Γιατί να επιλέξετε
την Direct Ferries;

3417 δρομολόγια και 693 λιμάνια σε όλο τον κόσμο

Μας εμπιστεύονται πάνω από 2.5 εκατομμύρια πελάτες

Συντονίζουμε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο

Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πλοία προς Σαρδηνία

Τι μπορείτε να κάνετε στην Σαρδηνία;

Η Σαρδηνία είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στη Μεσόγειο και βρίσκεται 120 μίλια περίπου δυτικά της ηπειρωτικής Ιταλίας.

Η Σαρδηνία, με τη τέχνη, την αρχιτεκτονική και τη πολιτιστική της ζωή, είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και γραφικούς προορισμούς διακοπών.

Στο νησί θα βρείτε κάποιες από τις πιο όμορφες παραλίες στην Ευρώπη. Μπορείτε να κάνετε σέρφινγκ ή απλά να χαλαρώσετε στην απαλή, χρυσή αμμουδιά της Κόστα Σμεράλντα στα βόρεια.

Η Σαρδηνία είναι, επίσης, γνωστή και για έναν αριθμό ενδημικών ειδών όπως το μίνι γαϊδουράκι, το ελάφι της Σαρδηνίας και το πρόβατο της φυλής Sarda.

Το Κάλιαρι, που είναι η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Σαρδηνίας, είναι γνωστό για τα ρωμαϊκά μνημεία, τις μεσαιωνικές οχυρώσεις και την παλιά συνοικία, το Castello, με τα αριστοκρατικά κτίρια και τον περίφημο καθεδρικό.

Μη παραλείψετε να επισκεφτείτε τα προϊστορικά πέτρινα κωνικά κτίσματα, τα λεγόμενα νουράγες (nuraghi), με πιο δημοφιλές το Su Nuraxi που έχει ενταχθεί στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco.

Πώς να ταξιδέψετε στην Σαρδηνία;

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαρδηνίας με την ηπειρωτική Ευρώπη και τα γύρω νησιά της Μεσογείου είναι αρκετά οργανωμένη. Δρομολόγια πραγματοποιούνται από και προς Κάλιαρι, Arbatax, Όλμπια, Golfo Aranci, Santa Teresa Gallura και Porto Torres.

Από την ηπειρωτική Ιταλία, από τη Γένοβα, το Λιβόρνο, το Πιομπίνο, τη Τσιβιταβέκια και τη Νάπολη εκτελούνται τακτικά δρομολόγια κάθε εβδομάδα.

Μπορείτε επίσης να πλεύσετε από τη Βαρκελώνη, στα ανατολικά της Ισπανίας καθώς υπάρχουν καθημερινές ανταποκρίσεις, αλλά και από την Νίκαια και τη Τουλόν, στη νότια Γαλλία.

Αν ταξιδεύετε από τη Κορσική, δρομολόγια πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα από το Μπονιφάτσιο και το Πόρτο Βέκιο στα νότια.

Από το Παλέρμο, στη Σικελία, μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα δρομολόγια που πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, και διαρκούν περίπου μισή μέρα.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να κλείσετε εισιτήρια για Σαρδηνία;

Η Σαρδηνία αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το καλοκαίρι, οπότε οι τιμές κατά τους θερινούς μήνες είναι αρκετά υψηλές. Ωστόσο, τα εισιτήρια τείνουν να είναι πιο οικονομικά τον Μάιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, αλλά και πάλι αυτό εξαρτάται από ποιο λιμάνι ταξιδεύετε. Καλό είναι, σε κάθε περίπτωση, να κάνετε κράτηση από πολύ πιο νωρίς για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Δημοφιλείς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

 • Grimaldi Lines
  • Αποκτήστε τιμή
 • Moby Lines
  • Αποκτήστε τιμή
 • Corsica Ferries
  • Αποκτήστε τιμή
 • Tirrenia
  • Αποκτήστε τιμή
Εμφάνιση όλων των Ακτοπλοϊκών Εταιρειών

Δρομολόγια και Λιμάνια σε Σαρδηνία