Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Larne

 • Πώς θα φτάσετε στο Λάρνε με αυτοκίνητο

  Το λιμάνι του Λάρνε απέχει περίπου 25 λεπτά βόρεια του Μπέλφαστ. Από το Μπέλφαστ: Ακολουθήστε τον αυτοκινητόδρομο M2 με κατεύθυνση το βορρά και μείνετε στη δεύτερη λωρίδα (από τις 5) ή (αν προχωράτε παρακάτω) στην τρίτη λωρίδα (από τις 5). Μετά από περίπου 1,5χλμ, θα περάσετε κάτω από δύο ανισόπεδες διασταυρώσεις, που δημιουργούν έναν εναέριο κυκλοφοριακό κόμβο. Ακολουθήστε αυτόν τον αυτοκινητόδρομο για 800μ ακόμα και θα δείτε ότι χωρίζεται στα τρία. Στα αριστερά σας, υπάρχει ένας παράδρομος προς το Γκρίνκαστλ (Greencastle). Ακριβώς μπροστά σας είναι οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρμου M2, οι οποίες κάνουν μια στροφή στα αριστερά πριν αρχίσει η ανηφόρα κι οι δύο λωρίδες στα δεξιά γίνονται ο M3 κι ακολουθούν την ακτή του Belfast Lough. Είναι σημαντικό, σε αυτό το σημείο, να βρίσκεστε στη λωρίδα 2 ή 3. Ακολουθήστε τον αυτοκινητόδρομο για περίπου 5χλμ και αφού γίνει και πάλι ευθεία, θα δείτε έναν δρομο στα αριστερά σας που θα σας οδηγήσει στο Λάρνε μέσω του Α8. Βγείτε από τον M2 σε αυτό το σημείο και στον δρομο, μπείτε στη δεξιά λωρίδα, ενώ θα πλησιάζετε μια κυκλική διασταύρωση. Όσο θα οδηγείτε γύρω από την κυκλική διασταύρωση, θα περάσετε κάτω από μια ανισόπεδη διασταύρωση - αυτός είναι ο αυτοκινητόδρομος. Ακολουθήστε την επόμενη έξοδο από την κυκλική διασταύρωση και οδηγήστε μέχρι την επόμενη κυκλική διασταύρωση. Συνεχίστε ευθεία σε αυτήν την κυκλική διασταύρωση κι ακολουθήστε αυτόν τον δρόμο μέχρι να φτάσετε στο Λάρνε. Όσο πλησιάζετε το Λάρνε, θα δείτε τις πινακίδες που δείχνουν τον δρόμο προς το λιμάνι.

 • Πώς θα φτάσετε στο Λάρνε με τρένο

  Το λιμάνι του Λάρνε συνδέεται καλά μέσω του κεντρικού σταθμού του Μπέλφαστ με το σιδηροδρομικό δίκτυο της Βόρειας Ιρλανδίας, που εξυπηρετεί όλην την Ιρλανδία.

 • Πώς θα φτάσετε στο Λάρνε με λεωφορείο

  Υπάρχουν συχνά δρομολόγια λεωφορείων προς το λιμάνι με την εταιρεία Ulster. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το +353 2827 2345.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Υπάρχουν χώροι στάθμευσης μικρής και μεγάλης διάρκειας.

 • Διεύθυνση

  Ferry Terminal, Larne Harbour, Larne, Northern Ireland, BT40 1AW.

 • Larne Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Larne πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Larne Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Larne Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.