, ένα νοτιοκορεάτικο νησί στα νότια της κορεατικής χερσονήσου, με την κομητεία Γκοχέουνγκ στη νότια ακτή του κράτους, κομμάτι της επαρχείας Τζόλαναμ-ντο.

  Κορυφαία Namhae Gosok Ferry Διαδρομή
 • Nankai Ferry

  Nankai Ferry

  Η Nankai Ferry παρέχει μια από τις πιο σημαντικές μεταφορικές συνδέσεις σε όλη την Ιαπωνία, συνδέοντας την Τοκουσίμα (Tokushima) με την Γουακαγιάμα (Wakayama), έναν νομό στο κύριο νησί που βρίσκεται αρκετά κοντά στην Οσάκα (Osaka) και το διεθνές της αεροδρόμιο. Ένα μέρος της γοητείας της διαδρομής έγκειται στην σχετικά σύντομη διάρκεια του ταξιδιού: διαρκώντας μόνο δύο ώρες, το ομαλό ταξίδι είναι πολύ πιο γρήγορο από οποιαδήποτε άλλη χερσαία εναλλακτική.

  Μάθετε περισσότερα για την Nankai FerryΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Nankai Ferry Διαδρομή
 • National Ferries Company

  National Ferries Company

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία National Ferries Company ή NFC ανήκει στην Κυβέρνηση του Σουλτανάτου του Ομάν και εκτελεί δρομολόγια υψηλών ταχυτήτων σε πολυάριθμα λιμάνια κατά μήκος της ακτής του Ομάν, συμπεριλαμβανομένων Muscat, Khasab, Lima, Shinas, Dibba and Masirah.

  Κορυφαία National Ferries Company Διαδρομή
 • Naviera Armas

  Naviera Armas

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Naviera Armas προσφέρει συχνές θαλάσσιες μεταφορές μεταξύ της Ισπανίας και του Μαρόκου, της Ισπανίας και των Καναρίων Νήσων με πολλές συνδέσεις μεταξύ των Νήσων.

  Μάθετε περισσότερα για την Naviera ArmasΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Naviera Armas Διαδρομή
 • Naviera Nabia

  Naviera Nabia

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Naviera Nabia με βάση το Ria de Vigo της Ιβηρικής Χερσονήσου στα νοτιοδυτικά της Ισπανίας, προσφέρει δρομολόγια προς τα νησιά Cies και Ons τα οποία φημίζονται για τα παρθένα μέρη και τις άψογες αμμώδεις παραλίες τους.

  Κορυφαία Naviera Nabia Διαδρομή
 • Naviera Nortour

  Naviera Nortour

  Η εταιρεία Naviera Nortour λειτουργεί ένα μικρό πορθμείο που συνδέει το μικρό νησί Λόμπος (Lobos) και Φουερτεβεντούρα (Fuerteventura), στα Κανάρια Νησιά.

  Μάθετε περισσότερα για την Naviera NortourΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Naviera Nortour Διαδρομή
 • NLG

  NLG

  Η εταιρεία NLG ή Navigazione Libera del Golfo έχει λειτουργήσει πορθμεία για περισσότερα από 80 χρόνια και τώρα έχει αποκτήσει ένα δίκτυο διαβάσεων που καλύπτει την περιοχή στον κόλπο της Νάπολης, όπως τα γνωστά νησιά Tremeti & Pontine καθώς και την ακτή Αμάλφι (Amalfi).

  Μάθετε περισσότερα για την NLGΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία NLG Διαδρομή
 • Norfolk Line

  Norfolk Line

  Την ακτοπλοϊκή Norfolkline ανέλαβε η DFDS Seaways, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πορθμείων στον κόσμο, εξυπηρετώντας τα δημοφιλή λιμάνια Ντόβερ - Δουνκέρκη - Καλαί.

  Κορυφαία Norfolk Line Διαδρομή
 • Norled

  Norled

  Η Norled, μια θυγατρική της Stavangerske Dampskibsselskab, είναι μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες ταχύπλοων, συνδέοντας το Οσλοφιόρδ (Oslofjorden) στα νοτιοανατολικά και τη κομητεία Τρομς (Troms) στη βόρεια Νορβηγία.

  Μάθετε περισσότερα για την NorledΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Norled Διαδρομή
 • Norse Merchant Ferries

  Norse Merchant Ferries

  Την εταιρεία Norse Merchant Ferries που εξυπηρετούσε τα λιμάνια Λίβερπουλ - Μπέλφαστ και Δουβλίνο αντικατέστησε η Norfolkline το 2005 και στη συνέχεια την ανέλαβε η DFDS Seaways προτού αγοραστεί από την Stena Line λίγο αργότερα.

  Κορυφαία Norse Merchant Ferries Διαδρομή
 • Northlink Ferries

  Northlink Ferries

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία NorthLink Ferries διαθέτει υπηρεσίες που συνδέουν τη ηπειρωτική Σκωτία με το Βόρειο πέλαγος, τα νησιά Οκάδες (Orkney) και Σέτλαντ (Shetland).

