Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Λίβερπουλ

 • Πώς θα φτάσετε στο Λίβερπουλ με αυτοκίνητο

  Ο τερματικός σταθμός της P&O Irish Sea βρίσκεται στο Liverpool Freeport(Gladstone Dock, Liverpool Freeport, Bootle, L20 1PG) Το λιμάνι του Λίβερπουλ βρίσκεται στο Liverpool Freeport. Περάστε από τον αστυνομικό έλεγχο στην είσοδο και στρίψτε στην πρώτη στροφή αριστερά. Το λιμάνι βρίσκεται σε απόσταση 800μ κατά μήκος της δεξιάς πλευράς. Στρίψτε δεξιά και ακολουθήστε τις πινακίδες μετά τα μπροστινά κτήρια του λιμανιού προς το check-in των επιβατών. Από το κέντρο του Λίβερπουλ, ακολουθήστε τον A565 προς το Μπουτλ. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς το Liverpool Freeport. Από τις άλλες περιοχές, χρησιμοποιήστε τον M57 ή τον M58 κι ακολουθήστε τις πινακίδες "All Docks" (Προς όλες τις αποβάθρες) στον A5036. Συνεχίστε στον A5036 για περίπου 3χλμ μέχρι την ανισόπεδη κυκλική διασταύρωση κι ακολουθήστε τις πινακίδες που γράφουν "Crosby/Liverpool Freeport". Ο τερματικός σταθμός της εταιρείας Isle of Man Steam Packet βρίσκεται στο λιμάνι του Λίβερπουλ.(Princes Landing Stage κοντά στην αποβάθρα Pier Head) Μπορείτε να φτάσετε στην άκρη της πόλης μέσω του M6/M62 ή του M58. Από τον M62, ακολουθήστε τις πινακίδες προς το κέντρο της πόλης και την αποβάθρα και το Princes Landing Stage στην αποβάθρα Pier Head. Από τον M58 ακολουθήστε τον A5036 και στη συνέχεια τον A565 προς την αποβάθρα Pier Head. Από τη Βόρεια Ουαλία, ακολουθήστε τον M53, στη συνέχεια το τούνελ Γουάλασεϊ (Wallasey Tunnel) και τον A59 προς την αποβάθρα Pier Head. Για τα δρομολόγια της εταιρείας Norfolkline, επισκεφθείτε τη σελίδα μας, Liverpool Birkenhead.

 • Πώς θα φτάσετε στο Λίβερπουλ με τρένο

  Υπάρχουν δρομολόγια πλοίων από διάφορα σημεία του λιμανιού του Λίβερπουλ. Ο κοντινότερος σταθμός κάθε φορά εξαρτάται από τον τερματικό σταθμό από τον οποίο θα φύγετε. Οι τερματικοί σταθμοί είναι ως εξής: Λίβερπουλ (PIER HEAD) Από τον τερματικό σταθμό Pier Head φεύγουν τα πλοία της εταιρείας Isle of Man Steam Packet (προς το Ντάγκλας). Οι κοντινότεροι σιδηροδρομικοί σταθμοί είναι αυτοί στο κέντρο του Λίβερπουλ, κι ανάμεσά τους οι εξής: Liverpool Lime Street, Moorfields, Central και James Street. Όλοι βρίσκονται πολύ κοντά με τα πόδια στην αποβάθρα Pier Head. Επιπλέον, υπάρχει το λεωφορείο S2 / S3 της εταιρείας FerryLink και ένα ακόμα που πραγματοποιεί μια κυκλική διαδρομή από τον σταθμό Lime Street προς τον τερματικό σταθμό Pier Head. Λίβερπουλ (τερματικός σταθμός της P&O Irish Sea ferry) Ο τερματικός σταθμός της εταιρείας P&O Irish Sea βρίσκεται στην αποβάθρα Gladstone Dock κι οι κοντινότεροι σιδηροδρομικοί σταθμοί είναι οι σταθμοί του κέντρου του Λίβερπουλ, ανάμεσα τους οι σταθμοί Lime Street, Moorfields, Central και James Street. Όλοι είναι πολύ κοντά με ταξί από τον τερματικό σταθμό της εταιρείας P&O Irish Sea στο Gladstone Dock. Λίβερπουλ (τερματικός σταθμός Twelve Quays στο Μπίρκενχεντ) Από το λιμάνι Twelve Quays φεύγουν τα πλοία της εταιρείας Norfolk Line προς το Μπέλφαστ και το Δουβλίνο στην Ιρλανδία. Ο κοντινότερος σιδηροδρομικός σταθμός για αυτό το λιμάνι είναι ο Hamilton Square (Μπίρκενχεντ), που είναι πολύ κοντά με τα πόδια. Εναλλακτικά, το λιμάνι Twelve Quays είναι πολύ κοντά με ταξί από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς στο κέντρο του Λίβερπουλ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, trains to Liverpool.

 • Πώς θα φτάσετε στο Λίβερπουλ με λεωφορείο

  Τα τοπικά λεωφορεία αναχωρούν από διάφορους τερματικούς σταθμούς - Queen Square (προς το κέντρο της πόλης, την αποβάθρα Pier Head και το Τσέστερ), ο σταθμός λεωφορείων Paradise Street(για δρομολόγια προς τον νότο και μερικά προς τον βορρά) και ο σταθμός St Thomas Street (για δρομολόγια προς τα ανατολικά και δρομολόγια που διασχίζουν το ποτάμι).

 • Διεύθυνση

  P&O Irish Sea Gladstone Branch Dock No.3, Liverpool Freeport, Bootle, Merseyside, L20 1BG IOM Steam Packet Landing Stage Terminal, Off St Nicholas Place, Princes Parade, Liverpool, L3 1DL Norfolkline Irish Sea 12 Quays Terminal, Tower Road, Birkenhead, Wirrall, CH41 1FE

 • Λίβερπουλ Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Λίβερπουλ πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Λίβερπουλ Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Λίβερπουλ Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.