Από Μπιλμπάο προς Πόρτσμουθ

Η γραμμή Μπιλμπάο Πόρτσμουθ συνδέει Ισπανία με Αγγλία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Brittany Ferries. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 2 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 29 ώρες 30 λεπτά.

Μπιλμπάο Πόρτσμουθ εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μπιλμπάο - Πόρτσμουθ Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Μπιλμπάο Πόρτσμουθ

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Μπιλμπάο Πόρτσμουθ με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Μπιλμπάο Οδηγός

Το Μπιλμπάο είναι η μεγαλύτερη πόλη στη Χώρα των Βάσκων και η πρωτεύουσα της επαρχίας της Βισκαϊκής στην Ισπανία. Η πόλη είναι γνωστή για το ξακουστό μουσείο Guggenheim που διαθέτει και η ομορφιά της συγκεντρώνει πολλούς τουρίστες. Η τοποθεσία της πόλης είναι το ιδανικό σημείο εισόδου στην βόρειο Ιβηρική χερσόνησο και τη νοτιοδυτική Γαλλία.

Το λιμάνι βρίσκεται στον κόλπο Abra Bay και κατά μήκος στις εκβολές του Κόλπου Μπιλμπάο (Χώρα των Βάσκων). Οι εγκαταστάσεις του λιμανιού βρίσκονται στους Δήμους Santurtzi και Zierbena, 15 χλμ. δυτικά του Μπιλμπάο. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία ‘Brittany Ferries’ λειτουργεί υπηρεσίες για τα δρομολόγια Πόρτσμουθ – Μπιλμπάο με το σκάφος ‘MV Cap Finistère’