Από Τσεσμέ προς Χίος

Το δρομολόγιο Τσεσμέ Χίος πραγματοποιεί διελεύσεις μεταξύ Τουρκία με Νησιά Αιγαίου Πελάγους και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Η υπηρεσία της εταιρείας Ertürk Lines λειτουργεί μέχρι 7 φορές ανά εβδομάδα με διάρκεια πλου περίπου 20 λεπτά ενώ η Turyol υπηρεσία λειτουργεί μέχρι 3 φορές ανά ημέρα με διάρκεια από 30 λεπτά.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 28 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Τσεσμέ Χίος δρομολόγια μεταξύ Τουρκία και Νησιά Αιγαίου Πελάγους. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Τσεσμέ - Χίος Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Τσεσμέ Χίος

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Τσεσμέ Χίος με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Τσεσμέ Οδηγός

Στα δυτικά της Τουρκίας βρίσκεται το λιμάνι του Τσεσμέ. Μόλις 85 χλμ. από τη Σμύρνη το Τσεσμέ αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη στα παραθαλάσσια της Τουρκίας. Τσεσμέ σημαίνει ''συντριβάνι'' αφού στα Οθωμανικά χρόνια οι κατασκευές σιντριβανιών ήταν πολύ συχνές σε ολόκληρη τη πόλη. Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι το Κάστρο της, το Ottoman Caravanserai πανδοχείο από τον 15ο αιώνα που σήμερα είναι ένα ξενοδοχείο υπόδειγμα. Όλη η περιοχή της Σμύρνης έχει την δικιά της ταυτότητα που μπορείτε να θαυμάσετε με μία βόλτα την παλιά πόλη με την Οθωμανική αρχιτεκτονική καθώς και σπίτια τύπου Σακίζ διαμονής που είναι ενδιαφέρον.

Στο λιμάνι υπάρχουν 2 πλοία που εκτελούν δρομολόγια προς τα Ελληνικά νησιά σε 1 μόλις ώρα και μεταξύ Ιούνη και Οκτώβρη αποτελεί σταθμό για πολλά κρουαζιερόπλοια.