Aegean Speed Lines

Η Aegean Speed Lines προσφέρει δρομολόγια μεταξύ του λιμανιού του Πειραιά, λίγο έξω από το κέντρο της Αθήνας, και των νησιών των Κυκλάδων, στο Αιγαίο.

Χρησιμοποιώντας τρία υπερσύγχρονα, ταχύπλοα πλοία για να εκτελούν τα δρομολόγιά της, το Speedrunner II, III και IV, κάθε σκάφος μπορεί να μεταφέρει έως και 170 οχήματα και 800 επιβάτες. Επιπλέον, καθένα από τα φέρι της Aegean Speed Lines πληρεί τα υψηλά επίπεδα της άνεσης, της ποιότητας και της ασφάλειας που απαιτείται για τις υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών, εξασφαλίζοντας συμφέρουσες τιμές και ένα ευχάριστο ταξίδι.

Μόλις πέντε χρόνια από το ξεκίνημά της τον Δεκέμβριο του 2009, η εταιρεία ψηφίστηκε ως «Η καλύτερη εταιρεία της χρονιάς» στα ναυτιλιακά βραβεία της Lloyd’s List για τη δέσμευση και την αφοσίωσή της στο να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Αυτό οφείλεται κυρίως στο προσωπικό της Aegean Lines και τα μέλη του πληρώματος που σκέφτονται και συμπεριφέρονται ως επιβάτες ώστε να προσφέρουν μια εξαιρετική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες σε καθημερινή βάση, και να ξεπερνούν συνεχώς τις προσδοκίες σας.

Η Direct Ferries σας παρέχει χρονοδιάγραμμα πλοίων και υπηρεσία σύγκρισης τιμών, με βάση τα κριτήρια της αναζήτησής σας, επιτρέποντάς σας να μπορείτε να συγκρίνετε Aegean Speed Lines με πολλαπλά ακτοπλοϊκά δρομολόγια και ναύλα σε μια αναζήτηση. Μπορείτε να συγκρίνετε Aegean Speed Lines δρομολόγια και τιμές τώρα με όλους τους εναλλακτικούς και διαθέσιμους ακτοπλοϊκούς προορισμούς πριν από την κράτηση των εισιτηρίων σας για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Όλα τα Aegean Speed Lines δρομολόγια