Από Κέρκυρα προς Άγιοι Σαράντα

Το δρομολόγιο Κέρκυρα Άγιοι Σαράντα πραγματοποιεί διελεύσεις μεταξύ Ιόνια Νησιά (Επτάνησα) με Αλβανία και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Η υπηρεσία της εταιρείας Sarris Cruises λειτουργεί μέχρι 3 φορές ανά ημέρα με διάρκεια πλου περίπου 1 ώρα 10 λεπτά ενώ η Sarris Cruises Fast Ferry υπηρεσία λειτουργεί μέχρι 7 φορές ανά εβδομάδα με διάρκεια από 35 λεπτά.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 28 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Κέρκυρα Άγιοι Σαράντα δρομολόγια μεταξύ Ιόνια Νησιά (Επτάνησα) και Αλβανία. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Κέρκυρα - Άγιοι Σαράντα Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

  • Sarris Cruises
    • 3 Καθημερινά Δρομολόγια 1 ώρα 10 λεπτά
    • Αποκτήστε τιμή
  • Sarris Cruises Fast Ferry
    • 7 Εβδομαδιαία Δρομολόγια 35 λεπτά
    • Αποκτήστε τιμή

Μέσος Όρος Τιμών Κέρκυρα Άγιοι Σαράντα

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Κέρκυρα Άγιοι Σαράντα με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Κέρκυρα Οδηγός

Η Κέρκυρα είναι το μεγαλύτερο νησί στο σύμπλεγμα των Επτανήσων του Ιονίου Πελάγους. Η Χώρα αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη της Νήσου και εκεί είναι το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Είναι νούμερο ένα προορισμός για τους τουρίστες που λατρεύουν τη ζωή στην παραλία λόγω του μεσογειακού κλίματος το καλοκαίρι. Σε αντίθεση με άλλα νησιά, η Κέρκυρα έχει πολύ πράσινο. Ζεστά καλοκαίρια με βροχερούς χειμώνες που δημιουργούν πλούσια βλάστηση με πάνω από 2 εκατομμύρια ελαιόδεντρα.

Η Χώρα της Κέρκυρας είναι μια μίξη Βενετίας και Νάπολης με στοιχεία Γαλλίας και πολύ περισσότερο Αγγλίας λόγω των κατακτητών του νησιού. Δίνει τη αίσθηση του λαβυρίνθου από τα στενά δρομάκια στην πόλη μέχρι το φρούριο του 16ου αιώνα το οποίο αξίζει να εξερευνήσετε. Στα στενά παραδοσιακά δρομάκια θα βρείτε μικρά καταστήματα που πωλούν ότι μπορείτε να φανταστείτε! Εκεί θα βρείτε τεχνίτες που είναι ειδικοί στο σχεδιασμό και την κατασκευή ελληνικών κοσμημάτων σε χρυσό!

Υπάρχουν πολλά δρομολόγια από την ηπειρωτική Ελλάδα.