Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Νιουκάσλ

 • Πώς θα φτάσετε στο Νιούκαστλ με αυτοκίνητο

  Από τα δυτικά ακολουθήστε τις πινακίδες προς την πόλη και στη συνέχεια αυτές προς την ακτή, που θα σας οδηγήσουν στον A1058. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς τα πλοία και τη Βόρεια Θάλασσα, που θα σας οδηγήσουν προς τις Royal Quays (αποβάθρες). Τόσο από τον βορρά όσο κι από τον νότο, ακολουθήστε τον A19 προς την κυκλική διασταύρωση του Tyne Tunnel, που είναι στα βόρεια του ποταμού Τάιν και στη συνέχεια τις πινακίδες προς τα πλοία και τη Βόρεια Θάλασσα, που θα σας οδηγήσει στις Royal Quays (αποβάθρες).

 • Πώς θα φτάσετε στο Νιουκάστλ με τρένο

  Ο Newcastle Central station είναι ο κεντρικός σιδηρορομικός σταθμός κσι συνδέεται με το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχει ένα λεωφορείο προς το λιμάνι που αναχωρεί για το λιμάνι κάθε 2 ώρες και 20 λεπτά και 1 ώρα και 15 λεπτά πριν από το απόπλου. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε τις σελίδες μας, trains to Newcastle Central ή trains to Newcastle.

 • Χώροι Στάθμευσης

  Υπάρχουν χώροι στάθμευης μικρής και μακράς διάρκειας έξω από το κεντρικό λιμάνι. Το ημερήσιο κόστος είναι περίπου £5 για κάθε αυτοκίνητο και £3 για κάθε μοτοσυκλέτα. Ο χώρος στάθμευσης του λιμανιού ανοίγει 2 ώρες πρινα πό τηνα αναχώρηση.

 • Διεύθυνση

  DFDS Seaways International Passenger Terminal, Royal Quays, North Shields, Tyne & Wear, NE29 6EE

 • Νιουκάσλ Διαμονή

  Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Νιουκάσλ πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Νιουκάσλ Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Νιουκάσλ Δρομολόγια Πλοίων

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.