Από Πειραιάς προς Αγκίστρι

Το δρομολόγιο Πειραιάς Αγκίστρι πραγματοποιεί διελεύσεις μεταξύ Αθήνα με Νησιά Σαρωνικού Κόλπου και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Η υπηρεσία της εταιρείας Saronic Ferries λειτουργεί μέχρι 4 φορές ανά ημέρα με διάρκεια πλου περίπου 1 ώρα 35 λεπτά ενώ η Aegean Flying Dolphins υπηρεσία λειτουργεί μέχρι 4 φορές ανά ημέρα με διάρκεια από 45 λεπτά.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 56 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Πειραιάς Αγκίστρι δρομολόγια μεταξύ Αθήνα και Νησιά Σαρωνικού Κόλπου. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Πειραιάς - Αγκίστρι Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Πειραιάς Αγκίστρι

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Πειραιάς Αγκίστρι με ένα αυτοκίνητο και 1 επιβάτης.

Πειραιάς Οδηγός

Η πόλη του Πειραιά στην Ελλάδα βρίσκεται στον Σαρωνικό Κόλπο στην περιοχή της Αττικής και είναι μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας, με το κέντρο της Αθήνας να βρίσκεται 12 χιλιόμετρα περίπου από το λιμάνι. Το κέντρο του Πειραιά είναι γενικά συμφορημένο και τείνει να είναι ένα μέρος που οι τουρίστες δε θα ήθελαν να πάνε. Η περιοχή έχει πολλές από τις εγκαταστάσεις που θα αναμένατε από μια μη-τουριστική πόλη: τράπεζες, δημόσια κτήρια, πεζόδρομους, δρόμους με καταστήματα και όλα τα σχετικά. Η περιοχή γύρω από το Πασαλιμάνι και το Μικρολίμανο αποτελούν πόλο έλξης και προσφέρουν μια μεγάλη επιλογή από εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ.

Ο Πειραιάς είναι το κύριο λιμάνι της Ελλάδας και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι το κέντρο του ναυτιλιακού κλάδου της Ελλάδας και η βάση για την εμπορική ναυτιλία. Έχοντας πρόσφατα υποβληθεί σε ανακαίνιση, οι εγκαταστάσεις στο λιμάνι έχουν βελτιωθεί και περιλαμβάνουν ATM, ανταλλακτήρια συναλλάγματος, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και ένα πλήθος ταξιδιωτικών πρακτορείων που πουλάνε ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Οι προορισμοί που εξυπηρετεί το λιμάνι περιλαμβάνουν το νησί της Κρήτης, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τις ανατολικές περιοχές της Ελλάδας και τις περιοχές του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Αγκίστρι Οδηγός

Το Αγκίστρι βρίσκεται πολύ κοντά στο γειτονικό του νησί, την Αίγινα, στον Σαρωνικό Κόλπο, και απέχει μόλις 55 λεπτά με το φέρι από το λιμάνι του Πειραιά. Το έδαφος του νησιού καλύπτεται με ένα χαλί από δέντρα και φυτά, με κάποια από τα πεύκα του να αγγίζουν τα καθαρά νερά του. Το Μεγαλοχώρι, η Σκάλα, τα Λιμενάρια και το Μετόχι είναι οι τέσσερις βασικές πόλεις/χωριά του νησιού και είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές. Αν επιλέξετε να εξερευνήσετε το νησί, θα βρείτε ένα νησί από πεύκα, αμμώδεις παραλίες με καθαρά νερά και ήρεμες, γαλήνιες τοποθεσίες. Ωστόσο, το νησί εξακολουθεί να φροντίζει για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής με πολλά μπαρ και κλαμπ.

Τα φέρι με προορισμό το Αγκίστρι αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά από τη Πύλη 8, και αυτό ισχύει και για τα συμβατικά πλοία και για τα ιπτάμενα δελφίνια. Επίσης, το δρομολόγιο από το νησί της Αίγινας διαρκεί μονο 10 λεπτά. Αυτά τα πλοία περιλαμβάνουν το Αγκίστρι Εxpress και μερικά θαλάσσια ταξί.