Από Αλ Χοσέιμα προς Μοτρίλ

Η γραμμή Αλ Χοσέιμα Μοτρίλ συνδέει Μαρόκο με Ισπανία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Naviera Armas. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 2 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 5 ώρες.

Αλ Χοσέιμα Μοτρίλ εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Αλ Χοσέιμα - Μοτρίλ Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Αλ Χοσέιμα Μοτρίλ

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Αλ Χοσέιμα Μοτρίλ με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Αλ Χοσέιμα Οδηγός

H πόλη Αλ Χοσέιμα (Al Hoceima) βρίσκεται στο βόρειο άκρο της οροσειράς Ριφ στο Μαρόκο, καταλήγοντας στην ακτή της Μεσογείου και είναι η πρωτεύουσα της περιοχής Taza - Al - Hoceima - Taounate. Η πόλη βρίσκεται στην κορυφή των βράχων, έχοντας θέα δύο όρμους, στη μία πλευρά θα βρείτε την παραλία Plage Quernado και στην άλλη το εμπορικό λιμάνι. Οι φαρδείς δρόμοι της πόλης δημιουργούν μία εύκολη περιήγηση για να τη γνωρίσετε. Η κεντρική αγορά με τα περίφημα εστιατόρια θα εμφανιστεί αφού διασχίσετε τους παράλληλους δρόμους Boulevard Mohammed V ξεκινώντας απο το Ισπανικό Κολέγιο με τελική κατάληξη το Place du Rif.

Το λιμάνι της πόλης θεωρείται το σπίτι πολλών σκαφών καθώς και το κέντρο αλιείας σε τοπικό επίπεδο αποτελώντας σημαντικό κρίκο στην τουριστική υποδομή της πόλης. Το λιμάνι είναι πάντα γεμάτο με τους ντόπιους και τους επισκέπτες με ψαροκάικα και βάρκες για ταξίδια ή για ψάρεμα. Τα κρυστάλλινα νερά της περιοχής και η ποικιλία δελφινιών κάνουν την τοποθεσία ανάρπαστη για αυτό και συνηθίζονται οι εκδρομές με σκάφος.