  Κορυφαία Northlink Ferries Διαδρομή
 • Ocean Ferry Belize

  Ocean Ferry Belize

  Η Ocean Ferry Belize είναι μια καλής φήμης εταιρεία φέρι της Μπελίζ, με ειδίκευση στις υπηρεσίες θαλάσσιου ταξί μεταξύ της Πόλης του Μπελίζ (Belize City), Σαν Πέδρο (San Pedro), Αμπεργκρις Καγιε (Ambergris Caye) και το Caye Caulker.

  Μάθετε περισσότερα για την Ocean Ferry BelizeΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Ocean Ferry Belize Διαδρομή
 • P&O Ferries

  P&O Ferries

  Η P & O Ferries είναι ένας από τους μεγαλύτερους φορείς εκμετάλλευσης πορθμείων του Ηνωμένου Βασιλείου με ένα τεράστιο στόλο πλοίων που εξυπηρετούν τις γραμμές προς τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ιρλανδία, την Αγγλία και τη Βόρεια Ιρλανδία. Το 2012 γιόρτασε την επέτειό 175 χρόνων!

  Μάθετε περισσότερα για την P&O FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία P&O Ferries Διαδρομή
 • P&O Irish Sea

  P&O Irish Sea

  Με την ιρλανδική εταιρεία P&O Irish Sea Ferries, μπορείτε να ταξιδέψετε ανάμεσα στην Αγγλία με την Ιρλανδία και στη Σκωτία με τη Βόρεια Ιρλανδία.

  Μάθετε περισσότερα για την P&O Irish SeaΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία P&O Irish Sea Διαδρομή
 • Panstar Cruise

  Panstar Cruise

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία PanStar Cruise ferry προσφέρει πορθμεία με τρεις συνδέσεις οχηματαγωγών πλοίων ανά εβδομάδα μεταξύ της Οσάκα, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο στην Ιαπωνία με το Μπουσάν (Busan), το μεγαλύτερο λιμάνι στην Κορέα.

  Κορυφαία Panstar Cruise Διαδρομή
 • Pentland Ferries

  Pentland Ferries

  Η Pentland Ferries προσφέρει το ταχύτερο διαθέσιμο δρομολόγιο από την Σκωτία στα νησιά Ορκέι, ένα αρχιπέλαγος στα νοτιοανατολικά της ηπηρωτικής ακτής, απέναντι από το Πένταλαντ Φιρθ.

  Κορυφαία Pentland Ferries Διαδρομή
 • Perhentian Sunny Travel

  Perhentian Sunny Travel

  Καλύπτονας τα νησιά που σχηματίζουν τη Μαλαισία, ιδιαίτερα προς την ανατολική ακτή, η Perhentian Sunny Travel παρέχει μια αξιόπιστη και φθηνή υπηρεσία για τους τουρίστες, τους ντόπιους και όσους ταξιδεύουν με ένα σακίδιο. Οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν την υπηρεσία το κάνουν λόγω των γρήγορων και εύκολων ταξιδιών, επιτρέποντας στους επιβάτες να έχουν την ευκαιρία να ταξιδεύουν ανεμπόδιστα γύρω στα νησιά.

  Κορυφαία Perhentian Sunny Travel Διαδρομή
 • Phi Phi Cruiser

  Phi Phi Cruiser

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Phi Phi Cruiser συνδέει το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης το Phuket με τα νησιά Phi Phi στη Θάλασσα Ανταμάν στα νοτιοδυτικά.

  Κορυφαία Phi Phi Cruiser Διαδρομή
 • Polferries

  Polferries

  Η Πολωνική Βαλτική εταιρεία Polferries, λειτουργεί τακτικά δρομολόγια μεταξύ της Πολωνίας και της Σκανδιναβίας.

  Μάθετε περισσότερα για την PolferriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Polferries Διαδρομή
 • Pontina Navigazione

  Pontina Navigazione

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Pontina Navigazione εκτελεί καθημερινά δρομολόγια μεταξύ της μικρής πόλης San Felice Circeo στα δυτικά της κεντρικής Ιταλίας στην Ponza, το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους Pontine.

  Κορυφαία Pontina Navigazione Διαδρομή
 • Porto Santo Line

  Porto Santo Line

  Από τα μέσα της δεκαετίας του '90, η Porto Santo Line λειτούργησε το δημοφιλή προορισμό που συνδέει τα νησιά Μαδέρα (Madeira) και Πόρτο Σάντο (Porto Santo) στο Πορτογαλικό αρχιπέλαγος.

  Μάθετε περισσότερα για την Porto Santo LineΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Porto Santo Line Διαδρομή
 • Positano Jet

  Positano Jet

  Η Positano Jet εκτελεί δρομολόγια κατά μήκος της όμορφης ακτής του Αμάλφι. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο, και αναχωρούν από το Αμάλφι με κατεύθυνση το Ποζιτάνο και το Κάπρι. Το δρομολόγιο διαρκεί μόλις 30 λεπτά και κατά την υψηλή σεζόν πραγματοποιούνται καθημερινά πολυάριθμες αναχωρήσεις.

  Μάθετε περισσότερα για την Positano JetΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Positano Jet Διαδρομή
 • Pukwan Ferry

  Pukwan Ferry

  Η Pukwan Ferry είναι ένα κορεάτικο πρακτορείο που συνδέει τη πόλη της Μπούσαν (Busan) με τη πόλη της Σιμονοσεκι (Shimonoseki), μια νότια γιαπωνέζικη πόλη στο Νομό Γιαμαγκούτσι (Yamaguchi Prefecture).

