Από Φορτ Λοντερντέιλ προς Freeport

Η γραμμή Φορτ Λοντερντέιλ Freeport συνδέει Ηνωμένες Πολιτείες με Γκραντ Μπαχάμα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Balearia Caribbean. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 2 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 3 ώρες.

Φορτ Λοντερντέιλ Freeport εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Φορτ Λοντερντέιλ - Freeport Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Φορτ Λοντερντέιλ Freeport

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή απλής μετάβασης που καταβάλλεται από τους πελάτες μας σε αυτή τη διέλευση. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι ανά άτομο.

Φορτ Λοντερντέιλ Οδηγός

Το Φορτ Λόντερντεϊλ (Fort Lauderdale) είναι πόλη στην πολιτεία Φλόριντα των ΗΠΑ που βρίσκεται στην κομητεία Pinellas της Φλόριντα με απόσταση από το Μαϊάμι τα 40 χλμ. Η μέση θερμοκρασία όλο το χρόνο της πόλης αγγίζει τους 77 βαθμούς F με 3000 ώρες ηλιοφάνειας και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά μέρη για τουρισμό. Η πόλη πήρε το όνομά της από μια σειρά οχυρών που κατασκευάστηκαν από τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του πολέμου κατά το πρώτο μέρος του 19ου αιώνα. Για τους επισκέπτες που τους αρέσει η τέχνη το Riverwalk Arts & Entertainment District είναι νούμερο ένα σημείο για επίσκεψη. Η περιοχή αυτή, από το Las Olas Boulevard μέχρι το τέλος της δυτικής πλευράς, είναι η καρδιά του κέντρου της πόλης. Πολύ γνωστή αγορά είναι η Fort Lauderdale Swap Shop περιλαμβάνοντας drive-in cinema με 13 οθόνες! Το International Swimming Hall of Fame βρίσκεται στην παραλία Fort Lauderdale και στεγάζει ένα μεγάλο υδάτινο συγκρότημα, με μουσείο, θέατρο και βιβλιοθήκη.

Λειτουργούν καθημερινά δρομολόγια μεταξύ Fort Lauderdale και Freeport στο νησί Grand Bahama. Διαρκεί δυόμισι ώρες καλύπτοντας 76 μίλια.