Από Fishguard προς Rosslare

Η γραμμή Fishguard Rosslare συνδέει Ουαλία με Ιρλανδία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Stena Line. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 14 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 2 ώρες 30 λεπτά.

Fishguard Rosslare εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Fishguard - Rosslare Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Fishguard Rosslare

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Fishguard Rosslare με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Fishguard Οδηγός

Η πόλη Fishguard ανήκει την περιφέρεια Pembrokeshire στο νότιο δυτικό κομμάτι της Ουαλίας και χωρίζεται σε δυο μέρη. Στην Κύρια πόλη και την Κάτω πόλη (Lower Fishguard). Βρίσκεται στην ένωση των νερών της θάλασσας με τον ποταμό Gwaun περιλαμβάνοντας μια παλιρροϊκή αποβάθρα που μαζεύει ψαράδες. Στην Κύρια Fishguard οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν την τοπική Εκκλησία και τον κεντρικό δρόμο που έχει πολλά μαγαζιά και παμπ.

Η γύρω περιοχή είναι γνωστή κυρίως για τους φυσιολάτρες μιας και είναι πολύ πλούσια σε χλωρίδα και πανίδα. Διαθέτει μια μακρά σειρά από άγρια λουλούδια και θαλάσσια θηλαστικά όπως γκρίζες φώκιες και δελφίνια. Επίσης, για τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται για bird watching στην τοπική ορνιθοπανίδα όπως το είδος του κοκκινοσκέλη και άλλων, είναι το ιδανικό μέρος και βρίσκεται στην Κάτω Fishguard.

Η περιφέρεια Pembrokeshire περιλαμβάνει 2 λιμάνια, το ένα βρίσκεται στην πόλη Fishguard και συνδέεται ακτοπλοϊκά με την Ιρλανδία. Υπάρχουν 4 δρομολόγια από/προς Ροσλερι (Rosslare) και εξυπηρετείται από την εταιρεία Stena Line. Ο σταθμός του λιμανιού προσφέρει καφετέρια, ένα μπαρ και μηχανήματα αυτόματης πώλησης.