  Κορυφαία Pukwan Ferry Διαδρομή
 • Red Funnel

  Red Funnel

  Επί του παρόντος η εταιρεία Red Funnel ferry δεν είναι διαθέσιμη για κρατήσεις μέσω του δικτύου Directferries.

  Μάθετε περισσότερα για την Red FunnelΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Red Funnel Διαδρομή
 • Red Star Ferries

  Red Star Ferries

  Η ναυτιλιακή εταιρεία Red Star Ferries εκτελεί δρομολόγια μεταξύ της Ιταλίας και της Αλβανίας.

  Κορυφαία Red Star Ferries Διαδρομή
 • Rocky Fast Cruise

  Rocky Fast Cruise

  Η Rocky Fast Cruise είναι μια ινδονησιακή ναυτιλιακή εταιρεία που λειτουργεί στο Μπαλί, παρέχοντας τακτικές συνδέσεις μεταξύ του Σανούρ (Sanur) στη νοτιοανατολική ακτή και της Νούσα Λεμπονγκαν (Nusa Lembongan), μια μικροσκοπική παράκτια νησίδα στα Στενά του Μπαντούνγκ (Badung Strait).

  Κορυφαία Rocky Fast Cruise Διαδρομή
 • Rødne Fjord Cruise

  Rødne Fjord Cruise

  H εταιρεία Rødne Fjord Cruise αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στη βιομηχανία της ακτοπλοΐας στη Νορβηγία με δρομολόγια από την πόλη Μπέργκεν (Bergen) στη δυτική ακτή της περιοχής Rosendal στο νότιο κομμάτι του Hardangerfjorden.

  Μάθετε περισσότερα για την Rødne Fjord CruiseΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Rødne Fjord Cruise Διαδρομή
 • Rottnest Express

  Rottnest Express

  Η Rottnest Express είναι μια εταιρεία πορθμείων που συνδέει τα λιμάνια Fremantle και Perth City με τον δημοφιλή προορισμό διακοπών το νησί Rottnest, στη Δυτική Αυστραλία.

  Μάθετε περισσότερα για την Rottnest ExpressΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Rottnest Express Διαδρομή
 • Rottnest Fast Ferries

  Rottnest Fast Ferries

  Η Rottnest Fast Ferries λειτουργεί υπηρεσίες μεταφοράς πορθμείων προς το νησί Rottnest, με αφετηρία το λιμάνι Hillarys Boat Harbour που βρίσκεται στο Περθ, δυτικά της Αυστραλίας.

  Μάθετε περισσότερα για την Rottnest Fast FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Rottnest Fast Ferries Διαδρομή
 • Safe Way Maritime

  Safe Way Maritime

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Safe Way Maritime διαθέτει στο επιβατικό κοινό το πλοίο ‘Galaxy Wave’, με δρομολόγια για την απόσταση μόλις 40 μιλίων μεταξύ των λιμανιών La Ceiba στην ηπειρωτική Ονδούρα με το νησί Roatan.

  Κορυφαία Safe Way Maritime Διαδρομή
 • Saronic Ferries

  Saronic Ferries

  Η Saronic Ferries συνδέει τον φερώνυμο κόλπο που βρίσκεται λίγο έξω από τη περιοχή της Πελοποννήσου στη νότια Ελλάδα και το λιμάνι του Πειραιά, κοντά στην Αθήνα, προσφέροντας δρομολόγια προς την Αίγινα, το Αγκίστρι, τα Μέθανα και τον Πόρο.

  Μάθετε περισσότερα για την Saronic FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Saronic Ferries Διαδρομή
 • Scandlines

  Scandlines

  Στην εταιρεία Scandlines λειτουργούν πορθμεία για 3 τακτικά δρομολόγια σύντομα σε διέλευση, μεγάλης χωρητικότητας για τις αποστάσεις μεταξύ της Δανίας, της Γερμανίας και της Σουηδίας.

  Μάθετε περισσότερα για την ScandlinesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Scandlines Διαδρομή
 • Scoot Fast Cruises

  Scoot Fast Cruises

  Scoot Fast Cruises είναι η πιο γνωστή εταιρεία στην Ινδονησία. Ενώνει τις ακτοπλοϊκές γραμμές μεταξύ των νησιών Bali, Lombok, Gili Trawangan and Gili Air.

  Κορυφαία Scoot Fast Cruises Διαδρομή
 • Sea Las Perlas

  Sea Las Perlas

  Η Sea Las Perlas διαπλέει στον Κόλπο του Παναμά στην κεντρική Αμερική, ενώνοντας τα Pearl Islands του Σαν Μιγκέλ, Κονταντόρα και Βίβερος με την πρωτεύουσα, Πόλη του Παναμά.

  Κορυφαία Sea Las Perlas Διαδρομή
 • SeaJets

  SeaJets

  Η Seajets είναι μια ελληνική εταιρεία που εκτελεί δρομολόγια από τον Πειραιά και τη Ραφήνα προς τη Κρήτη και τις Κυκλάδες.

