Από Fishbourne προς Πόρτσμουθ

Η γραμμή Fishbourne Πόρτσμουθ συνδέει Νήσος Γουάιτ με Αγγλία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Wightlink. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 24 φορές για κάθε ημέρα με διάρκεια περίπου 45 λεπτά.

Fishbourne Πόρτσμουθ εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Fishbourne - Πόρτσμουθ Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Fishbourne Πόρτσμουθ

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Fishbourne Πόρτσμουθ με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Fishbourne Οδηγός

Το μικρό χωριό και λιμάνι Fishbourne βρίσκεται στη Νήσο Γουάιτ (Isle of Wight) στο νότιο τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου. Το χωριό βρίσκεται ανάμεσα στο χωριό του Wootton, στην πόλη του Ryde στην ανατολική όχθη του Wootton Creek.

Το νησί είναι γνωστό με το ρωμαϊκό όνομα Vectis και είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος στην Αγγλία. Βρίσκεται στο Αγγλικό Κανάλι, περίπου 5-8 χιλιόμετρα από τις ακτές του Hampshire και χωρίζεται από την ηπειρωτική χώρα με το στενό ‘Solent’. Υπάρχουν πολλά τουριστικά θέρετρα του νησιού τα οποία είναι δημοφιλή για διακοπές από τη βικτοριανή εποχή.


Το λιμάνι διαθέτει σταθμό που λειτουργεί από την Wightlink, προς Πόρτσμουθ βρίσκεται απέναντι από το Solent στην ηπειρωτική χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με όχημα θα πρέπει να είναι στο σταθμό τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τη διέλευση τους και 15 λεπτά για όσους είναι με τα πόδια.