Από Καέν προς Πόρτσμουθ

Η γραμμή Καέν Πόρτσμουθ συνδέει Γαλλία με Αγγλία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Brittany Ferries. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 21 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 5 ώρες 45 λεπτά.

Καέν Πόρτσμουθ εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Καέν - Πόρτσμουθ Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Καέν Πόρτσμουθ

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Καέν Πόρτσμουθ με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Καέν Οδηγός

Η πόλη της Καέν βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Γαλλίας και είναι η μεγαλύτερη πόλη στην Κάτω Νορμανδία. Το λιμάνι της πόλης βρίσκεται περίπου 15 χλμ. από την ακτή της Μάγχης και διαρκεί περίπου 2 ώρες με το αυτοκίνητο από το Παρίσι. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να δείτε και να κάνετε στην πόλη. Το κάστρο Caen χτίστηκε από τον Γουλιέλμο τον Κατακτητή το 1060 αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα μεσαιωνικά κάστρα στη Δυτική Ευρώπη όπου παραδόθηκε στη γαλλική βασιλεία το 1204. Ο Γουλιέλμος ο Κατακτητής είναι ίσως πιο γνωστός για την κατάκτηση της Αγγλίας το 1066!

Για τους επισκέπτες που αναζητούν μια ήρεμη και απολαυστική βόλτα θα μπορούν να επισκευτούν Jardin Botanique de ‘το Λίκνο της Βοτανικής’. Είναι ένας βοτανικός κήπος με δενδροκομείο που περιέχει περισσότερα από 8.000 είδη φυτών.

Το μικρό λιμάνι Ouistreham εξυπηρετεί την πόλη του Καέν και βρίσκεται στις εκβολές του καναλιού Καέν στο σημείο όπου συναντά τη Μάγχη. Ο τερματικός σταθμός των πλοίων απέχει περίπου 15 χλμ. από το κέντρο της πόλης και υπάρχει ένα λεωφορείο την ημέρα για την εξυπηρέτηση των επιβατών. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις που εκτελούνται από το λιμάνι αναχωρούν για Πόρτσμουθ στη νότια ακτή της Αγγλίας.