  Μάθετε περισσότερα για την SeaJetsΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία SeaJets Διαδρομή
 • Sealink

  Sealink

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Sealink Travel Group συνδέει τις ομορφιές του Νησιού Καγκουρό (Kangaroo Island) στην Αυστραλία με ολόκληρο τον κόσμο, εξυπηρετώντας υπηρεσίες πορθμείων στις βόρειες πολιτείες όπως το Κουίνσλαντ (Queensland) και η Βόρεια Επικράτεια.

  Μάθετε περισσότερα για την SealinkΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Sealink Διαδρομή
 • Sealink Kangaroo Island

  Sealink Kangaroo Island

  Η ναυτιλιακή εταιρεία Sealink συνδέει τη Νότια Αυστραλία με το Νησί Καγκουρό (Kangaroo Island) διαθέτοντας πλοία με υπηρεσίες για οχήματα και επιβάτες, με καθημερινά δρομολόγια (εκτός από την ημέρα των Χριστουγέννων). Συνδέει το λιμάνι Cape Jervis στη νότια Αδελαΐδα με το λιμάνι Penneshaw στην ανατολική πλευρά του Νησιού Καγκουρό.

  Μάθετε περισσότερα για την Sealink Kangaroo IslandΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Sealink Kangaroo Island Διαδρομή
 • Sealink Northern Territory

  Sealink Northern Territory

  Η εταιρεία SeaLink Northern Territory παρέχει στους επιβάτες την πιο γρήγορη διέλευση μεταξύ των λιμανιών Ντάργουιν (Darwin), Μανδόρα (Mandorah) με τα νησιά Τίουι (Tiwi).

  Κορυφαία Sealink Northern Territory Διαδρομή
 • Sealink NZ

  Sealink NZ

  Η Sealink NZ λειτουργεί στον Κόλπο Χαουράκι της Νέας Ζηλανδίας, πλέοντας στο Γουαϊχέκε (Waiheke) και, το Νησί Γκρέιτ Μπάρριερ στα ανατολικά του Όουκλαντ, την πρωτεύουσα του έθνους στο βόρειο τμήμα.

  Μάθετε περισσότερα για την Sealink NZΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Sealink NZ Διαδρομή
 • Sealink Queensland

  Sealink Queensland

  Στην εταιρεία Sealink Queensland θα βρείτε υπηρεσίες πορθμείων που ενώνουν το λιμάνι Τάουνσβιλ (Townsville) που βρίσκεται στην ηπειρωτική Αυστραλία με το λιμάνι Nelly Bay του Μαγνητικού νησιού (Magnetic Island).

  Κορυφαία Sealink Queensland Διαδρομή
 • Sealink Rottnest

  Sealink Rottnest

  Η δυτική ακτή της Αυστραλίας δεν είναι τόσο γνωστή όσον αφορά τον τουρισμό όπως η ανατολική ακτή, ωστόσο, αυτοί που τολμούν αυτόν τον προορισμό είναι πιθανό να πετύχουν τη Sealink Rottnest. Το πρακτορείο έχει γίνει μια σεβαστή και αξιόπιστη εταιρεία στη περιοχή, παρέχοντας υπηρεσίες προς και από το Περθ, έναν από τους πιο δημοφιλείς πόλους έλξης της Αυστραλίας, καθώς και προς το νησί Rottnest (Rottnest Island).

  Μάθετε περισσότερα για την Sealink RottnestΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Sealink Rottnest Διαδρομή
 • Sea's Young

  Sea's Young

  Η Sea’s Young είναι μία κινεζική ακτοπλοϊκή εταιρεία με βάση το Δέλτα του ποταμού Πέρλ στα νοτιοανατολικά της Κίνας, και συνδέει το λιμάνι Humen, στην κομητεία Ντονγκουάν, με το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

  Κορυφαία Sea's Young Διαδρομή
 • Seatours

  Seatours

  Η εταιρεία Seatours είναι κορυφαία στη βιομηχανία της ακτοπλοΐας στην Ισλανδία με δρομολόγια προς την ειδυλλιακή παραθαλάσσια πόλη της Stykkisholmur στη δυτική ακτή, απέναντι από το Στενό Breidafjordur (Bay), προς Brjanslaekur στα βορειοδυτικά.

  Μάθετε περισσότερα για την SeatoursΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Seatours Διαδρομή
 • Seaworld Express Ferry

  Seaworld Express Ferry

  Η Seaworld Express Ferry είναι μία νοτιοκορεάτικη εταιρία με βάση της την νότια ακτή, συνδέοντας το Μόκπο, μια πόλη στην Τζόλαναμ-ντο, το λιμάνι του Χέναμ-γκουν και τη Νήσο Ζεζού-ντο.

