Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Διέππη

 • Πώς θα φτάσετε στην Ντιέπ με αυτοκίνητο

  Η Ντιέπ εκτείνεται κατά μήκος της ακτής στον αυτοκινητόρομο A28 από το Καλαί και το Λε Τουρκέ. Βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Ρουέν στον N27. Το λιμάνι της Ντιέπ είναι πολύ καλά σηματοδοτημένο από την πόλη.

 • Πώς θα φτάσετε στην ντιέπ με λεωφορείο

  Ένα λεωφορείο της γραμμής πραγματοποιεί δρομολόγια από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο κι από τον σιδηροδρομικό σταθμό μέχρι το λιμάνι. Τον υπόλοιπο χρόνο, το λεωφορείο 1 πραγματοποιεί δρομολόγια από τον σιδηροδρομικό σταθμό μέχρι την στάση των λεωφορείων "Pollet". Στη συνέχεια, πρέπει να περπατήσετε μέχρι το λιμάνι.

 • Πως θα φτάσετε στην Ντιέπ με τρένο

  Τα τρένα για το λιμάνι καταφτάνουν στην αποβάθρα. Ο κεντρικός σταθμός της εταιρείας SNCF - με τρένα από και προς το Παρίσι και τη Ρουέν - βρίσκεται στη λεωφόρο Boulevard Clemenceau, 500μ με τα πόδια από το λιμάνι. Για περισσότερες πληροφορίες για τον γαλλικό σιδηρόδρομο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα SNCF.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Υπάρχει ένας μικρός ανοικτός χώρος στάθμευσης απέναντι στο λιμάνι, που συνήθως είναι για τους επιβάτες που ταξιδεύουν χωρίς όχημα και έχει μέγιστη παραμονή 96 ώρες. Υπάρχει κι άλλος ένας χώρος παρακάτω, όπου μπορείτε να σταθμεύσετε αυτοκίνητα και τροχόσπιτα για τη διάρκεια της νύχτας. Δεν υπάρχει κάποια χρέωση για αυτόν τον χώρο στάθμευσης, αλλά δεν υπάρχει κάποια επίβλεψη.

 • Διεύθυνση

  Terminal Transmanche, Quai Lalitte, 76200 Dieppe

 • Διέππη Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Διέππη πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Διέππη Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Διέππη Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.