Από Τσεσμέ προς Χίος

Η γραμμή Τσεσμέ Χίος συνδέει Τουρκία με Νησιά Αιγαίου Πελάγους. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Turyol. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 14 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 30 λεπτά.

Τσεσμέ Χίος εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τσεσμέ - Χίος Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Τσεσμέ Χίος

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Τσεσμέ Χίος με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Τσεσμέ Οδηγός

Στα δυτικά της Τουρκίας βρίσκεται το λιμάνι του Τσεσμέ. Μόλις 85 χλμ. από τη Σμύρνη το Τσεσμέ αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη στα παραθαλάσσια της Τουρκίας. Τσεσμέ σημαίνει ''συντριβάνι'' αφού στα Οθωμανικά χρόνια οι κατασκευές σιντριβανιών ήταν πολύ συχνές σε ολόκληρη τη πόλη. Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι το Κάστρο της, το Ottoman Caravanserai πανδοχείο από τον 15ο αιώνα που σήμερα είναι ένα ξενοδοχείο υπόδειγμα. Όλη η περιοχή της Σμύρνης έχει την δικιά της ταυτότητα που μπορείτε να θαυμάσετε με μία βόλτα την παλιά πόλη με την Οθωμανική αρχιτεκτονική καθώς και σπίτια τύπου Σακίζ διαμονής που είναι ενδιαφέρον.

Στο λιμάνι υπάρχουν 2 πλοία που εκτελούν δρομολόγια προς τα Ελληνικά νησιά σε 1 μόλις ώρα και μεταξύ Ιούνη και Οκτώβρη αποτελεί σταθμό για πολλά κρουαζιερόπλοια.