  Μάθετε περισσότερα για την Seaworld Express FerryΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Seaworld Express Ferry Διαδρομή
 • Shin Nihonkai Ferry

  Shin Nihonkai Ferry

  Καλύπτοντας τις δημοφιλείς περιοχές της νήσου Χοκκάιντο και του Κιότο, η Shin Nihonkai Ferry έχει γίνει μια από τις συχνότερα χρησιμοποιούμενες και δημοφιλείς υπηρεσίες πορθμείων στην περιοχή. Το πρακτορείο είναι διάσημο στους ντόπιους Γιαπωνέζους καθώς και στους ξένους τουρίστες, πράγμα που αποδεικνύεται από τους 6,9 εκατομμύρια ξένους επιβάτες στα δρομολόγια προς τη νήσο Χοκκάιντο και 4,8 εκατομμύρια περιλαμβάνοντας το Κιότο. Το πρακτορείο έλαβε υπόψη τις υψηλές απαιτήσεις που αναμένονται για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020, και έχει προσαρμόσει τις εν πλω εγκαταστάσεις του ανάλογα, καθώς και προσπάθησε να ενθαρρύνει την ύπαρξη πολύγλωσσου προσωπικού στα καράβια τους.

  Κορυφαία Shin Nihonkai Ferry Διαδρομή
 • Sindo Ferry

  Sindo Ferry

  Η Sindo Ferry συνδέει ακτοπλοϊκά τη Σιγκαπούρη με τα πολυάριθμα νησιά Ριάου, στην Ινδονησία .

  Κορυφαία Sindo Ferry Διαδρομή
 • Siremar

  Siremar

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Siremar λειτουργεί υπηρεσίες πορθμείων μεταξύ Σικελίας στα νότια της Ιταλίας με τα νησιά Ustica και Pantelleria καθώς, και τα νησιά Aeolian, Aegadian και Pelagie, από το 1975.

  Μάθετε περισσότερα για την SiremarΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Siremar Διαδρομή
 • SNAV

  SNAV

  H SNAV είναι μία από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Νότια Ευρώπη με διαβάσεις που διασχίζουν την Αδριατική, τη Μεσόγειο και το Τυρρηνικό Πέλαγος.

  Μάθετε περισσότερα για την SNAVΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία SNAV Διαδρομή
 • SNCM

  SNCM

  Τον Ιανουάριο 2016, η SNCM άλλαξε το Εμπορικό Όνομα σε Maritima Ferries.

  Μάθετε περισσότερα για την SNCMΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία SNCM Διαδρομή
 • Songserm

  Songserm

  H ακτοπλοϊκή εταιρεία Songserm ήταν η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε δρομολόγια προς τον κόλπo της Ταϊλάνδης, με συνδέσεις στο νότιο τμήμα προς/από τα νησιά Ko Samui, Ko Pha Ngan και Ko Tao.

  Κορυφαία Songserm Διαδρομή
 • South Sea Cruises

  South Sea Cruises

  H South Sea Cruises είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που πραγματοποιεί γρήγορη μεταφορά επιβατών ανάμεσα στο κύριο νησί των Φίτζι (με κέντρο το Viti Levu) με το Νησί Μαμανούκα (Mamanuca) για όσους μένουν στα νησιά.

  Κορυφαία South Sea Cruises Διαδρομή
 • St Peter Line

  St Peter Line

  Στην εταιρεία St Peter Line με έδρα την Αγία Πετρούπολη, πραγματοποιούνται δρομολόγια με πρώτης κατηγορίας πλοία, τα Princess Maria & Princess Anastasia.

  Κορυφαία St Peter Line Διαδρομή
 • Steam Packet

  Steam Packet

  Η ναυτιλιακή εταιρεία Isle of Man Steam Packet παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων, επιβατών και οχημάτων μεταξύ των λιμανιών στο Ντάγκλας με τα αντίστοιχα στην Αγγλία, τη Βόρεια και Νότια Ιρλανδία.

  Μάθετε περισσότερα για την Steam PacketΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Steam Packet Διαδρομή
 • Stena Line

  Stena Line

  Η Stena Line είναι μία από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες στον κόσμο και σας προσφέρει μια σειρά από συχνές, γρήγορες και συμβατικές υπηρεσίες πλοίων γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, τη Σκανδιναβία και τη Βαλτική Θάλασσα.

  Μάθετε περισσότερα για την Stena LineΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Stena Line Διαδρομή
 • Stewart Island Experience

  Stewart Island Experience

  Η εταιρεία Stewart Island Experience πραγματοποιεί καθημερινές αναχωρήσεις πλοίων μεταξύ των λιμανιών Μπλαφ (Bluff) που βρίσκεται στο Νότιο Νησί της Νέας Ζηλανδίας με το Όμπαν (Oban) στη Νήσο Στιούαρτ (Stewart Island), με express καταμαράν.

  Μάθετε περισσότερα για την Stewart Island ExperienceΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Stewart Island Experience Διαδρομή
 • Stradbroke Ferries

  Stradbroke Ferries

  Η Stradbroke Ferries έχει γίνει ένας βασικός σύνδεσμος μεταφορών μεταξύ των νησιών North Stradbroke Island και South Moreton Bay Island, δυο πολύ δημοφιλών τουριστικών προορισμών από την ανατολική ακτή της Αυστραλίας. Τα ταξίδι είναι αρκετά σύντομο, με διάρκεια περίπου 45 λεπτών, οπότε οι εγκατάστασεις στο καράβι είναι αρκετά απλοϊκές, επιτρέποντας ένα άνετο και χωρίς άγχος ταξίδι. Υπάρχει μια καφετέρια πάνω στο καράβι σε περίπτωση που οι επιβάτες διψάσουν ή πεινάσουν, προσφέροντας τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα ελαφρύ σνακ ή μια δροσιστική μπύρα καθώς θαυμάζουν το υπέροχο περιβάλλον.

