Grandi Navi Veloci

Η Grandi Navi Veloci είναι μια ιταλική ναυτιλιακή εταιρεία που μεταφέρει οχήματα και επιβάτες σε όλη τη Μεσόγειο μεταξύ Ιταλίας, Ισπανίας, Τυνησίας, Γαλλίας, Μαρόκο και των νησιών της Σικελίας και Σαρδηνίας.

Λανσάροντας το 1992 το πρώτο τους πλοίο, το Majestic, η Grandi Navi Veloci είναι γνωστή για τον υψηλής ποιότητας στόλο της που αποτελείται εξ ολοκλήρου από την Cruise Ferries, μια ονομασία που δίνεται σε ένα καράβι που συνδυάζει την ικανότητα να μεταφέρει επιβάτες και οχήματα με την παροχή των εν πλω εγκαταστάσεων και ανέσεων τυπικών σε ένα κρουαζιερόπλοιο.

Οι χιλιάδες επιβάτες που επιλέγουν την Grandi Navi Veloci κάθε χρόνο είναι η καλύτερη απόδειξη του προτύπου διάκρισης που θα βρείτε όταν ταξιδεύετε σε ένα πλοίο της GNV. Ο σχεδιασμός και η άνεση των δωματίων, η προσεχτική εξυπηρέτηση εν πλω και οτιδήποτε από την ρεσεψιόν που λειτουργεί 24 ώρες μέχρι το ειδικό προσωπικό για παιδιά και τις αμέτρητες ατραξιόν που προσφέρει κάθε κρουαζιερόπλοιο, κάνει το ταξίδι με την Grandi Navi Veloci μια μοναδική εμπειρία.

Η directferries.gr σας προσφέρει υπηρεσία σύγκρισης όλων των ακτοπλοϊκών εταιρειών και σας επιτρέπει να δείτε όλα τα δρομολόγια και τις τιμές σε μια γρήγορη και εύκολη αναζήτηση. Μπορείτε να συγκρίνετε με Grandi Navi Veloci δρομολόγια και ναύλα τώρα με εναλλακτικές ακτοπλοϊκές εταιρείες πριν την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Όλα τα Grandi Navi Veloci δρομολόγια

Εναλλακτικές εταιρείες και δρομολόγια