Κέρκυρα – Άγιοι Σαράντα
Πλοία προς Αλβανία
Κέρκυρα – Άγιοι Σαράντα
Πλοία προς Αλβανία
Το δρομολόγιο Κέρκυρα Άγιοι Σαράντα συνδέει Ιόνια Νησιά (Επτάνησα) με Αλβανία και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Στην Finikas Lines λειτουργούν τη διέλευση 1 φορές ανά ημέρα, Ionian Seaways 6 φορές εβδομάδα & Η Albania Luxury Ferries υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέχρι 1 φορές ανά εβδομάδα.
Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 14 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Κέρκυρα Άγιοι Σαράντα με δρομολόγια μεταξύ Ιόνια Νησιά (Επτάνησα) και Αλβανία μαζί με 3. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.
Περισσότερα δρομολόγια από οποιονδήποτε άλλο.
Συγκρίνετε ναύλους, ώρες και διαδρομές σε ένα μέρος.
Αλλάξτε εύκολα τα σχέδιά σας με τα ευέλικτα εισιτήρια.
Κλείστε ηλεκτρονικά εισιτήρια και διαχειριστείτε τα ταξίδια σας μέσω της εφαρμογής.
Ζωντανή παρακολούθηση πλοίων και ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο.
Κορυφαία υποστήριξη πελατών όταν τη χρειάζεστε.
Η Κέρκυρα είναι ένα νησί πλούσιο σε ιστορία και παράδοση. Πολλοί την ταυτίζουν με το διάσημο νησί των Φαιάκων για το οποίο κάνει αναφορά ο Όμηρος στην Οδύσσεια.
Το λιμάνι της Κέρκυρας συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Ηγουμενίτσα, τους Άγιους Σαράντα στην Αλβανία, καθώς και με τα λιμάνια της Ιταλίας.