  Μάθετε περισσότερα για την Stradbroke FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Stradbroke Ferries Διαδρομή
 • Sugriwa Express

  Sugriwa Express

  Παρέχοντας μια καίριας σημασίας υπηρεσία στη βιομηχανία μεταφορών στο Μπαλί, η Sugriwa Express προσφέρει ένα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις ταξίδι στους πόλους έλξης στην Ινδονησία. Τα τρία νησιά Νούσα (Nusa Islands) γίνονται όλο και πιο δημοφιλή κάθε μέρα, ελκύοντας επισκέπτες προσφέροντας μια επιλογή από όμορφες παραλίες, υποβρύχιες δραστηριότητες και πανέμορφο καιρό, επομένως ο λόγος που έχουν έρθει τόσοι πολλοί εξαρτάται από τα αξιόπιστα και αποδοτικά ταξίδια της Sugriwa Express.

  Κορυφαία Sugriwa Express Διαδρομή
 • Superfast Ferries

  Superfast Ferries

  H Superfast Ferries είναι μία Ελληνική εταιρεία, που πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια με διελεύσεις που συνδέουν ακτοπλοϊκά την Ελλάδα με την Ιταλία στην Αδριατική θάλασσα από τις αρχές του ’90, θέτοντας νέα πρότυπα στις θαλάσσιες μεταφορές.

  Κορυφαία Superfast Ferries Διαδρομή
 • Tallink Silja

  Tallink Silja

  Η Tallink Silja σας συνδέει με τα καλύτερα λιμάνια της Βαλτικής Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένων της Φινλανδίας, της Εσθονίας, της Λεττονίας, της Σουηδίας και των νησιών Ωλάντ (Aland).

  Μάθετε περισσότερα για την Tallink SiljaΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Tallink Silja Διαδρομή
 • Tane Yaku Jetfoil

  Tane Yaku Jetfoil

  Η Tane Yaku Jetfoil είναι μία σπουδαία ακτοπλοϊκή εταιρεία που λειτουργεί με υψηλής ταχύτητας σκάφη και ιπτάμενα δελφίνια για το επιβατικό κοινό, εκτελώντας διασταυρώσεις μεταξύ Καγκοσίμα (Kagoshima) στην ηπειρωτική χώρα με τα νησιά Tanegashima και Yakushima στην Ιαπωνία.

  Μάθετε περισσότερα για την Tane Yaku JetfoilΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Tane Yaku Jetfoil Διαδρομή
 • Tigerline Ferry

  Tigerline Ferry

  Η Tigerline Ferry είναι μια ταϊλανδέζικη υπηρεσία πορθμείων, συνδέοντας πόλεις στη δυτική ακτογραμμή της ηπειρωτικής χώρας με διάσημα τουριστικά νησιά, περιλαμβάνοντας τα νησιά Κο Φι Φι (Ko Phi Phi), το Πουκέτ (Phuket), το Κο Λαντα (Ko Lanta) και το νησί Κο Λιπε (Ko Lipe), στην Θάλασσα Ανταμάν.

  Κορυφαία Tigerline Ferry Διαδρομή
 • Tirrenia

  Tirrenia

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Tirrenia, ενώνει την ηπειρωτική χώρα της Σαρδηνίας και της Σικελίας με τις Νήσους Τρέμιτι (Isole Tremiti) στην Ιταλία. Θεωρείται μία από τις πιο γρήγορες γραμμές στην Ευρώπη.

  Μάθετε περισσότερα για την TirreniaΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Tirrenia Διαδρομή
 • Tokai Kisen

  Tokai Kisen

  Η εταιρεία Tokai Kisen είναι μια κορυφαία επιχείρηση πορθμείων που καλύπτει ένα μεγάλο αριθμό λιμανιών όπως το Τόκιο, Καναγκάβα (Kanagawa), Chiba, τον νομό Σιζουόκα (Shizuoka) και τις Νήσους Izu με τακτικά δρομολόγια όλο το χρόνο.

  Κορυφαία Tokai Kisen Διαδρομή
 • Toremar

  Toremar

  Η ναυτιλιακή εταιρεία Toremar ενώνει την ηπειρωτική Ιταλία με τις νήσους που βρίσκονται στο Τοσκανικό αρχιπέλαγος συμπεριλαμβανομένων των νησιών Έλβα (Elba), Τζίλιο (Giglio), Καπραΐα (Capraia) και τέλος, Πιανόζα (Pianosa).

  Μάθετε περισσότερα για την ToremarΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Toremar Διαδρομή
 • Trans Russia Express

  Trans Russia Express

  Η Trans Russia Express προσφέρει κυρίως υπηρεσίες για την μεταφορά εμπορευμάτων που συνδέουν τη Ρωσία με τη Γερμανία.

  Κορυφαία Trans Russia Express Διαδρομή
 • Transmanche Ferries

  Transmanche Ferries

  Η εταιρεία Transmanche Ferries με υπηρεσίες πορθμείων Newhaven - Dieppe λειτουργεί πλέον από την DFDS Seaways.

