Bintan Resort Ferries

Η Bintan Resort Ferries εκτελεί το δρομολόγιο μεταξύ του Tanah Merah στη Σιγκαπούρη και του νησιού Μπιντάν στο αρχιπέλαγος Ριάου της Ινδονησίας.

Η εταιρεία τέθηκε σε λειτουργία το 1994, με βάση το World Trade Centre που σήμερα είναι γνωστό ως Harbour Front της Σιγκαπούρης. Τα καταμαράν της Bintan Resort Ferries ταξιδεύουν με ταχύτητες άνω των 37 κόμβων και διαθέτουν υψηλής τεχνολογίας σύστημα πλοήγησης και μηχανικό σύστημα παρακολούθησης για την διασφάλιση ενός ομαλού ταξιδιού.

Στην κατοχή της έχει τέσσερα καταμαράν, κάθε ένα από τα πιο καινούρια φέρι έχουν 300 θέσεις, 57 από τις οποίες είναι της premium θέσης: της Emerald Class (Σμαραγδένιας Θέσης). Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στην Emerald Class μπορούν να γλιτώσουν την ουρά για έλεγχο διαβατηρίων στην άφιξή τους στο νησί Μπιντάν, καθώς ένα ειδικευμένο προσωπικό φροντίζει για τη διαδικασία για αυτούς, μειώνοντας έτσι σημαντικά τον χρόνο αναμονής. Αυτά τα πλοία, που προστέθηκαν στον στόλο το 2009, ονομάζονται Wan Seri Beni και Wan Sendari, ενώ τα αρχικά σκάφη ονομάζονται Aria Bupala και Indera Bupala, με χωρητικότητα 262 και 286 επιβατών, αντίστοιχα.

Η directferries.gr σας προσφέρει υπηρεσία σύγκρισης όλων των ακτοπλοϊκών εταιρειών και σας επιτρέπει να δείτε όλα τα δρομολόγια και τις τιμές σε μια γρήγορη και εύκολη αναζήτηση. Μπορείτε να συγκρίνετε με Bintan Resort Ferries δρομολόγια και ναύλα τώρα με εναλλακτικές ακτοπλοϊκές εταιρείες πριν την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Όλα τα Bintan Resort Ferries δρομολόγια