Γιατί να επιλέξετε
την Direct Ferries;

3247 δρομολόγια και 668 λιμάνια σε όλο τον κόσμο

Μας εμπιστεύονται πάνω από 2.5 εκατομμύρια πελάτες

Συντονίζουμε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο

Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Πλοία προς Γερμανία

Τι μπορείτε να κάνετε στην Γερμανία;

Η Γερμανία είναι μία από τις μεγαλύτερες σε πληθυσμό χώρες της Ευρώπης και προσφέρει μια πληθώρα αξιοθέατων και ιστορικών μνημείων.

Κάποια από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα αποτελούν το Κάστρο Νοϊσβάνσταϊν, ο Καθεδρικός Ναός της Κολωνίας και του Άαχεν που συμπεριλήφθηκε στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Πώς να ταξιδέψετε στην Γερμανία;

Χάρη στην εξαιρετική γεωγραφική της θέση στη Βαλτική, η Γερμανία προσφέρει ένα οργανωμένο δίκτυο ακτοπλοϊκών εταιρειών, με πλοία να καταφθάνουν από τη Σκανδιναβία, την Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία.

Κάποια από τα πιο σημαντικά λιμάνια της είναι αυτά του Κίελο, του Ρόστοκ και του Τραβεμούντε τα οποία συνδέουν ακτοπλοϊκώς τη χώρα με τη Σουηδία, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Λιθουανία, τη Λετονία και τη Νορβηγία. Στο λιμάνι του Sassnitz φτάνουν πλοία από τη Σουηδία και το Μπόρνχολμ ενώ στο Λίμπεκ από τη Ρωσία.

Το πιο σύντομο και τακτικό δρομολόγιο είναι αυτό μεταξύ Rødby (Λόλλαντ, Δανία) και Puttgarden, ένα χωριό στο νησί Φέμαρν. Το δρομολόγιο διαρκεί περίπου 45 λεπτά και εκτελούνται έως και δύο δρομολόγια κάθε ώρα.

Μπορείτε, επίσης, να ταξιδέψετε από τη Πολωνία ή από το Ηνωμένο Βασίλειο μέσω Γαλλίας, Βελγίου ή Ολλανδίας.

Ανεξαρτήτως του τελικού προορισμού σας, όλες οι μεγάλες πόλεις της Γερμανίας συνδέονται μεταξύ τους με ένα καλά οργανωμένο οδικό δίκτυο παρέχοντάς σας έτσι πολλές επιλογές αν θέλετε να συνεχίσετε το ταξίδι σας. To δίκτυο αυτοκινητοδρόμων της Γερμανίας καλύπτει περίπου 12.000 χλμ. καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο.

Για όσους δεν ταξιδεύουν με όχημα, το σιδηροδρομικό δίκτυο της Γερμανίας είναι σύγχρονο και οργανωμένο και σας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε όχι μόνο στην Γερμανία αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να κλείσετε εισιτήρια για Γερμανία;

Μπορείτε να επιλέξετε από δεκάδες δρομολόγια και ακτοπλοϊκές εταιρείες. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το λιμάνι αναχώρησης αλλά, γενικά, τα εισιτήρια τείνουν να είναι λίγο πιο οικονομικά τον Μάιο και τον Οκτώβριο. Σε κάθε περίπτωση, σιγουρευτείτε ότι έχετε κάνει την κράτησή σας πολύ πιο μπροστά για να αποφύγετε οτιδήποτε απρόοπτο.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Δημοφιλείς Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

 • Finnlines
  • Αποκτήστε τιμή
 • TT Line
  • Αποκτήστε τιμή
 • Stena Line
  • Αποκτήστε τιμή
 • Scandlines
  • Αποκτήστε τιμή
Εμφάνιση όλων των Ακτοπλοϊκών Εταιρειών

Δρομολόγια και Λιμάνια σε Γερμανία