Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Ρόδος

  • Ρόδος Διαμονή

    Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Ρόδος πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Ρόδος Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Ρόδος Δρομολόγια Πλοίων

Ρόδος Οδηγός

Τι μπορείτε να κάνετε στην Ρόδο;

Η γοητεία της Ρόδου έγκειται στο ότι προσφέρει τα πάντα. Είτε θέλετε να περάσετε μια χαλαρή εβδομάδα ξαπλώνοντας σε μια παραλία, χορεύοντας και πίνοντας μέχρι το πρωί είτε επιθυμείτε να θαυμάσετε την ιστορία της – η Ρόδος τα έχει όλα. Η τοποθεσία της μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ο υπέροχος καιρός και το εντυπωσιακό της τοπίο την έχουν καταστήσει ως το πιο εξέχoν ελληνικό νησί, και αφού την επισκεφτείτε θα καταλάβετε το γιατί. Ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για την ιστορία και την αρχιτεκτονική, είναι σχεδόν υποχρεωτικό να περιηγειθείτε στα επιβλητικά τείχη της Παλιάς Πόλης και να απολαύσετε τη μαγευτική ατμόσφαιρα. Τα τείχη είναι ίσως το αποκορύφωμα μιας σειράς μαγευτικών αρχαιολογικών χώρων. Το Κάστρο των Ιπποτών, οι εκκλησίες και τα εντυπωσιακά κτίρια αξίζει να τα επισκεφτείτε.

Πώς να μετακινηθείτε στην Ρόδο;

Υπάρχουν δύο διαφορετικές υπηρεσίες που αφορούν τα λεωφορεία, η δημοτική εταιρεία μεταφοράς ΡΟΔΑ και το ΚΤΕλ. Οι περισσότεροι προτιμούν να εξερευνήσουν το όμορφο τοπίο του νησιού με το αμάξι, έναν άνετο τρόπο για να εξερευνήσουν το μαγευτικό νησί.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.