  Κορυφαία Transmanche Ferries Διαδρομή
 • Trasmapi

  Trasmapi

  Όλο και περισσότερα πλοία, όλο και περισσότεροι επιβάτες, με διασταυρώσεις των λιμανιών να αυξάνονται αναδεικνύουν έτσι την κορυφαία εταιρεία Trasmapi στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών μεταξύ των 2 Βαλεαρίδων Νήσων, Ίμπιζα (Ibiza) και Φορμεντέρα (Formentera).

  Μάθετε περισσότερα για την TrasmapiΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Trasmapi Διαδρομή
 • Trasmediterranea

  Trasmediterranea

  Η Trasmediterranea είναι μια πολύ μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία εκτελώντας ένα τεράστιο δίκτυο δρομολογίων συνδέοντας την ισπανική χερσόνηση με τις Βαλεαρίδες Νήσους, τις Κανάριες Νήσους, τις αυτόνομες πόλεις της Θέουτας και της Μελίγιας καθώς και με το Μαρόκο και την Αλγερία στη Βόρειο Αφρική.

  Μάθετε περισσότερα για την TrasmediterraneaΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Trasmediterranea Διαδρομή
 • Travelmar

  Travelmar

  H ακτοπλοϊκή εταιρεία Travelmar εκτελεί δρομολόγια στην πανέμορφη Ακτή Αμάλφι (Amalfi Coast ) στη νότιο δυτική μεριά της Ιταλίας. Από το 1998 προσφέρει διελεύσεις από το Salerno προς τα λιμάνια Amalfi & Positano.

  Μάθετε περισσότερα για την TravelmarΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Travelmar Διαδρομή
 • Trieste Lines

  Trieste Lines

  H ακτοπλοϊκή εταιρεία Trieste Lines δημιουργήθηκε το 2001 και μέχρι σήμερα συνδέει την Τεργέστη στα βόρεια της Ιταλίας με πολλά λιμάνια κατά μήκος της Ίστριας, μιας χερσονήσου στη βόρεια Κροατία.

  Κορυφαία Trieste Lines Διαδρομή
 • TT Line

  TT Line

  Η TT Line συνδέει τη Γερμανία και την Πολωνία με τη Σουηδία, χρησιμοποιώντας ένα σύγχρονο, αξιόπιστο, διακεκριμένο και φιλικό προς το περιβάλλον στόλο προσφέροντας υπηρεσίες πορθμείων.

  Μάθετε περισσότερα για την TT LineΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία TT Line Διαδρομή
 • TTT Lines

  TTT Lines

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία TTT Lines προσφέρει δρομολόγια πλοίων για τα οχήματα και τους επιβάτες κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου μεταξύ Νάπολι και Κατάνια.

  Κορυφαία TTT Lines Διαδρομή
 • Tuana Maritime

  Tuana Maritime

  Η Tuana Maritime λειτουργεί τη δημοφιλή διέλευση μεταξύ του λιμανιού Φετιγιέ (Fethiye) στην ηπειρωτική Τουρκία με το Ελληνικό νησί της Ρόδου.

  Κορυφαία Tuana Maritime Διαδρομή
 • TurboJet

  TurboJet

  Η ναυτιλιακή εταιρεία Turbo JET, με εμπειρία 50 ετών λειτουργεί υπηρεσίες με ταχύπλοα υψηλών ταχυτήτων για το επιβατικό κοινό, εκτελώντας τη διαδρομή Χονγκ Κονγκ - Μακάο (Hong Kong – Macau), με δρομολόγια όλο το 24ωρο, εξυπηρετώντας εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

  Κορυφαία TurboJet Διαδρομή
 • Turyol

  Turyol

  Η Turyol είναι μία τούρκικη εταιρία με ειδικότητα στα διακρατικά δρομολόγια μεταξύ του Τσεσμέ και του Αϊβαλί στην δυτική ακτή της Τουρκίας προς τη Χίο και τη Λέσβο αντίστοιχα.

  Κορυφαία Turyol Διαδρομή
 • Twin City Liner

  Twin City Liner

  Η εταιρία Twin City Liner αποτελεί μία από τις κορυφαίες ακτοπλοϊκές εταιρίες, προσφέροντας επιλεγμένους και exclucive προορισμούς στην Κεντρική Ευρώπη. Μια από τις πιο δημοφιλής διαδρομές είναι η μετάβαση από την Αυστρία στην Σλοβακία, λόγω της σύντομης διάρκειας του ταξιδιού που επιτρέπει στους επιβάτες ένα γρήγορο και άνετο ταξίδι.

  Μάθετε περισσότερα για την Twin City LinerΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Twin City Liner Διαδρομή
 • Unity Line

  Unity Line

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Unity Line λειτουργεί όλο το χρόνο με υπηρεσίες πορθμείων μεταξύ των λιμανιών Σβινούιστσιε (Świnoujście) στην Πολωνία με το Ίσταντ (Ystad) στη Σουηδία.

