Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή
Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πώς να έρθετε στο λιμάνι Πάρος

  • Πάρος Διαμονή

    Αν ψάχνετε που να περάσετε το βράδυ σας κοντά στο λιμάνι Πάρος πριν ή μετά το ταξίδι σας ή αν ψάχνετε διαμονή για όλη την παραμονή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Πάρος Διαμονή για καλύτερες τιμές και μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές online!

Πάρος Δρομολόγια Πλοίων

Πάρος Οδηγός

Τι μπορείτε να κάνετε στην Πάρο;

Η Πάρος δεν έχει προωθηθεί τόσο πολύ σε σχέση με τους υπόλοιπους δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα. Ωστόσο αυτή η σχετική ανωνυμία της φτάνει προς το τέλος. Ζεστά και φιλόξενα αγροτικά χωριά περιβάλλουν την γοητευτική Χώρα, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν την ελληνική κουζίνα μέσα σε ένα περιβάλλον ομορφιάς. Το λιμάνι προσελκύει τον περισσότερο κόσμο, ιδιαίτερα κατά την άνοιξη όταν το νησί δεν έχει τόσο κόσμο, ο καιρός είναι ωραίος και η θάλασσα αρχίζει να ζεσταίνει.

Πώς να μετακινηθείτε στην Πάρο;

Εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και scooter είναι σχετικά φθηνές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αν και οι τιμές αυξάνονται το καλοκαίρι. Όσον αφορά τη δημόσια συγκοινωνία, υπάρχουν συχνά λεωφορεία που εξυπηρετούν όλο το νησί και γενικά το εισιτήριο είναι αρκετά φθηνό.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.