Από Ντάγκλας προς Heysham

Η γραμμή Ντάγκλας Heysham συνδέει Νήσος του Μαν με Αγγλία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Steam Packet. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 12 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 3 ώρες 45 λεπτά.

Ντάγκλας Heysham εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Ντάγκλας - Heysham Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Ντάγκλας Heysham

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Ντάγκλας Heysham με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Ντάγκλας Οδηγός

Το Ντάγκλας (Douglas) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη στην Νήσο του Μαν (Isle of Man). Βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού Ντάγκλας, σε ένα γραφικό κολπίσκο στην ανατολική πλευρά του νησιού. Ο ποταμός Ντάγκλας αποτελεί μέρος του λιμανιού της πόλης και κύριο εμπορικό λιμάνι για επιχειρήσεις, νομικές υπηρεσίες, μεταφορές, ψώνια, διασκέδαση και ναυτιλία.

Υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε όπως το ‘Tower Refuge’, ένα μικρό κάστρο που λειτουργούσε ως καταφύγιο για τους ναυαγούς πάνω στο ‘Conister Rock’, ένα βραχώδες σημείο στον κόλπο του Ντάγκλας. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν βόλτα με το τραμ με άλογο που λειτουργεί κατά μήκος της παραλίας από τον τερματικό σταθμό της Θάλασσας στο Manx Electric Railway. Υπάρχουν επίσης τα τρένα ατμού που τρέχουν για 15 μίλια από το σιδηροδρομικό σταθμό Ντάγκλας στο Port Erin στα νότια του νησιού. Τέλος, διοργανώνουν αγώνα μοτοσικλέτας Man TT, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, αρχίζει και τελειώνει στην Ντάγκλας.

Το λιμάνι στη νήσο Μαν με υπηρεσίες που συνδέουν το νησί με τις Βρετανικές Νήσους και την ιρλανδική ενδοχώρα. Ο τερματικός σταθμός των φέρι βρίσκεται στην προκυμαία, στο κεντρικό παραλιακό δρόμο, ακριβώς στην καρδιά της πόλης.