Ishigaki Dream Tours

H Ishigaki Dream Tours είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία από την Ιαπωνία με βάση το νησιωτικό σύμπλεγμα Yaeyamas στο αρχιπέλαγος Okinawa Prefecture. Τα νησιά είναι τα Taketomi, Kuroshima, Iriomote, Ishigaki and Hatoma

Ο στόλος της εταιρείας καλύπτει πάνω από 2000 τ.μ. στα νησιά Yaeyamas, με πολύ υψηλές ταχύτητες, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη γενιά τεχνολογίας και κλιματισμού, ενώ έχει σχεδιαστεί για να μειώσει σημαντικά τις αιτίες της ναυτίας. Η εταιρεία έχει την άδεια από το υπουργείο μεταφοράς με συνέπεια την ασφάλεια του ταξιδιού σας.

Τα νησιά Yaeyamas είναι από τα καλύτερα σημεία στην Ιαπωνίας. Στα Τροπικά του Καρκίνου προσφέρουν κολύμβηση με αναπνευστήρα, εξερεύνηση σε παρθένες τροπικές ζούγκλες και βάλτους. Διαθέτουν επίσης μερικές πανέμορφες παραλίες, με ελεύθερη έκθεση σε δελφίνια, θαλάσσιες χελώνες και σαλάχια!

Η directferries.gr σας προσφέρει υπηρεσία σύγκρισης όλων των ακτοπλοϊκών εταιρειών και σας επιτρέπει να δείτε όλα τα δρομολόγια και τις τιμές σε μια γρήγορη και εύκολη αναζήτηση. Μπορείτε να συγκρίνετε με Ishigaki Dream Tours δρομολόγια και ναύλα τώρα με εναλλακτικές ακτοπλοϊκές εταιρείες πριν την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Ishigaki Dream Tours Δρομολόγια και Λιμάνια

Όλα τα Ishigaki Dream Tours δρομολόγια

Εναλλακτικές εταιρείες και δρομολόγια