Καέν
Πόρτσμουθ
Πλοία προς Αγγλία
Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Καέν - Πόρτσμουθ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μας προορισμούς - τα εισιτήρια συχνά εξαντλούνται σε περιόδους αιχμής
Συμβουλή: Μην περιμένετε μέχρι να είναι αργά! Κάντε κράτηση τώρα για να εξασφαλίσετε την ώρα αναχώρησης που επιθυμείτε

Από Καέν προς Πόρτσμουθ

Η γραμμή Καέν Πόρτσμουθ συνδέει Γαλλία με Αγγλία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Brittany Ferries. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 21 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 5 ώρες 45 λεπτά.

Καέν Πόρτσμουθ εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις

 • Πόσο διαρκεί το δρομολόγιο από Καέν προς Πόρτσμουθ;

  Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Καέν σε Πόρτσμουθ είναι περίπου 5h 45m. Οι διάρκειες των ταξιδών μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή, γι' αυτό θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε ένα live έλεγχο.
 • Πόσο κοστίζει το πλοίο από Καέν προς Πόρτσμουθ;

  Η τιμή του πλοίου Καέν προς Πόρτσμουθ μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εποχή. Η μέση τιμή ενός πλοίου φέρρι από Καέν προς Πόρτσμουθ είναι 262 €.
 • Ποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες δραστηριοποιούνται μεταξύ Καέν και Πόρτσμουθ;

  Υπάρχουν 1 φορείς φέριμποτ για Καέν προς Πόρτσμουθ και αυτές οι εταιρείες είναι
  • Brittany Ferries
 • Πώς μπορώ να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Καέν προς Πόρτσμουθ;

  Κάντε κράτηση από Καέν προς Πόρτσμουθ μέσω του εργαλείου εύρεσης προσφορών και ελέγξτε τη σελίδα προσφορών μας για να δείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές πλοίων φέριμποτ.
 • Μπορείτε να ταξιδέψετε ως πεζός επιβάτης στο πλοίο από Καέν προς Πόρτσμουθ;

  Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε ως πεζός επιβάτης από Καέν προς Πόρτσμουθ με
  • Brittany Ferries
 • Μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από Καέν προς Πόρτσμουθ;

  Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε με όχημα από Καέν προς Πόρτσμουθ με
  • Brittany Ferries
 • Μπορείτε να μεταφέρετε κατοικίδια ζώα στο πλοίο από Καέν προς Πόρτσμουθ;

  Ναι, τα κατοικίδια επιτρέπονται στο πλοίο. Ενδέχεται να χρειαστείτε διαβατήριο κατοικίδιων ζώων και άλλα έγγραφα για να πάρετε μαζί σας τον καλύτερο γούνινο φίλο σας. Επί του παρόντος μπορείτε να μεταφέρετε κατοικίδια σε πλοία με
  • Brittany Ferries
 • Πόσο απέχει το Πόρτσμουθ από το Καέν;

  Η απόσταση μεταξύ Καέν και Πόρτσμουθ είναι περίπου 104 ναυτικά μίλια.

Καέν Οδηγός

Η πόλη της Καέν βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Γαλλίας και είναι η μεγαλύτερη πόλη στην Κάτω Νορμανδία. Το λιμάνι της πόλης βρίσκεται περίπου 15 χλμ. από την ακτή της Μάγχης και διαρκεί περίπου 2 ώρες με το αυτοκίνητο από το Παρίσι. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να δείτε και να κάνετε στην πόλη. Το κάστρο Caen χτίστηκε από τον Γουλιέλμο τον Κατακτητή το 1060 αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα μεσαιωνικά κάστρα στη Δυτική Ευρώπη όπου παραδόθηκε στη γαλλική βασιλεία το 1204. Ο Γουλιέλμος ο Κατακτητής είναι ίσως πιο γνωστός για την κατάκτηση της Αγγλίας το 1066!

Για τους επισκέπτες που αναζητούν μια ήρεμη και απολαυστική βόλτα θα μπορούν να επισκευτούν Jardin Botanique de ‘το Λίκνο της Βοτανικής’. Είναι ένας βοτανικός κήπος με δενδροκομείο που περιέχει περισσότερα από 8.000 είδη φυτών.

Το μικρό λιμάνι Ouistreham εξυπηρετεί την πόλη του Καέν και βρίσκεται στις εκβολές του καναλιού Καέν στο σημείο όπου συναντά τη Μάγχη. Ο τερματικός σταθμός των πλοίων απέχει περίπου 15 χλμ. από το κέντρο της πόλης και υπάρχει ένα λεωφορείο την ημέρα για την εξυπηρέτηση των επιβατών. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις που εκτελούνται από το λιμάνι αναχωρούν για Πόρτσμουθ στη νότια ακτή της Αγγλίας.


Πλοία εν πλω

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.