Από Arbatax προς Τσιβιταβέκια

Η γραμμή Arbatax Τσιβιταβέκια συνδέει Σαρδηνία με Ρώμη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Grimaldi Lines. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 2 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 9 ώρες.

Arbatax Τσιβιταβέκια εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Arbatax - Τσιβιταβέκια Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Arbatax Τσιβιταβέκια

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Arbatax Τσιβιταβέκια με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Arbatax Οδηγός

Το μικρό λιμάνι της Άρμπαταξ βρίσκεται στη Σαρδηνία της Ιταλίας. Το κέντρο της πόλης βρίσκεται στο κάτω μέρος του Cape Bellavista μιας περιοχής αρκετά πλούσιας στη Μεσόγειο η οποία είναι γνωστή για τα κόκκινα βράχια από τον πορφυριτικό γρανίτη που βρέθηκε κοντά στο λιμάνι. Γύρω από την πόλη είναι τα υψηλότερα βουνά του νησιού Τορτόλι, με θέα που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα. Ένα ακόμα δημοφιλές αξιοθέατο της πόλης είναι ο πύργος του 17ου αιώνα, δίπλα στο λιμάνι.

Το λιμάνι Arbatax συνδέεται με την ηπειρωτική Ιταλία μέσω των λιμανιών της Τσιβιταβέκια, Γένοβα, Φιουμιτσίνο, Όλμπια και Κάλιαρι.