Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Νάξος

  • Νάξος Διαμονή

    Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Νάξος πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Νάξος Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Νάξος Δρομολόγια Πλοίων

Νάξος Οδηγός

Τι μπορείτε να κάνετε στην Νάξο;

Η Νάξος αποτελεί έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό με τα ατμοσφαρικά της σοκάκια γεμάτα με καταστήματα και εστιατόρια. Σε αντίθεση με τους άλλους προορισμούς στην Ελλάδα, το νησί της Νάξου δε προσελκύει τουρίστες μόνο λόγω των πανέμορφων παραλιών της με τη χρυσή αμμουδιά και τα κρυστάλλινα νερά. Το νησί είναι γεμάτο από ιστορικά μνημεία, με πιο δημοφιλές την Πορτάρα, το πρόπυλο του ναού του Απόλλωνα του 6ου αιώνα π.Χ., που βρίσκεται στο νησάκι Παλάτια, στην είσοδο του λιμανιού. Άλλα αξιοσημείωτα ιστορικά μνημεία είναι η Παναγία η Δροσιανή και το Ενετικό Μουσείο Νάξου.

Πώς να μετακινηθείτε στην Νάξο;

Οι επισκέπτες συνήθως επιλέγουν να μετακινούνται με τα πόδια. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε ταξί, αν και καλό θα ήταν να διαπραγματευτείτε τη τιμή από πριν. Επίσης, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή μηχανάκι.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.