Από Κάρτερετ προς Τζέρσεϊ

Η γραμμή Κάρτερετ Τζέρσεϊ συνδέει Γαλλία με Τζέρσεϊ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Manche Iles Express. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 4 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 1 ώρα 15 λεπτά.

Κάρτερετ Τζέρσεϊ εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Κάρτερετ - Τζέρσεϊ Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Κάρτερετ Τζέρσεϊ

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή απλής μετάβασης που καταβάλλεται από τους πελάτες μας σε αυτή τη διέλευση. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι ανά άτομο.

Κάρτερετ Οδηγός

Η πόλη και το λιμάνι της Carteret είναι ένα δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Γαλλίας. Η πόλη έχει στοιχεία της ρωμαϊκής εποχής, κατά τη διάρκεια της Μπελ Επόκ εποχής εξελίχθηκε σε θέρετρο όταν οι παραθαλάσσιες διακοπές έγιναν μόδα. Κηρύχθηκε Tουριστική πόλη το 1921 και το 1995 κέρδισε Γαλάζια Σημαία και αναγνωρίστηκε σύμφωνα με τα συγκεκριμένα περιβαλλοντικά πρότυπα. Το 1965 οι πόλεις της Barneville -sure - Mer και Carteret συγχωνεύτηκαν για να σχηματίσουν ένα δήμο.

Μερικές φορές αναφέρεται ως ''το λιμάνι των νησιών'', ο λιμένας Barneville-Carteret βρίσκεται στη δεξιά όχθη των εκβολών του ποταμού Gerfleur, στο τέλος του Cape Carteret. Η μεγάλη προβλήτα ολοκληρώθηκε το 1880 και το επόμενο έτος ένα πλοίο άρχισε τις πλεύσεις προς Τζέρσι. Το 1945 το μικρό λιμάνι λειτουργούσε ως καταφύγιο για τους αλιείς κατά τη διάρκεια της παλίρροιας την άνοιξη αλλά διευρύνθηκε με τη βοήθεια Αμερικάνων μηχανικών του 280ού Τάγματος που σταμάτησαν για λίγο στο Carteret.