Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Ηράκλειο

  • Πώς θα φτάσετε στο Ηράκλειο με λεωφορείο

    Υπάρχει ένας σταθμός λεωφορείων κοντά στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τα λεωφορεία θα σας μεταφέρουν σε κάθε προορισμό της Κρήτης. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας στη στάση του λεωφορείου ή μέσα στο λεωφορείο.

  • Πώς θα φτάσετε στο Ηράκλειο με αυτοκίνητο

    Το λιμάνι του Ηρακλείου βρίσκεται περίπου στο κέντρο της βόρειας ακτής της Κρήτης και έχει εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο. Αν έρχεστε από τον Άγιο Νικόλαο, οδηγήστε στην εθνική οδό προς τα δυτικά κι ακολουθήστε τις πινακίδες προς το λιμάνι. Από την πόλη του Ηρακλείου, οδηγήστε με κατεύθυνση τον βορρά ή κατά μήκος της παραλίας κι ακολουθήστε τις πινακίδες προς το λιμάνι. Αν έρχεστε από το Ρέθυμνο ή τα Χανιά, οδηγήστε στην εθνική οδό και στη συνέχεια προς τα δυτικά, ακολουθώντας τις πινακίδες.

  • Ηράκλειο Διαμονή

    Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Ηράκλειο πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Ηράκλειο Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Ηράκλειο Δρομολόγια Πλοίων

Ηράκλειο Οδηγός

Τι μπορείτε να κάνετε στο Ηράκλειο;

Το Ηράκλειο είναι μια πόλη πλούσια σε ιστορία που ξεκινάει από τη μινωϊκή εποχή, ως επίνειο της Κνωσού, αργότερα περνάει στα χέρια των Σαρακηνών πειρατών, των Ενετών και των Οθωμανών, και σήμερα αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές πόλεις στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο.

Πώς να ταξιδέψετε στο Ηράκλειο;

Μπορείτε να ταξιδέψετε από τον Πειραιά με την Μinoan Lines και την ANEK Superfast. Δρομολόγια, επίσης, πραγματοποιούνται από και προς τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, όπως τη Μήλο, τη Μύκονο και τη Πάρο.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.