  Μάθετε περισσότερα για την Unity LineΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Unity Line Διαδρομή
 • Ustica Lines

  Ustica Lines

  Η εταιρεία Ustica Lines λειτουργεί με ένα μεγάλο αριθμό δρομολογίων από πλοία που συνδέουν την ηπειρωτική Ιταλία με τα νησιά του Αιόλου, με τις Πελάγους Νήσους, με τις Αιγάδες Νήσους, με τη Σικελία, καθώς και με τα νησιά Ούστικα (Ustica) και Παντελλερία (Pantelleria). Επίσης συνδέουν ορισμένα λιμάνια στα νησιά μεταξύ τους.

  Μάθετε περισσότερα για την Ustica LinesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Ustica Lines Διαδρομή
 • Uwajima-Unyu Ferries

  Uwajima-Unyu Ferries

  Η εταιρεία Uwajima-Unyu Ferries συνδέει το Shikoku με το Kyushu στη νότια Ιαπωνία, με δρομολόγια μεταξύ των λιμανιών της Yawatahama, Beppu και Usuki.

  Κορυφαία Uwajima-Unyu Ferries Διαδρομή
 • Vaasanlaivat

  Vaasanlaivat

  Η ναυτιλιακή εταιρεία Vaasanlaivat λειτουργεί υπηρεσίες για το δημοφιλή προορισμό μεταξύ της δυτικής Φινλανδίας με τη βορειοανατολική Σουηδία για τη διαδρομή Βάασα (Vaasa) – Ουμέα (Umea).

  Κορυφαία Vaasanlaivat Διαδρομή
 • Venezia Lines

  Venezia Lines

  Η Venezia Lines είναι ένας φορέας εκμετάλλευσης των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων, με διελεύσεις υψηλής ταχύτητας που συνδέει τη Βόρεια πλευρά της Αδριατικής ακτής στην Ιταλία με την Κροατία.

  Κορυφαία Venezia Lines Διαδρομή
 • Viking Line

  Viking Line

  Η Viking Line παρέχει για όλο το χρόνο μεταφορές με καθημερινά δρομολόγια για τα λιμάνια μεταξύ της Φινλανδίας με τα νησιά Ώλαντ (Aland) αλλά και με τη Σουηδία, καθώς και μεταξύ της Φινλανδίας με την Εσθονία.

  Μάθετε περισσότερα για την Viking LineΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Viking Line Διαδρομή
 • Virtu Ferries

  Virtu Ferries

  Η Virtu Ferries είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία της Μάλτας που συνδέει τη Μάλτα με τη Σικελία.

  Μάθετε περισσότερα για την Virtu FerriesΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Virtu Ferries Διαδρομή
 • Voyager

  Voyager

  Η εταιρεία Voyager βρίσκεται στην Καραϊβική και προσφέρει δρομολόγια υψηλών ταχυτήτων μεταξύ του St. Martin και του St. Barths στο Γαλλικό αρχιπέλαγος Lesser Antilles.

  Κορυφαία Voyager Διαδρομή
 • Wasaline

  Wasaline

  Η εταιρεία Wasaline εκτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές μεταξύ της βορειοανατολικής Σουηδίας και τη δυτικής Φινλανδίας.

  Μάθετε περισσότερα για την WasalineΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Wasaline Διαδρομή
 • Wightlink

  Wightlink

  Η Wightlink Ferries έχοντας μεγάλη εμπειρία και παράδοση στην ακτοπλοΐα για παραπάνω από 160 χρόνια, εκτελεί δρομολόγια που ενώνουν την ηπειρωτική χώρα με τη Νήσο Γουάιτ (Isle of Wight).

  Μάθετε περισσότερα για την WightlinkΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Wightlink Διαδρομή
 • Yaeyama Kanko Ferry

  Yaeyama Kanko Ferry

  Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Yaeyama Kanko Ferry serves εκτελεί δρομολόγια προς τα νησιά Yaeyama Islands στον σύνδεσμο Okinawa Prefecture της Ιαπωνίας. Η βάση της εταιρείας βρίσκεται στο το νησί Ishigaki προσφέροντας εκδρομές στο εσωτερικό του αρχιπελάγους που φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες και τις ακτές με λευκή άμμο.

  Μάθετε περισσότερα για την Yaeyama Kanko FerryΟι πιο δημοφιλείς προορισμοί
  Κορυφαία Yaeyama Kanko Ferry Διαδρομή
 • Yingkou Ferry

  Yingkou Ferry

  Ιδρυθείσα τον Δεκέμβριο του 2002, η Yingkou Ferry έχει γίνει μια από τις πιο αξιόπιστες και συχνότερα χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες πορθμείων στη Νότια Κορέα και τη Κίνα, η διάκρισή τους αναγνωρίστηκε το 2007 όταν η εταιρεία βραβεύτηκε για την αψεγάδιαστη εξυπηρέτηση πελατών. Από την πρώτη της εμφάνιση στην βιομηχανία πορθμείων, το δρομολόγιο από την Ίντσον (Incheon) μέχρι τη πόλη Γινγκου (Yingkou), που γενικά διαρκεί περίπου 28 ώρες, αποδείχτηκε ένας αποτελεσματικός τρόπος για να φτάσει κανείς από τη Νότια Κορέα στη Κίνα, γίνοντας μια άνετη πύλη μεταξύ των δύο χωρών.

  Κορυφαία Yingkou Ferry Διαδρομή