Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Μπέλφαστ

 • Πώς θα φτάσετε στο Μπέλφαστ με αυτοκίνητο

  Τα δρομολόγια της εταιρείας Isle of Man bound αναχωρούν από την αποβάθρα Albert Quay. Ακολουθήστε τις κίτρινες πινακίδες AA(IOM FERRY). Οι επιβάτες από τα βορειοδυτικά θα πρέπει να ακολουθήσουν τις πινακίδες που γράφουν DOCKS (S) στον M2. Τα δρομολόγια των εταιρειών Stena Line Stranraer και Norfolkline Liverpool αναχωρούν από τους τερματικούς σταθμούς στην οδό West Bank Road που βρίσκεται δίπλα στον αυτοκινητόδρομο M2 (στην κυκλική διασταύρωση Fortwilliam). Υπάρχει σαφής σηματοδότηση από τον αυτοκινητόδρομο κι από τους άλλους δρόμους.

 • Πώς θα φτάσετε στο Μπέλφαστ με μέσα μαζικής μεταφοράς

  Η πλειοψηφία των τρένων σταματά στον σταθμό Great Victoria Street στο κέντρο του Μπέλφαστ, εκτός από τα τρένα από το Δουβλίνο και το Λάρνε που σταματούν στον κεντρικό σταθμό του Μπέλφαστ κοντά στο Waterfront Hall στην οδό East Bridge. Για περισσότερες πληροφορίες για τα τοπικά μέσα μεταφοράς, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Translink.

 • Διευθύνσεις

  Isle of Man Steam Packet Isle of Man Steam Packet Company Terminal, Albert Quay, Belfast, BT3 9SS. Stena Line Victoria Terminal 4, West Bank Road, Belfast BT3 9JL Norfolkline Irish Sea Victoria Terminal 2, West Bank Road, Belfast, BT3 9JL

 • Μπέλφαστ Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Μπέλφαστ πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Μπέλφαστ Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Μπέλφαστ Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.