Cruise Whitsundays

Η Cruise Whitsundays παρέχει εκτενή δρομολόγια στα νησιά Whitsundays της πολιτείας Κουίνσλαντ στην Αυστραλία.

Η Cruise Whitsundays ανήκει στην Marine Tourism Holdings που ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με θαλάσσιες τουριστικές επιχειρήσεις, όχι μόνο στα νησιά Whitsundays, αλλά και σε όλη τη Νέα Ζηλανδία και τα Φίτζι.

Η Cruise Whitsundays διαθέτει σύγχρονα σκάφη που συνδέουν την Airlie Beach και το Shute Harbour με το Hamilton Island και Daydream Island Resort and Spa.

Ο στόλος της Cruise Whitsundays αποτελείται από τα πιο μεγάλα και άνετα πλοία στο αρχιπέλαγος. Πάνω στο καράβι θα βρείτε ευρύχωρα κλιματιζόμενα σαλόνια, μεγάλα καταστρώματα με θέα, τηλεοράσεις με μεγάλη οθόνη που παρέχουν πληροφορίες για τα θέρετρα και τη γύρω περιοχή, καθώς και ένα μπαρ που σερβίρει σνακ και αναψυκτικά.

Η Direct Ferries σας παρέχει χρονοδιάγραμμα πλοίων και υπηρεσία σύγκρισης τιμών, με βάση τα κριτήρια της αναζήτησής σας, επιτρέποντάς σας να μπορείτε να συγκρίνετε Cruise Whitsundays με πολλαπλά ακτοπλοϊκά δρομολόγια και ναύλα σε μια αναζήτηση. Μπορείτε να συγκρίνετε Cruise Whitsundays δρομολόγια και τιμές τώρα με όλους τους εναλλακτικούς και διαθέσιμους ακτοπλοϊκούς προορισμούς πριν από την κράτηση των εισιτηρίων σας για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Όλα τα Cruise Whitsundays δρομολόγια