Andaman Wave Master

Η Andaman Wave Master είναι μια ταϊλανδέζικη ακτοπλοϊκή εταιρεία με ειδίκευση στα καθημερινά ταξίδια και μεταφορές προς τα νησιά Φι Φι στην Θάλασσα Ανταμάν από το Πουκέτ, το μεγαλύτερο νησί της χώρας.

Εξυπηρετώντας τη περιοχή από το 1999, η Andaman Wave Master είναι μια από τις πιο μαχρόχρονες ναυτιλιακές εταιρείες στη Ταϊλάνδη, παρέχοντας όλο το χρόνο ταξίδια και μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο, εξασφαλίζοντας ότι το ταξίδι σας είναι όσο πιο ομαλό γίνεται.

Για τα σύντομα ταξίδια προς το Κο Φι Φι, οι επιβάτες ταξιδεύουν με το Royal Jet Cruiser 9, το πιο καινούριο και ένα από τα πιο γρήγορα σκάφη στον στόλο. Όσον αφορα τα άλλα δρομολόγια, η Andaman Wave Master διαθέτει μια ευρεία επιλογή σύγχρονων και μεγάλων φέρι, που όλα τους μπορουν να μεταφέρουν εκατοντάδες επιβάτες από και προς κάποια από τα πιο δημοφιλή τουρισιτκά μέρη της Ταϊλάνδης.

Εκτός απ’ αυτό, είναι και ένας εγκεκριμένος αντιπρόσωπος πωλήσεων θερέτρων, παρέχοντας μια επιλογή πολυτελών καταλυμάτων στο Κο Φι Φι, όπου εκεί κοντά μπορείτε να βρείτε υπέροχες παραλίες, σημεία κατάδυσης και εστιατόρια.

Χρησιμοποιήστε directferries.gr για να βρείτε Andaman Wave Master δρομολόγια, ναύλα και κρατήσεις Andaman Wave Master εισιτηρίων. Ψάχνετε τις χαμηλότερες τιμές για τον προορισμό σας; Μην ανησυχείτε, ψάχνουμε και εμείς τις καλύτερες τιμές για εσάς Andaman Wave Master με εναλλακτικές ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Όλα τα Andaman Wave Master δρομολόγια